Ahmet Kuşçu'dan "Yeni Nesil Kariyer ve Girişimcilik Uygulamaları” adlı seminer

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından üniversite öğrencilerinde kariyer farkındalığı oluşturmak, onlara kariyer yolculuklarında destek sunmak amacıyla geliştirilen Kariyer Planlama dersinde, özel bir danışmanlık firması yönetim kurulu başkanı Ahmet Kuşçu “Yeni Nesil Kariyer ve Girişimcilik Uygulamaları” adlı seminer gerçekleştirdi.

Ahmet Kuşçu'dan  "Yeni Nesil Kariyer ve Girişimcilik Uygulamaları” adlı seminer

DÜZCE(İHA) – Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından üniversite öğrencilerinde kariyer farkındalığı oluşturmak, onlara kariyer yolculuklarında destek sunmak amacıyla geliştirilen Kariyer Planlama dersinde, özel bir danışmanlık firması yönetim kurulu başkanı Ahmet Kuşçu “Yeni Nesil Kariyer ve Girişimcilik Uygulamaları” adlı seminer gerçekleştirdi.
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Düzce Üniversitesi Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Arif Güngör, çalışma hayatında başarı anahtarının “Doğru insanın; doğru zaman, doğru yer ve doğru işte” olması şeklinde açıkladı. Kariyer planlaması ve girişimciliğin geçmişten günümüze giderek daha dinamik ve yenilikçi bir hal almaya devam ettiğini belirten Güngör; teknolojinin hızla ilerlemesinin, iş dünyasını sürekli değiştirdiğini ama bu değişimlerle başa çıkmanın yolunun, sadece teknolojik yeniliklerle adım atmak değil, aynı zamanda kişinin kendi kariyerini oluştururken ve işletmesini kurarken değişen trendlere uyum sağlamaktan geçtiğini vurguladı.
Programın davetli konuşmacısı Ahmet Kuşçu ise öğrencilere kendi kariyer gelişimi ve yeni nesil kariyer uygulamaları hakkında bilgiler verdi. Kamu personeli olarak girdiği meslek hayatına, özel sektörde devam ettiğini ve özel sektörden yönetici olarak ayrılarak eğitim danışmanlık alanında girişimci olduğunu ifade etti. Yeni nesil kariyer planlama uygulaması kurucusu olarak iş hayatına devam ettiğini söyleyen Kuşçu, deneyimlerini paylaşarak, kurucusu olduğu online kariyer planlama sitesinin, öğrencilere staj ve sonrasında iş imkanı sağlayan bir işletme olduğunu dile getirerek sözlerini sonlandırdı.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Merkezefendi Belediyesi,  ‘İMT Hoca ile LGS Motivasyon Semineri’ düzenliyor
Bölgesel

Merkezefendi Belediyesi, ‘İMT Hoca ile LGS Motivasyon Semineri’ düzenliyor

Merkezefendi Belediyesi, yaklaşan LGS sınavı öncesinde 8. sınıf öğrencilerine yönelik ‘İMT Hoca ile LGS Motivasyon Semineri’ düzenliyor.

Erzurum'da “Uyuşturucu Kullanma Suçu ile Mücadele Semineri”
Bölgesel

Erzurum'da “Uyuşturucu Kullanma Suçu ile Mücadele Semineri”

İçişleri Bakanlığı koordinesinde, Valiliğimiz ev sahipliğinde “Uyuşturucu Kullanma Suçu ile Mücadele Semineri” 112 Acil Çağrı Merkezi Eğitim Salonu’nda düzenlendi.

İlkadım Belediye Başkanı muhtarlarla bir araya geldi
Bölgesel

İlkadım Belediye Başkanı muhtarlarla bir araya geldi

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, 31 Mart yerel seçimleri sonrası ilk muhtarlar toplantısını gerçekleştirdi.

Bolu'da Öğrencilere Evlilik Öncesi Eğitim
Bölgesel

Bolu'da Öğrencilere Evlilik Öncesi Eğitim

Bolu’da Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokulu öğrencilerine uzman psikolog tarafından evlilikte iletişim ve yaşam becerileri, aile hukuk rehberi ve sağlık konularında evlilik öncesi eğitim verildi.

Bucak'ta köy, belde ve mahalle muhtarlarına bilgilendirme toplantısı
Bölgesel

Bucak'ta köy, belde ve mahalle muhtarlarına bilgilendirme toplantısı

Bucak’ta köy mahalle ve belde muhtarlarına 2024 yılı muhtarlar istişare semineri düzenlendi.

9 Mayıs Dünya Çölyak Günü Semineri yapıldı
Etkinlik

9 Mayıs Dünya Çölyak Günü Semineri yapıldı

Şahinbey Belediyesi tarafından Çölyak Hastalığında Beslenme ve Psikolojik Yansımaları Semineri düzenlendi.