Burdur / Bucak

Başkan Adayı Ünal: ”Sandığa güçlü bir irade koyacağınıza yürekten inanıyorum”

Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, Seçim Koordinasyon Merkezinde halka hitap etti. Seçim gününe sayılı günler kala Ak Parti seçim merkezine de vatandaşların ilgili ve katılımı artıyor. Bu ilgi karşısında vatandaşlarla hem sohbet …

Başkan Adayı Ünal: ”Sandığa güçlü bir irade koyacağınıza yürekten inanıyorum”

Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, Seçim Koordinasyon Merkezinde halka hitap etti. Seçim gününe sayılı günler kala Ak Parti seçim merkezine de vatandaşların ilgili ve katılımı artıyor. Bu ilgi karşısında vatandaşlarla hem sohbet eden hem de sorularını cevaplayan Başkan adayı Emrullah Ünal, gönülleri almaya devam ediyor. Seçim merkezinde her akşam farklı konulara değinen Başkan Adayı Ünal, “İnanıyorum ki 31 Mart’ta da milletimiz zillet ittifakını SANDIĞA GÖMECEKTİR.”diyerek “Biz Ak Partimiz ve Cumhur İttifakı olarak bu seçimde sandığa güçlü bir irade koyamaz isek bu şer cephesi vatanımız ve milletimizin aleyhine her türlü girişimde bulunmaktan çekinmeyecek ve cesaretlenecektir. Gün birlik ve beraberlik içinde milli ve manevi değerlerimiz etrafında birleşerek ecdadımıza yakışır bir iradeyi ortaya koyma günüdür.”şeklinde konuştu.

Konuşmasında, “Bizler Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ortaya koymuş olduğu hizmet siyaseti anlayışımız! Memleket İşi Gönül işi düsturuyla birleştirerek İnşallah güzel ilçemizi olduğu noktadan çok daha ileri noktalara taşımak arzusundayız.”diyen Başkan Adayı Ünal, “Terör ve teröristlerle kol kola girmiş kutsallarımıza hakaret eden zillet ittifakı karşısında Ak Partimize gönül vermiş siz değerli hemşehrilerimin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde sandığa güçlü bir irade koyacağınıza inanıyorum.”dedi.

Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, Seçim Koordinasyon Merkezinde önceki gün akşam yapmış olduğu konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Sevgili Hemşehrilerim, hepinizin malumu birkaç gün önce Yeni Zellanda’da Müslüman Kardeşlerimize hain bir saldırı gerçekleşti. Hristiyan bir terörist, camide ibadet eden 40 Müslüman kardeşimizi elindeki silahlarla kalleşçe katletti. Bu terörist silahlarının üzerine ve internet mecralarına yazdığı yazılarında Türkiye’yi hedef tahtasına koyan küstah ifadeler kullandı. Görüyoruz ki 104 yıl önce Çanakkale’de üzerimize saldıran 7 düvel bugün yine islami ve İslamiyet’in en önemli Bayraktarı olmuş Aziz Milletimizi kendisine hedef seçmiştir. Ama hiç kuşkunuz olmasın sevgili kardeşlerim 104 yıl önce ecdadımız bunları nasıl tokadı ile yere çalmış ise o şanlı ecdadın nesilleri olan bizler de bugün bunun gereğini yaparız hiç KUŞKUNUZ OLMASIN.

40 Müslüman kardeşimiz katledilmiş Türkiye hedef olarak seçilmiş iken ülkemizde birileri çıktı ne dedi. Bu saldırı İslam dünyasından kaynaklanan terördür dedi. Bu anlayışın temsilcileri vatanınızın ve milletimizin kutsal değerleri ile hiçbir zaman barışık olamamışlardır. Bu zihniyet ve ittifak ettikleri zihniyetin adayları kutsalımız olan ezan ile dalga geçip gülüyor, Arkalarındaki kişinin Benim oyum kürdistana demesine yani senin oyun bize diyerek güya halkımızdan gizledikleri ittifaklarını açık ediyorlardı. Daha sonra birisi mikrofon açık kaldı susun işareti yapıyor ama iş işten geçiyor tabi.

Zaten mikrofonları açık kalmasa bile halkımız bu kirli ittifakı görüyor ve inanıyorum ki 31 Mart’ta da bu ittifakı sandığa gömecektir.

Yine bunlardan birisi çıkıyor ve diyor ki Israil Filistin’de Müslümanları nasıl öldürüyor ise “Türkiye Güneydoğu’da Kürtleri öyle öldürüyor.” Bunu diyenler terörist taziyelerine katılıyor “Bizim elimizde ypg nin Terör Örgütü olduğuna dair kanıt yok” diyor. Bunların Genel Başkanı da ypg Terör Örgütü değil, Ülkesini korumak için mücadele eden bir örgüttür ifadesini kullanıyor. Hatta geçen hafta ypg bize mi saldıracak hayır efendim ne alaka deme gafletinde bile bulundu.

Kardeşlerim Cumhur İttifakı’nın karşısında olan bu illet, zillet ittifakının kirli yüzünü görüyorsunuz. Bugün bir sebepten partimize küskün olan kardeşlerimiz olabilir. Bir sebepten kırılmış olan kardeşlerimiz olabilir. İçeride ve dışarıda bütün kirli odakların ittifak ederek ülkemizi hedef tahtasına koyduğu bu dönemde 31 Mart Yerel Seçimleri bu anlamda hayati bir önem taşımaktadır. Biz Ak Partimiz ve Cumhur İttifakı olarak bu seçimde sandığa güçlü bir irade koyamaz isek bu şer cephesi vatanımız ve milletimizin aleyhine her türlü girişimde bulunmaktan çekinmeyecek ve cesaretlenecektir. Gün kırgın ve küskün olma günü değil birlik ve beraberlik içinde milli ve manevi değerlerimiz etrafında birleşerek ecdadımıza yakışır bir iradeyi ortaya koyma günüdür.

