Antalya / Elmalı

671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan Kim Oldu ,Elmalı Güreş ağası kim oldu

Ağalık ihalesini geçen yılın Elmalı güreş ağası Hakan Çetin 14 milyon 7 bin TL’ye tekrar aldı.671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri başpehlivanlığını final mücadelesinde Osman Kan’ı yenen Ali Gürbüz kazandı.

671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan Kim Oldu ,Elmalı Güreş ağası kim oldu

671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri başpehlivanlığını final mücadelesinde Osman Kan’ı yenen Ali Gürbüz kazandı.
Antalya’nın Elmalı ilçesinde Recep Gürbüz Stadı’nda, gerçekleştirilen ve ’Türk’ün ilk er meydanı’ olarak değerlendirilen güreşlerde, çeyrek final maçlarını kazanan başpehlivanlar Ali Gürbüz ile Mustafa Batu, Osman Kan ile Kürşat Şevki Korkmaz kurayla yarı finalde eşleşti. puanlama sisteminin uygulanmadığı ve sağanak altında gerçekleştirilen başpehlivanlık yarı final maçında Batu’yu yenen Gürbüz ile Korkmaz’ı mağlup eden Kan finale yükseldi. Geçen yılın şampiyonu Ali Gürbüz, finalde Osman Kan’a üstünlük sağlayıp, 671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri başpehlivanlığını kazandı.
Organizasyona yaklaşık 1200 güreşçi katıldı

. Ağalık ihalesini geçen yılın Elmalı güreş ağası Hakan Çetin 14 milyon 7 bin TL’ye tekrar aldı.
Binlerce vatandaşın üç gün boyunca takip ettiği güreşlerin finallerine Antalya Vali Vekili Mustafa Hulusi Arat, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve milletvekilleri katıldı.

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk 'ün Güreş sonu Mesajı

Antalya Büyükşehir Belediyemizle Birlikte Bu Sene 671’incisini Düzenlediğimiz Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerini Yoğun Bir Katılımla Tamamladık.
Antalya Vali Yardımcımız Mustafa Hulusi Arat, İYİ Parti Antalya Milletvekillerimiz Uğur POYRAZ ve Aykut KAYA, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekillerimiz Cavit ARI ve Aliye COŞAR, Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekilimiz Mustafa SARIGÜL, İYİ Parti Antalya İl Başkanımız Vahdet Afşin KARACAN, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanımız Nuri CENGİZ, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin BÖCEK, Kaymakamımız Faruk ERDEM ile siyasi partilerimizin il ve ilçe başkanları, belediye başkanları, kamu kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları, 671. Elmalı Yağlı Güreşleri münasebeti ile ilçemize teşrif ederken on binlerce güreş sever Recep Gürbüz Güreş Sahası’nda boş yer bırakmadı.
671. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin finalinde rakibi Osman Kan'ı mağlup eden Ali Gürbüz Türk’ün İlk Er Meydanı Elmalı’nın yeni Başpehlivanı oldu.
671. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin ağalık ihalesinde heyecan da zirvedeydi. 5 adayın katıldığı ağalık ihalesinde kıyasıya rekabet yaşandı. İhalenin kazanan ismi 14 milyon 7 bin lira ile yeniden Güreş Ağamız Hakan Çetin oldu.
Tarihimizin en eski spor organizasyonu Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerini gerçekleştirirken maddi ve manevi hiçbir desteğini esirgemeyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e güreşlerimize olan katkılarından dolayı teşekkür eder, Türk’ün İlk Er Meydanı’nın Yeni Başpehlivanı Ali Gürbüz’ü tebrik ederim dedi. 

 

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşlerinde Başpehlivan lığına Yükselen Seçkin Duman 'da davullu zurnalı karşılama
Spor

671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşlerinde Başpehlivan lığına Yükselen Seçkin Duman 'da davullu zurnalı karşılama

Antalya’da gerçekleştirilen 671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nde başaltı finalinde birinci olarak Başpehlivan seçilen Seçkin Duman

Elmalı 9'uncu Temsili Yörük Göçü  Coşkuyla Tamamladı
Yerel Yönetim

Elmalı 9'uncu Temsili Yörük Göçü Coşkuyla Tamamladı

Elmalı Belediyesi ve Batı Toroslar Yörük ve Türkmen Dernekleri ile birlikte organize ettiği 9'uncu Temsili Yörük Göçü Coşkuyla Tamamlandı.

Antalya Elmalı'da Gençler Hafta sonu Gençlik Festivali ile Coştu !
Yerel Yönetim

Antalya Elmalı'da Gençler Hafta sonu Gençlik Festivali ile Coştu !

671. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında 1 ,2,,3 Eylül 2023 Günlerinde Gençlik Festivali Gençleri coşturdu

671 Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerinin  Başpehlivanı Ali Gürbüz oldu
Spor

671 Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Gürbüz oldu

10 Eylül 2023 pazar günü yapılan geleneksel 671 Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Başpehlivanı Kim oldu Osman Kan İle Güreşen Ali Gürbüz  Başpehlivan oldu

Antalya'da cep telefonu kamerasına yansıyan kovalamaca!
Bölgesel

Antalya'da cep telefonu kamerasına yansıyan kovalamaca!

Antalya'nın Alanya ilçesinde trafik polisinin 'dur' ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü ile trafik polisi arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Antalya elektrik kesintisi! 28 Nisan Antalya elektrik kesintisi yaşanacak yerler
Bölgesel

Antalya elektrik kesintisi! 28 Nisan Antalya elektrik kesintisi yaşanacak yerler

Antalya'da 28 Nisan 2024 Pazar günü elektrik kesintisi var mı? Antalya'da yarın elektrikler kesilecek mi? Antalya'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..