Burdur

ABD Başkanlık Seçimleri: İki Bunak Adaydan Birinin Yöneteceği Amerika ve Dünya

Amerika'da yaklaşan Başkanlık Seçimleri öncesi, 2024'te iki ana aday olan Biden ve Trump'ın durumu ele alınıyor. Bu iki adayın ABD'yi bir kez daha yönetecek olması ve bunların politikalarının dünya üzerindeki etkileri tartışılıyor. Detaylar haberimizde.

ABD Başkanlık Seçimleri: İki Bunak Adaydan Birinin Yöneteceği Amerika ve Dünya

ABD Başkanlık Seçimleri: İki Bunak Adaydan Birinin Yöneteceği Amerika ve Dünya - ABD'de 2024 Başkanlık Seçimleri'nde iki aday öne çıkıyor: Donald Trump ve Joe Biden. Yazar, her iki adayın da yaşlı ve zihinsel olarak zayıf olduğunu savunuyor ve bu durumun dünya için bir talihsizlik olacağını söylüyor.

KOCA ABD’DE 2 BUNAK’TAN BAŞKA ADAM KALMADI MI?

İlgilenenlerin bilecekleri gibi, Amerika Bitişik! Devletleri’nde (ABD) ve 5 Kasım 2024 tarihinde Başkanlık Seçimleri yapılacak ve ABD’yi 4 yıl boyunca yönetecek kişi seçilecek… Ve ABD’nin nüfusu 400 milyon civarında… Yani ABD’nin nüfusu Türkiye’nin 5 katı kadar. Ve ABD’nin 5’te biri kadar bir nüfusa sahip olan Ülkemiz de Başkanlık seçimlerine 6 tane Cumhurbaşkanı Adayı ve 7 tanede de Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı katılırken; koskoca ABD’de 2 adayın katılması veya katılacak olması, Başkan Yardımcılarından birinin bile bilenmemesi bu ülkede kâht-ı rical, adam yokluğu ya da kıtlığı var gibi soruları akla getirirken, ikisinden birinin kazanacak, dolayısıyla da ABD’yi 2. Kez yönetecek olması neyse ne amma, her şeyin ötesinde ve ikisinin de bunak ve manyak olması ABD’yi, dolayısıyla da dünyayı çekip çevirecek olması; yani 2 manyak ve bunağın ABD’yi 2. kez ve bir 4 yıl daha yönetecek olması dünya için büyük bir talihsizlik olmalı!

ABD’LİLER İKİ KÖTÜ ADAYDAN BİRİNİ BAŞLARINA GEÇİRMEK ZORUNDALAR

Yine herkesin bileceği ya da hatırlayacağı gibi, Donald Trump adında bir bunak ABD’yi, dolayısıyla da Avrupa’yı hattâ dünyayı 4 yıl boyunca yönetmiş ve Başkanlığı sırasında İsrail’i ziyaret ettiği gibi Ağlama Duvarında ağlamış; gerisi neyse ne amma genelde İslâm Âleminden, özelde de Türkiye’den gelen tepkilere rağmen Filistin’in beyni ve İslâm ümmetinin ilk kıblesi, Filistin halkının ise gözbebeği durumunda olan Mescid-i Aksâ’nın bulunduğu Kudüs’ü Siyonist İsrail’in resmî Başkenti olarak tanımış ve Tel Aviv’deki ABD Büyükelçiliğinin Kudüs’e taşınacağına dair söz vermişti…

Şu anki Başkan Joe Biden’da Dışişleri Bakanını defalarca İsrail’e gönderdiği gibi kendisi de gitmiş ve “Ben Yahudi değilim ama Siyonist’im! Siyonist olmak için Yahudi olma şartı yok…’ gibi abuk sabuk lâflar etmişti!

Kısacası, Trump’ın devlet adamlığı ve siyâsi geçmişi ya da tecrübesi olmadığı gibi, dengesi ve yan tahtaları da yok! Biden’ın da öyle… Ancak, Amerikan halkı 5 Kasım da yani 9 ay sonra seçime gidecek ve iki bunaktan birini başına geçirecek gibi gözüküyor!

Emperyalist Amerikalılara acımam ama dünyanın süper gücü olan ve tüm ülkeleri dolaylı yollardan yönetmeye kalkan ve başarılı da olan, kendisine hizmet etmeyen devlet adamlarını darbeler yaptırarak deviren, yani ülkelerin birçoğunda askerlerle birlikte zinde güçlere darbe yaptıran ABD gibi bir ülkenin 2 manyak adaydan birini tercih etmek zorunda kalması Amerikalıların da akıl sağlıklarının veya aklî melekelerinin yerinde olup olmadığına bir bakmak gerekir..!