SEVGİLİ KARDEŞLERİM.

Kırgın ve küskün kardeşlerime Ben, Gönül Belediyeciliği anlayışımız ile, her ne sebepten kırılmışlar ise kırgınlıkların küskünlüklerin giderilmesi için çalışacağımın sözünü, sıkıntıları gidereceğimizin  sözünü buradan veriyorum.

Hiç kuşkunuz olmasın Gönül Belediyeciliği anlayışımız ile tabuları yıkacağız.

BÜTÜN KIRGINLIK VE KÜSKÜNLÜKLERİ GİDEREREK, SİZLERİN DESTEKLERİYLE HEP BERABER, YENİ HEDEFLERE MEMLEKET İŞİ GÖNÜL İŞİ DİYEREK KOŞACAĞIZ ALLAH’IN İZNİYLE.

Sevgili hemşehrilerim 104 yıl önce ecdadımızın verdiği mücadelenin bugünkü bayraktarı kutsal değerlere sahip çıkan ve yücelten Cumhur İttifakı’nın da temelini oluşturan değerler bütünüdür. Bu kutsal, milli ve manevi değerlerimizi hep birlikte koruyup yüceltmek bizlerin en önemli vazifesidir. Görüyorsunuz karşımızdaki illet ittifakı ezanı yuhalayan, ezan ile dalga geçen, terörü ve teröristi bünyesinden atamayan, milli- manevi değerlerden çok uzak bir anlayışın ürünüdür.

Bizler Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ortaya koymuş olduğu hizmet siyaseti anlayışımız! Memleket İşi Gönül işi düsturuyla birleştirerek İnşallah güzel ilçemizi olduğu noktadan çok daha ileri noktalara taşımak arzusundayız. Terör ve teröristlerle kol kola girmiş kutsallarımıza hakaret eden zillet ittifakı karşısında Ak Partimize gönül vermiş siz değerli hemşehrilerimin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde sandığa güçlü bir irade KOYACAĞINIZA YÜREKTEN INANIYORUM.

31 Mart tarihine kadar sizlerden çok çalışmanızı, bu duygu ve düşüncelerimizi ve Gönül Belediyeciliği anlayışımızı Memleket işi Gönül işi diyerek ulaşabildiğiniz kadar çok hemşehrimize ulaştırmanızı rica ediyorum. Unutmayalım 31 Mart 2019 yerel seçimleri bu şer ittifakına galebe çalmak için, Gelişen Türkiye yolunda, 2071 hedefleri yolunda TARİHİ BİR DÖNÜM NOKTASIDIR. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.”

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Önceki dönem Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'dan borç iddialarına yanıt
Bölgesel

Önceki dönem Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'dan borç iddialarına yanıt

Bucak Belediyesi'nin eski başkanı Emrullah Ünal, mevcut belediye başkanı Hülya Gümüş tarafından belediye binasına asılan borçlara ilişkin açıklamada bulundu. Detaylar haberimizde...

Bucak'a 5 yılda neler yapıldı! AK Parti borcu da yapılanların güncel değerini de açıkladı
Bölgesel

Bucak'a 5 yılda neler yapıldı! AK Parti borcu da yapılanların güncel değerini de açıkladı

AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı binasına 2019 - 2024 yılları arasında belediyeye yapılan hizmetler detaylı olarak asılırken, belediyenin piyasadan alacaklarını da kapsayan borç dökümü afiş olarak asıldı. Ayrıca bu 5 yılda belediyeye kazandırılan taşınmazlar da detaylı olarak aktarıldı.

CHP grubundan Başkan Ünal'a teşekkür! “Hor harcanmamıştır, gelir getirmektedir”
Bölgesel

CHP grubundan Başkan Ünal'a teşekkür! “Hor harcanmamıştır, gelir getirmektedir”

Bucak Belediyesi'nde geçtiğimiz hafta belediye binasına asılan borç pankartı ile ilgili CHP Grup Sözcüsü Özcan Duran ve Belediye Başkanı Hülya Gümüş açıklamalarda bulundu.

Burdur Ağlasun Belediyesi'nden birlik ve beraberlik iftarı
Bölgesel

Burdur Ağlasun Belediyesi'nden birlik ve beraberlik iftarı

Ağlasun Belediye'since düzenlenen iftar programı Ramazan Ayının maneviyatında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Bucak Belediyesinde devir teslim töreni yapıldı! Rozeti Emrullah Ünal taktı
Bölgesel

Bucak Belediyesinde devir teslim töreni yapıldı! Rozeti Emrullah Ünal taktı

Burdur'un Bucak ilçesinde belediye başkanı seçilen Hülya Gümüş, bugün düzenlenen devir teslim töreniyle görevi teslim aldı.

Emrullah Ünal'dan veda mesajı!
Bölgesel

Emrullah Ünal'dan veda mesajı!

Sosyal medya hesabından veda mesajı paylaşan Bucak Belediyesi eski Başkanı Emrullah Ünal, “Seçimi kazanan kardeşimizi ve ekibini tebrik ediyorum." dedi.