Antalya

Antalya'da Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti, Bebek de Yaralılar Arasında

Antalya'nın Alanya ilçesinde üç aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, biri bebek 4 kişi de yaralandı. Kazada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki bariyerleri kırarak diğer iki araca çarptığı belirtildi.

Antalya'da Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti, Bebek de Yaralılar Arasında

Antalya'da Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti, Bebek de Yaralılar Arasında - Antalya’nın Alanya ilçesinde üç aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, biri bebek 4 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Keykubat Bulvarı Gazipaşa istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Oğuzhan Yılmaz (22) idaresindeki 07 NCT 09 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki bariyerleri kırarak önce H.Ç. (27) idaresindeki 07 HYC 80 plakalı Ford Fiesta marka otomobile, ardından da B.S. (42) yönetimindeki 07 AED 873 plakalı hafif ticari araca çarptı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada ön tamponu yerinden fırlayan 07 NCT 09 plakalı aracın sürücüsü Oğuzhan Yılmaz ve yanındaki Buse Karagül, sağlık ekipleri tarafından kaldırıldıkları Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti. Kazada 07 HYC 80 plakalı araçtaki sürücü H.Ç., aynı araçtaki T.Ç. (26) ve M.E.Ç. (1) adlı bebek ile 07 AED 873 plakalı hafif ticari araçtaki F.S. adlı yolcu ise yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazanın ardından polis ekipleri trafik akışını bir süre durdurarak, olay yerinde şeritle güvenlik önlemi aldı. Ağır hasar gören iki araç çekici ile yoldan kaldırılırken, kapatılan yolda trafik daha sonra normale döndü. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Antalya'da Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti, Bebek de Yaralılar ArasındaAntalya'da Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti, Bebek de Yaralılar ArasındaAntalya'da Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti, Bebek de Yaralılar ArasındaAntalya'da Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti, Bebek de Yaralılar ArasındaAntalya'da Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti, Bebek de Yaralılar ArasındaAntalya'da Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti, Bebek de Yaralılar Arasında

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü  refüje çıktı
3. Sayfa

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü refüje çıktı

Zonguldak’ta bir otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine refüje çıktı.

Adıyaman’da  meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı
3. Sayfa

Adıyaman’da meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı

Adıyaman’da otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Isparta'da kaza otomobil yaya ve bisiklete çarptı
3. Sayfa

Isparta'da kaza otomobil yaya ve bisiklete çarptı

Isparta’da otomobil cadde üzerinde seyir halinde olan bisiklete, ardından sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımda yürüyen yayaya çarptı.

Isparta'da Kontrolsüz Kaza! Yük treni Otomobile Çarptı!
3. Sayfa

Isparta'da Kontrolsüz Kaza! Yük treni Otomobile Çarptı!

Isparta'da yük treninin çarptığı otomobil hurdaya döndü, otomobil içinde bulunan 3 kişi yaralandı. Olayla ilgili detaylar haberimizde...

Tokat'ta medyadana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti
3. Sayfa

Tokat'ta medyadana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti

Tokat’ta tırın altına giren otomobilde bir kişi hayatına kaybetti.

Ağır yaralanan sağlık çalışanı kurtarılamadı
3. Sayfa

Ağır yaralanan sağlık çalışanı kurtarılamadı

Konya'nin Karapınar ilçesinde 3 gün önce motosiklet kazasında yaralanan ve hastanede tedavi gören sağlık çalışanı Enver Gönüllü kurtarılamayarak hayatını kaybetti.