Burdur

Başkan Akbulut: “Ek Zamlar, Ek Vergiler Kapıda”

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut 19 Mart Çarşamba günü Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker ve Yönetim kadroları ile birlikte Ağlasun CHP Belediye Başkan Adayı Fevzi …

Başkan Akbulut: “Ek Zamlar, Ek Vergiler Kapıda”

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut 19 Mart Çarşamba günü Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker ve Yönetim kadroları ile birlikte Ağlasun CHP Belediye Başkan Adayı Fevzi Kasap’ın düzenlediği konsere katıldılar.

CHP Burdur İl Başkanı vatandaşlar ile yaptığı konuşmada “Bizler Burdur’umuzu karış karış geziyor, vatandaşın sorunlarını dinliyor çözümler bulmaya çalışıyoruz. Aday çıkardığımız tüm ilçe ve beldelerde iddialıyız ve kazanacağız. AKP Milletvekilleri her ne kadar yaptıkları seçim çalışmalarında konuyu ülke bekasına getirmeye çalışsalar da ne bizim ne de vatandaşımızın sorduğu ekonomik sorulara cevap veremez konumdalar. Ülke de ve Burdur’umuz da ekonomi yangın yeri. Siftah yapamayan esnaf, işten çıkarılan emekçilerimiz, geçinemeyen emeklilerimiz daha size ne sayayım. Bir beka sorunu varsa bu halkımızın, vatandaşımızın geçim bekasıdır.17 yıldır ülkeyi yöneten AKP ne zaman bir kriz yaşansa topu dış güçler gibi olur olmaz yerlere atmaya çalışıyor. Halkımızın vatandaşımızın 31 Mart yerel seçimlerinde AKP iktidarına iyi bir ders vermeli. Bu gün Emeklilikte Yaşa Takılan yurttaşlarımızı görmezden gelmelerinin ana sebebi İMF ile yaptıkları görüşmelerin neticesidir. Eğer 31 Mart tarihinde vatandaşımız AKP yöneticilerine iyi bir ders vermezse şunu iyi bilmelidir. Seçimlerden hemen sonra yaşanacak ek zamlar, ek vergiler kapıda. Halkımıza yapılan sosyal yardımların kesilmesi konusu gündemde” ifadelerini kullandı.

Ne Varsa Sattılar

CHP Burdur İl Başkanı Akbulut konuşmasının devamında ise “AKP Hükümeti iktidara geldiği günden bu yana Cumhuriyetimizin kazanımı olan ne varsa sattılar. Özelleştirilmesi sakıncalı olan ne kadar stratejik kurumumuz varsa yabancılara peşkeş çektiler. Her defasında dış güçler dedikleri emperyalist düzen ne istediyse onu yaptılar yapmaya da devam ediyorlar. Ama artık halkımız bu pervasız davranışlarının sonuçlarını görüyor ve AKP’den koşar adımlarla kaçıyorlar. Biz halkımıza, emeklimize, yaşlımıza, kadınlarımıza, gençlerimize güveniyoruz.31 Mart yerel seçimlerinin sonucu Cumhuriyet Halk Partisi için bir zafer olacak ve beka sorunu dedikleri sorun sonsuza kadar çözüme kavuşacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin kurusu partisidir” ifadelerine yer verdi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Korkuteli'nde Zam Yağdı: Ekmek 9 TL, Simit 12,5 TL
Bölgesel

Korkuteli'nde Zam Yağdı: Ekmek 9 TL, Simit 12,5 TL

Korkuteli'nde ekmek ve simit fiyatlarına zam geldi. 210 gram ekmek 9 TL'ye, simit ise 12,5 TL'ye yükseldi. Fırıncılar, zammın un fiyatlarındaki artıştan kaynaklandığını söyledi.

SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine Yüzde 49,25 Zam: Ek Zam Farkları Ne Zaman Yatacak?
İş Dünyası

SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine Yüzde 49,25 Zam: Ek Zam Farkları Ne Zaman Yatacak?

SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine ne kadar zam yapıldı? Ek zam ne kadar? Ek zam farkları ne zaman yatacak? SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş zamlarını yüzde 49,25'e çıkarıldı. Ek zamdan kaynaklı farklar, teklifin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından 1 hafta içinde hesaplara yatırılacak.

Emeklilere Yüzde 37,57 Zammın Ardından Beklenen Ek Zamlar! Maaşlar Ne Zaman Hesaplara Yatacak?
İş Dünyası

Emeklilere Yüzde 37,57 Zammın Ardından Beklenen Ek Zamlar! Maaşlar Ne Zaman Hesaplara Yatacak?

Emeklilere yüzde 37,57 enflasyon zammı sonrasında beklenen ek zamlar ne zaman hesaplara yatacak? SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşları nasıl hesaplanacak? Detaylar haberimizde.

Asgari ücret sonrası zamlar peş peşe! Yeni yılda ekmeğe zamlı tarife
Bölgesel

Asgari ücret sonrası zamlar peş peşe! Yeni yılda ekmeğe zamlı tarife

Ekmek Fiyat Tarifeleri Değerlendirme Komisyonu, yeni asgari ücretin ardından ekmek fiyatlarına zam yapma kararı aldı. 1 Ocak 2024'ten itibaren 210 gram ekmeğin fiyatı 8 TL olacak. Detaylar haberimizde!

Korkuteli'nde  Zamlı  Ekmek Satışları Başladı
Yaşam

Korkuteli'nde Zamlı Ekmek Satışları Başladı

Korkuteli’nde Resmi olarak açıklanan zam kararı, fırıncılar tarafından sabah saatlerinden itibaren uygulamaya konuldu. işte yeni fiyatlar

Burdur'da ekmeğe zam! Salı gününden itibaren...
Bölgesel

Burdur'da ekmeğe zam! Salı gününden itibaren...

Burdur ve ilçelerinde artan maliyetler sonrasında, ekmek fiyatlarına zam geliyor.