Antalya / Konyaaltı

Antalya 'da satrancın şampiyonları ödüllendirildi

Konyaaltı Belediyesi’nin bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği Uluslararası Satranç Turnuvası sona erdi. Turnuvada dereceye giren sporcular, düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Devamı haberimizde....

Antalya 'da satrancın şampiyonları ödüllendirildi

Konyaaltı Belediyesi’nin bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği Uluslararası Satranç Turnuvası sona erdi. Turnuvada dereceye giren sporcular, düzenlenen törenle ödüllerini aldı.
Konyaaltı Belediyesi 3’üncü Uluslararası Satranç Turnuvası sona erdi. Turnuvada dereceye giren sporcular, Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen tören ile ödüllerini aldı. Turnuvaya katılan yüzlerce sporcu bir hafta boyunca kıyasıya mücadele etti. Yurt dışından da sporcuların katıldığı turnuvada, A kategorisinde genel klasmanda Alihan Hüseyinoğlu birinci, Arda Çamlar ikinci, Arash Tahbaz üçüncü oldu.


EN İYİ KADIN SPORCULAR


A kategorisinde En İyi Kadın Sporcular klasmanında Sabina İbrahimova birinci olurken, Parva Behzadnazif ikinci, Laman Hajiyeva ise üçüncülüğü elde etti. A kategorisinde En İyi Türk Sporcular klasmanında ise birinci olan isim Alihan Hüseyinoğlu, ikinci olan isim Arda Çamlar üçüncü olan isim de Okan Özsakallıoğlu oldu. Turnuvada En İyi Yerel Sporcular klasmanında ise Kıvanç Haznedaroğlu birinci, Timur Önal ikinci, Serkan Köse ise üçüncü oldu.


BAŞKAN ESEN’E TEŞEKKÜR ETTİ


3’üncü Uluslararası Satranç Turnuvası’nın kapanışında konuşan Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, “Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza ve turnuvamızın destekçisi çok kıymetli Konyaaltı Belediye Başkanımızın nezdinde tüm Konyaaltı Belediyesi ailesine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl turnuvamızın 4’üncüsünü gerçekleştireceğiz. Seneye tekrar buluşmak üzere” dedi.


EV SAHİPLİĞİNDEN MUTLULUK DUYDUK


7’den 70’e herkesin centilmence yarıştığı, nezaketi ve zarafeti içinde barındıran en kıymetli spor dallarından bir tanesinin satranç olduğunu dile getiren Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, “Konyaaltı Belediyesi olarak 3’üncü Uluslararası Satranç Turnuvası’na ev sahipliği yapmak büyük mutluluktu bizim için. Ödül alan tüm yarışmacılarımızı tebrik ederken, burada bizimle birlikte olup bu atmosferi yaşayan ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Konyaaltı'nda parklar aydınlanmaya başladı
Bölgesel

Konyaaltı'nda parklar aydınlanmaya başladı

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, adaylık sürecinde “Kadınların ve çocukların güvenliği için karanlık park kalmayacak” sözünü yerine getiriyor.

Konyaaltı’nın üreten kadınları kermeste buluştu
Bölgesel

Konyaaltı’nın üreten kadınları kermeste buluştu

Konyaaltı Belediyesi iş birliğiyle Konyaaltı Kent Konseyi tarafından Dostluk Parkı içerisinde “Üreten Kadınlar Kermesi” açıldı.

Antalya'da Bebekler ve Babalar Kıyasıya Yarıştı
Yaşam

Antalya'da Bebekler ve Babalar Kıyasıya Yarıştı

Konyaaltı Belediyesi’nin 2 Mayıs Dünya Bebek Günü kapsamında gerçekleştirdiği “Bebek Günleri” ‘Bebek Emekleme Yarışması’ ve ‘Babalarla Bebek Bezi Bağlama Yarışması’ ile sona erdi.

Antalya Bebek Parkında Anne ve Çocuk Sağlığı Söyleşisi
Yaşam

Antalya Bebek Parkında Anne ve Çocuk Sağlığı Söyleşisi

Konyaaltı Belediyesi tarafından Bebek Parkı’nda düzenlenen ‘’Bebek Günleri’’nin ikinci gününde Op. Dr. Melek Büyükkınacı Erol ve Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Uzmanı Ali Satılmış ‘Doğum Sonrası Anne Sağlığı ve Sağlıklı Çocuk Gelişimi’ konulu söyleşi gerçekleştirdi.

Başkan Kotan'dan " Dünya Basın Özgürlüğü" Ziyaretleri
Yaşam

Başkan Kotan'dan " Dünya Basın Özgürlüğü" Ziyaretleri

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü dolayısıyla Antalya Basın Cemiyeti’ni (ABC) Çağdaş Gazeteci Derneği (ÇGD) Akdeniz Şubesi’ni ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ni (AGC), ziyaret ederek, “Her zaman gazetecilerin yanında olacağız” dedi.

Bebek Parkı'nda Aileler ve Bebekler Doyasıya Eğleniyor
Yaşam

Bebek Parkı'nda Aileler ve Bebekler Doyasıya Eğleniyor

Konyaaltı Belediyesi'nin, 2 Mayıs Dünya Bebek Günü kapsamında düzenlediği "Bebek Günleri" etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.