Burdur

Akşener 'Hangi devlet'i kurtarmış olabilir?

Taceddin Akbaş'ın 'Akşener 'Hangi devlet'i kurtarmış olabilir?' adlı köşe yazısı

Akşener 'Hangi devlet'i kurtarmış olabilir?

Taceddin Akbaş'ın yazdığı köşe yazısı şu şekilde;

AKŞENER ‘HANGİ DEVLET’İ KURTARMIŞ OLABİLİR?

İzleyenlerin bildikleri gibi, FİLAŞ TV’deki bir yayına katılan İYİ Parti kurucularından ve İzmir eski Milletvekillerinden biri olan Aytun Çıray; eski Genel Başkanı Meral Akşener hakkında hayâtî bir açıklama yaptı. Oldukça ilginç ve inanılması zor olan o açıklamasında Çıray, Meral Akşener’in (bir toplantı da) 6’lı Masayı tekmeleyip kalkmasından sonra, “Ben devlete karşı son görevimi yaptım” dediğini iddia etti ve “Üstelik bu toplantı gizli de değildi” dedi. Yani Çıray’a göre Meral Akşener’in bu inanılmazı zor olan sözleri belgeli veya şahitli imiş…

Ve Aytun Çıray’ın yenilmez yutulmaz mâlûm iddiasının üzerinden 8-10 gün gibi uzun bir süre geçti, ama bu konuda ne Akşener’den ne de Partisinin herhangi bir yetkilisinden bir yalanlama ya da açıklama gelmedi… Ki, benim bu yazımı noktalayana kadar da bir açıklama yapılmadı. Dolayısıyla da bana böyle bir yazı yazma hakkı doğdu!

Akşener’in mâlûm açıklamasını tv100 adlı kanalda yorumlayan CHP eski Milletvekillerinden ve Gazeteci Barış Yarkadaş adlı arkadaş, “Meral Akşener’in masadan kalkma sebebi, Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanamayacak olması değil, kazanacak olmasıydı(!)” dedi. Meral Akşener’in CHP Genel Başkanı ve 6’lı Masa’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçim boyunca yıpratan Akşener, Kılıçdaroğlu’nun buna rağmen kazanmaya yaklaştığını görünce masayı devirdi ve kendi deyimiyle ‘’Devlete karşı son görevini yaptı… Akşener bu tavrıyla “devlet’’ olarak gördüğü AK Parti ve MHP’nin isteğini yerine getirmiş oldu. Ve Akşener’in masayı devirmesi Cumhur İttifâkı’na tam beş puan kazandırdı. Recep Tayyip Erdoğan bugün Cumhurbaşkanı ise bunda Akşener’in çok büyük bir katkısı vardır…” dedi.

Akşener’in CHP Kurultayı öncesinde çevresine “Kılıçdaroğlu’ndan hesabı soracağım, göreceksiniz, CHP’yi darmadağın edeceğim…” dediğinin öne sürüldüğünü de hatırlatan Yarkadaş, “Akşener bu yüzden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile iletişimini tamamen kesti. Kemal Kılıçdaroğlu’nun yerine Özgür Özel’in CHP Genel Başkanlığına seçilmesi de Akşener için bir şey ifade etmiyor. Çünkü, ‘Yerel Seçim de CHP ile ittifak yapmalıyız. Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun karşısına aday çıkarmak doğru değil.’ diyenleri tasfiye eden Akşener, her yerde aday çıkararak hem belediyeleri AK Partiye hediye etmek hem de CHP’yi başarısızlığa uğratarak son görevlerini yerine getirip kenara çekilmek istiyor…”

Yarkadaş’ın bu yazısı bence çok ilginç, teyitli ve oldukça iddialı bir yazı… Böyle yazılar da zamanında ve yetkililerce yalanlamadığı müddetçe geçerliliğini korur!

YARKADAŞ’A GÖRE ‘MERAL HANIM SADECE’’ BİR PARTİ GENEL BAŞKANI DEĞİL, ‘‘DEVLET’İ’ KURTARMAKLA GÖREVLİ BİR BAŞKAN İMİŞ!! AMA BU DEVLET HANGİ DEVLET ACABA? DR. DEVLET BAHÇELİ’Mİ YOKSA T.C DEVLETİ Mİ?

Devlet Bahçeli’yi mi, yoksa AK Parti ile MHP’yi mi bilmiyorum ama, Meral Hanım’ın bütün çabaları T. C Devleti’ni birilerinden tasallutundan kurtarmak ise, ben Kendisini ellerim çatlayana patlayana kadar alkışlar, büyük minnet duyar, sonsuza kadar teşekkür eder, yedi sülâlesine ise rahmet okurum… Çünkü, Meral Hanım ‘ben devlete karşı son görevimi yaptım, yani devleti kurtardım’ dediğine göre, demek ki devletimizi yıkmak, yakmak ve yok etmek isteyen birileri, bir parti liderleri varmış! Ancak, Akşener AK Parti’yi ve MHP’yi bir devlet olarak görüyormuş ki, Tayyip Erdoğan’ın devlet başkanı olması için Kılıçdaroğlu’ndan yana gibi görünmüş ama devletin başına O’nun değil, Erdoğan’ın geçmesi için çok çaba sarfetmiş ve başarılı da olmuş!