GAZZE KASABI NETANYAHU’NUN 2 DESTEKÇİSİNDEN BİRİNİN ‘’TEKRAR’’ GÖREV ALACAK OLMASI ÜZÜCÜ!!

Velhâsıl-ı kelâm, hülâsâ-i netice; Emperyalist ABD yöneticileri ile birlikte halkının karşılıksız ve sınırsız desteği olmasa Siyonist İsrail Devleti belki hiç kurulamazdı, kuralsa bile nefes bile alamazdı! Ancak, dünyanın siyaset, devlet veya hükümet başkanlarına akıl ve yön veren ve ülkelerinin yayılmacı politikalarına hizmet etmeyen öneticileri bir şekilde aforoz eden Amerika’nın Emperyalistleri, kendi başlarına iki bunaktan ve moruktan biri olan ya Biden’ı ya da Trump’ı getirmek durumunda kalacaklar ki, bu iki bunağın ikisi de denenmiş kişiler! Ve gayrimüslim olsa, hattâ Emperyalist olsa bile insaf, izan ve vicdan sahibi olması dolayısıyla iyi bir Türk-Türkiye dostu olan dönemin ABD Başkanı John F. Kennedy’yi bir su-i kast neticesinde öldürten ve kim vurduya götüren Emperyalistler Siyonist, Korsan ve Terörist İsrail Devleti’ni ve soykırımcı Netanyahu’nun kendisinin ve yönetiminin Gazze’de aylardır yaptığı katliamlarını da destekliyorlar… Ben de ‘Allah (c.c) Müslümanlara uyanış, birlik beraberlik, dirlik düzenlik, güç kuvvet; genelde gayrimüslimlere, özelde de Emperyalist ve Siyonistlere müstahaklarını versin!’ diyor herkese saygılar sunuyorum.

Mû’minleri bırakıp kâfirleri dost edinenler, onların yanında izzet mi arıyorlar? Bilsinler ki izzet Allah’a (c.c) aittir… Münâfıklar Allah’a (c.c) oyun etmeye kalkıyorlar. Halbuki Allah onların oyunlarını kendi başlarına çevirmektedir. Onlar namaza kalktıklarında üşenerek kalkarlar, insanlara gösteriş yaparlar, Allah’ı da pek az hatıra getirirler (Nisa, 4/39 ve 4/142)

Mû’minler kendi aralarında, binadaki birbirini destekler halde bulunan yaptı taşları gibidirler… (Hadis)

Allah’ım! (c.c) Âcizlikten, tembellikten, korkudan, kederden ve cimrilikten Sana sığınırım… (Hadis

BALIK BAŞTAN KOKAR ve BOŞ ÇUVAL AYAKTA DURMAZ!

Türk Atasözü

KÖRLERİN ÜLKESİNDE, TEK GÖZLÜ İNSANLAR KRAL OLUR!

İngiliz atasözü

YÖNETİCİLER DUYGULARIYLA DAVRANMAMALI,

HER ZAMAN MANTIK YOLUNU SEÇMELİDİRLER!

Napolyon

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Süzener,  başvuru dosyasını İlçe Başkanı Mehmet Akkan’a teslim etti
Bölgesel

Süzener, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Mehmet Akkan’a teslim etti

Yozgat’ın Çekerek ilçesinde yaşayan iş insanı Mesut Süzener, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi AK Parti Çekerek İl Genel Meclisi Üyesi aday adayı olduğunu açıkladı.

Bucak'ta otomobile ile motosiklet kazası
Bölgesel

Bucak'ta otomobile ile motosiklet kazası

Bucak ilçesi Cami mahallesinde meydana gelen trafik kazasında araç ve motosiklet çarpıştı. Kazada iki kişi hafif yaralandı. Detaylar haberimizde.

Bucak'ta kaza bisikletli ile yaya çarpıştı
3. Sayfa

Bucak'ta kaza bisikletli ile yaya çarpıştı

Bucak’ta da bisikletin yayaya çarpması sonucu meydana gelen kazada yaya yaralan

Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Belli Oldu
Yerel Yönetim

Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Belli Oldu

31mart 2024 pazar günü yapılan yerel Seçimler sonucu Burdur İli ve ilçelerinde Belediye başkan ve meclis üyeleri yeniden şekillendi . Son Burdur Belediyeler Birlik başkanı Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal olmuştu . Yeni Başkan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Oldu

Başkan Gümüş'ten vatandaşlara su uyarısı
Bölgesel

Başkan Gümüş'ten vatandaşlara su uyarısı

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş artan sıcaklık ve içme suyunun azalmasıyla ilgili Bucaklı vatandaşlara çağrıda bulundu.

Bucak'ta motosiklet kazası 2 kişi yaralandı
Bölgesel

Bucak'ta motosiklet kazası 2 kişi yaralandı

Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.