Antalya / Kaş

Antalya Kaş Yeni Kaymakamı Tevfik Kumbasar Kimdir

24 Ağustos 2023 gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazetede yayınlanan kararla Türkiye geneli çok sayıda Kaymakam ve Vali Yardımcısı’nın yerleri değişti.

Antalya Kaş Yeni Kaymakamı Tevfik Kumbasar Kimdir

24  Ağustos 2023  gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazetede yayınlanan kararla Türkiye geneli çok sayıda Kaymakam ve Vali Yardımcısı’nın yerleri değişti. 

Antalya Kaş Kaymakamı Değişti Yeni Kaymakam Tevfik Kumbasar 

24  Ağustos 2023  gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazetede yayınlanan kararla Hakkari Vali Yardımcısı Tevfik Kumbasar Kaş Kaymakamlığına gelirken, Kaş Kaymakamı Murat ÖztürK’te Teftiş Kurulu Başkanlığı’na Mülkiye Müfettişi olarak atandı.

Kaş Kaymakamı Tevfik Kumbasar Kimdir 

Kaymakamımız Sayın Tevfik KUMBASAR 1983 Rize doğumlu olup ortaöğrenimini Rize' de, Üniversite öğrenimini Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme Bölümünde tamamlamıştır.
 
        2014 yılında Rize Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başlayan Kaymakamımız Rize Valiliğinde İl Merkez stajını, Rize Ardeşen ve Artvin Hopa ilçelerinde Refiklik stajını, Ankara' da Mülkiye Müfettişliği Refiklik stajını, Denizli Bozkurt ilçesinde vekâlet stajını tamamlamıştır. İngiltere Liverpool Üniversitesinde 4 ay süreli dil eğitimi aldıktan sonra Kaymakamlık Kursunu tamamlayarak Denizli İli Babadağ İlçesinde görev yapmakta iken 31 ağustos 2018 tarih ve 2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Çat Kaymakamlığına atanarak 26 Eylül 2018 tarihinde görevine başlamış. Olan Tevfik Kumbasar Son olarak  Hakkari Vali Yardımcığından 24  Ağustos 2023  gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazetede yayınlanan kararla  Kaş Kaymakamlığına Atandı 
 
        Evli, bir kız ve bir erkek çocuk babası olan Kaymakamımız İngilizce bilmektedir.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 3
    SEVDİM
  • 2
    BEĞENDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (1)

ahmet ersan

8 ay önce / 16.09.2023

ilçemize hayırlı olsun.İnşaallah ilçemize ihtiyaç duyulan eğitim hizmetleri başta olmak üzere yapılması gereken kamu ve özel sektör faaliyetlerinde başarılı olur.Hoş gelmiş sefalar getirmiş.Selam ve saygılarımla

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

İlgili Haberler

Antalya  Kaş Kaymakamlık Lojmanı Yapılıyor
Yaşam

Antalya Kaş Kaymakamlık Lojmanı Yapılıyor

Geçen yıllarda Kaş Kaymakamlığı’nın konutu ve Özel idare’den geçen memur lojmanlarının Çukurbağ Yarımadasında 2 villa ile takas yoluyla devredilmesinden sonra lojmansız kalan kaymakamlık

100 Yıla Damgasını Vurdu! Hukukun Duayenleri Buluştu
Bölgesel

100 Yıla Damgasını Vurdu! Hukukun Duayenleri Buluştu

Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde meslekte 50 yılını dolduran hukukçuların katılımıyla "Duayenler Buluşması" gerçekleştirildi.

Antalya'da seyir halindeki arabanın önüne atladı
Bölgesel

Antalya'da seyir halindeki arabanın önüne atladı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki otomobilin önüne atlayan kişi yaralandı.

Antalya'da Polonyalı çiftin arabası alev aldı Çift feci şekilde can verdi
Bölgesel

Antalya'da Polonyalı çiftin arabası alev aldı Çift feci şekilde can verdi

Antalya'nın Alanya ilçesinde Polonyalı çiftin bulunduğu otomobil refüje çarparak takla attıktan sonra alev alev yandı.

Başkan Uysal’dan 19 Mayıs mesajı
Bölgesel

Başkan Uysal’dan 19 Mayıs mesajı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında “19 Mayıs 1919, hepimiz için yok olma tehdidinin umuda dönüştüğü muhteşem bir tarih” dedi.

Antalya ve ilçelerine dikkat! İşte 18 Mayıs hava durumu
Bölgesel

Antalya ve ilçelerine dikkat! İşte 18 Mayıs hava durumu

Antalya, Akseki, Aksu, Alanya, Demre, Döşemealtı, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradi, Kaş, Kemer, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Muratpaşa, Serik 18 Mayıs Cumartesi günü hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklıkları düşecek mi? İşte günlük 18 Mayıs hava durumu raporu