Velhâsıl-ı kelâm, hülâsâ-i netice; ‘Altun Çıray’ın dedikleri doğru ise ki, kendisini ne Meral Hanım yalanlamış ne İYİ Partili biz yetkili! Bu da Meral Hanım’ın Devlet Bahçeli’yi, AK Parti’yi ve MHP’yi ‘dolaylı yollardan’ destekleyerek, dolayısıyla da Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olmasını önleyerek Türkiyemizi, canımızdan çok sevdiğimiz, uğruna canımızı verebileceğimiz Devletimizi birilerin tasallutundan kurtarmış anlamına gelir… Ve büyük Devletimizi, Cennet misâli vatanımızı ve güzel yurdumuzu, dolayısıyla da asil ve necip milletimizi dâhilî ve hâricî düşmanların eline geçmesini önleyen bir lider, hangi partiden veya hangi partinin başkanı, ya da kim olursa olsun, benim yanımda herkesten ve her şeyden değerlidir…’ diyor, kurtarıcıları tebrik ediyor!, herkese saygılar sunuyorum.

İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN!

Hz. Ali (r. a)

MEVKİLER ÖNCE ALLAH’A (c. c), SONRA

DEVLET-İ ÂLİYYEYE KARŞI SORUMLULUKTUR.

Kânûnî Sultan Süleyman

KÂBİLİYETSİZ OLMAK BİR KUSUR DEĞİLDİR

AMA KARAKTERSİZ OLMAK BİR KUSURDUR!

Hz. Mevlânâ (r. aleyh)

ŞUDUR BENİM CİHANDA EN BEĞENDİĞİM MESLEK,

SÖZÜN DOĞRU OLSUN, HAKÎKÂT OLSUN TEK…

Mehmed Akif Ersoy

CÜMLELER DOĞRUDUR SEN DOĞRU İSEN,

DOĞRULUK BULUNMAZ SEN EĞRİ İSEN…

Yûnus Emre

BİR DEVLETİN DEĞERİ, HAKKINDA VERİLECEK

KARAR, MİLLETİNE SAĞLADIĞI FAYDA İLE ÖÇÜLÜR…

Adolf Hitler

DEVLET GEMİYE, HALK DA SUYA BENZER. GEMİYİ

TAŞIYAN SUDUR AMA GEMİYİ DEVİRİN DE SUDUR

Konfüçyüs

BİR DEVLETİ KURMAK İÇİN BİN SENE İSTER

YIKMAK İÇİN BİR SAAT YETER…

Byron

KENDİNİZE, ‘ÜLKEM BENİM İÇİN NE YAPABİLİR?’

SORUSUNU DEĞİL, ‘BEN ÜLKEM İÇİN NE

YAPABİLİRİM?’ SORUSUNU SORUN!

J. F Kennedy

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    KIZDIM
  • 2
    GÜLDÜM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    ŞAŞIRDIM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Devlet Bahçeli ile buluştu
Yaşam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli ile buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

Burdur'da 90 Bin 100 Dekar Alan Suya Kavuşacak! 360 Milyon TL Katkı Hedefleniyor
Bölgesel

Burdur'da 90 Bin 100 Dekar Alan Suya Kavuşacak! 360 Milyon TL Katkı Hedefleniyor

Gölhisar Sulaması Yenilemesi tamamlandığında toplam 90 bin 100 dekar alana sulama hizmeti sunulacak ve bölge ekonomisine yıllık 360 milyon TL katkı sağlanması hedefleniyor. Sulama inşaatı 2027 yılı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Burdur'a müjde! Beklenen anjiyo ünitesi hizmete girecek
Bölgesel

Burdur'a müjde! Beklenen anjiyo ünitesi hizmete girecek

Burdur Devlet Hastanesi Anjiyo Ünitesi'nin kurulumu tamamlandı ve elektrik ile ilgili teknik sıkıntılar da çözüldü. Bu hafta UPS cihazı kurulumu, gelecek hafta ise anjiyo cihazının kalibrasyonu ve odanın atom enerjisi lisanslaması tamamlanacak. İnşallah Nisan ayı içerisinde ilk vaka alınacak.

Burdur Devlet Hastanesinde anjiyo ünitesi yakında hizmete girecek
Bölgesel

Burdur Devlet Hastanesinde anjiyo ünitesi yakında hizmete girecek

Burdur Devlet Hastanesi'nde, kemoterapi hizmetinin yanı sıra kısa bir süre içerisinde anjiyo ünitesi de yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak.

Rahime Cankat Gürel, Burdur Devlet Hastanesinde göreve başladı
Bölgesel

Rahime Cankat Gürel, Burdur Devlet Hastanesinde göreve başladı

Burdur Devlet hastanesinde, Deri ve Zührevi Hastalıkları (Cildiye) Uzmanı Dr. Rahime Cankat Gürel hasta kabulüne başladı.

MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN YENİ 'A TAKIMI'
Bölgesel

MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN YENİ 'A TAKIMI'

MHP lideri Devlet Bahçeli başkanlığında 75'i asil 100 üyeden oluşan MYK ile 9'u asil 14 üyeli Merkez Disiplin Kurulu toplandı. 17 Mart'taki kurultayda 11'inci kez güven tazeleyen Devlet Bahçeli, yeni 'A Takımını' belirledi. 15 kişilik Başkanlık Divanı kamuoyuyla paylaşıldı