Burdur / Bucak

2 Gündür Ağaçta Duran Kediyi Belediye Ekipleri Kurtardı

Bucak Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Çavuşlar Mahallesinde yol düzenleme çalışması yaparken, Osmanağa Cami önünde, iki gündür ağaçta mahsur kalan kediyi kurtardı. Çavuşlar Mahallesi’nde iki gündür mahsur kalan kediyi kısa süre içerisinde …

2 Gündür Ağaçta Duran Kediyi Belediye Ekipleri Kurtardı

Bucak Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Çavuşlar Mahallesinde yol düzenleme çalışması yaparken, Osmanağa Cami önünde, iki gündür ağaçta mahsur kalan kediyi kurtardı.

Çavuşlar Mahallesi’nde iki gündür mahsur kalan kediyi kısa süre içerisinde kurtararak, onu doğal ortamına kavuşturdular. Bucak Belediyemize bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol çalışması yaparken Greyder Operatörümüz Ali Çetiner örnek bir davranış sergileyerek, ağaç üzerinde iki gündür mahsur kalan kediye kayıtsız kalmayıp, greyderi yaklaştırmak suretiyle üzerine çıkarak kısa zamanda hassas çalışmayla zarar vermeden kurtardı.

Bucak Belediyemiz ekiplerinin yapmış olduğu özverili çalışmayı vatandaşlar takdir ederek, “Bucak Belediye Başkanı Sayın Emrullah ÜNAL ve ekipleri her alanda yaptığı çalışmalarla Bucak’ı yaşanılabilir bir hale getirdiler. Sadece asfalt, kaldırım, yol çalışmaları değil gördüğünüz gibi ağaçta mahsur kalan kedinin dahi ihtiyacına yetişiyorlar. Başkanımıza ve ekiplerine teşekkür ediyoruz” dediler.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

2 Doğa Yürüyüşçüsü AFAD Tarafından Kurtarıldı!
Bölgesel

2 Doğa Yürüyüşçüsü AFAD Tarafından Kurtarıldı!

Korkuteli'nde dağda mahsur kalan 2 kişi, Antalya AFAD ekipleri tarafından zorlu bir kurtarma operasyonu ile kurtarıldı.

Burdur'da keçinin imdadına AFAD yetişti
Bölgesel

Burdur'da keçinin imdadına AFAD yetişti

Burdur Bucak'ta mahsur kalan bir keçi, AFAD ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kurtarıldı. Mahsuriyet ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ekipler, sedye kullanarak keçiyi güvenli bir şekilde kurtarıp sahibine teslim etti.

Van Başkale’de hasta kurtarma operasyonu
Yaşam

Van Başkale’de hasta kurtarma operasyonu

Van’ın Başkale ilçesinde kar nedeniyle yolu kapanan mahallede rahatsızlanan tansiyon ve şeker hastası 56 yaşındaki kadın, yapılan başarılı bir operasyonla hastaneye yetiştirildi.

Muradiye'de başarılı hasta kurtarma operasyonu
3. Sayfa

Muradiye'de başarılı hasta kurtarma operasyonu

Van’ın Muradiye ilçesinde kar nedeniyle yolu kapanan mahallede doğum sancıları tutan hamile kadın, yapılan başarılı bir operasyonla hastaneye yetiştirildi.

3 metre derinliğindeki rögara düşen çocuk  itfaiye ekiplerince kurtarıldı
3. Sayfa

3 metre derinliğindeki rögara düşen çocuk itfaiye ekiplerince kurtarıldı

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde, 3 metre derinliğindeki rögara düşen çocuk, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Uçak, helikopter ve İHAlar onları arıyor!
Bölgesel

Uçak, helikopter ve İHAlar onları arıyor!

Zonguldak'ta etkili olan fırtına ve aşırı yağışlar nedeniyle 9 kişi hayatını kaybetti, 11 gemi personeli kayıp. Detaylar haberimizde...