Burdur

Başkan Bucak'ı salladı! Erdoğdu'nun arkasında Devlet var

Bucak MHP, 31 Mart'ta seçimlerde zafere ulaşacağına dair iddialı. MHP Bucak İlçe Başkanı Avukat İsmail Mutlucan, MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan'ın katılımıyla gerçekleştirilen basın açıklamasında, MHP'nin Bucak'ta güçlü bir adaya sahip olduğu ve seçimlerde zafer kazanacağına dair mesajlar verildi.

Başkan Bucak'ı salladı! Erdoğdu'nun arkasında Devlet var

MHP Bucak İlçe Başkanı Avukat İsmail Mutlucan ve MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, seçim çalışmalarıyla ilgili basın açıklaması yaptı. Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan da programa katılarak Bucak'ta MHP'nin iddialı olduğunu söyledi.

"31 Mart'ta Zorda Kalmadan Zafere Ulaşacağız!"

Bucak MHP Seçim İletişim Merkezinde açıklamalarda bulunan MHP Bucak İlçe Başkanı Avukat İsmail Mutlucan, " Milliyetçi hareket Partisi Antalya milletvekilimiz Sayın İl başkanımız Sayın Gültekin Oktay beyefendi ve yönetimi Bucak ilçe yönetim kurulu üyeleri belediye meclis üyesi adayları il genel Meclis üyesi adayları Belediye başkan adayım sevgili halkımızın kıymetli temsilcileri basınımızın güzide temsilcileri Ülkü ocaklarının kıymetini Bozkurtları Asenaları hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz aziz dava arkadaşlarım biz Hazreti Yusuf’u kuyuda bırakmayan hazreti İbrahim ateşte yakmayan Hazreti Yunus’un balığın karnında bırakmayan mağarada peygamber efendimizin bu darda bırakmayan Allah’ım bizi de zorda bırakmayacağına iman ettik dolayısıyla 31 Mart tarihinde Cenabı Allah'ın izniyle zorda darda kalmadan zafer gecemizi ilan edeceğiz onu da şimdiden duyurmak istiyorum kıymetli hemşerilerimiz gerek saha çalışmalarında gerek anket çalışmalarında çok güzel sonuçlar almaktayız bu aldığımız sonuçlar Birilerini korkutmakta dolayısıyla dedikodular çıkarmakta halkımıza asılsız iddialarda bulunmaktadırlar. Ancak bilmelerini isteriz ki çıkmış olduğumuz bu yolda yastığımız mezar taşı Yorganımız toprak olsun biz bu yoldan Dönersek namus bizlere an olsun diyoruz sözlerime bu duygu ve düşüncelerimle son verirken hepinize ayrı ayrı kucaklıyor Cenabı Allah’a emanet ediyorum Ne Mutlu Türküm Diyene " sözlerini kullandı.

"Bucak’ımızı geride kaldığı günlerden hep beraber kurtaracağız"

Milletvekili Abdurrahman Başkan'ı Bucak MHP Seçim İletişim Merkezinde ağırlayan MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu yaptığı konuşmada, " Sayın milletvekilim sayın il başkanım sayın merkez ilçe başkanı sayın başkanı sayın Ülkü ocakları başkanım sayın ilçe başkanım, basınımızın güzide temsilcileri kıymetli hanımefendiler beyefendiler bu akşam bize misafir olduğunuz için hepinize teşekkür diyorum sağ olun var olun. 17 Ocak’ta adaylığımızın açıklandığı günden İtibaren canla başla çalışmaya başladık. Sloganımız da buydu canla başla çalışacağız ve biz o gün de söyledik biz inandık sizlerde inanın dedik ve hepinizin gözlerinde bu inancı görüyorum inşallah 31 Mart gecesi yine böyle hepimizde o geceyi kutlayacağız. Bucak’ı artık hep beraber yöneteceğiz artık halkın arasında halkla iç içe halktan kopmamış bir belediye başkanı göreceksiniz. İnşallah Bucak’ımızı geride kaldığı günlerden hep beraber kurtaracağız. Bugün Kızılkaya Belediye Başkanımız Sayın İlkay Güngör beyefendinin rahatsızlığını öğrendik ve bizleri çok üzdü ancak geçirdiği operasyonun çok iyi geçtiğini öğrendim şu an kendisinde Herhangi bir hayati tehlike yok bilmenizi isterim Kızılkaya belediye başkanımıza tekrardan çok geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz hepinize iyi akşamlar diliyorum sağ olun var olun." ifadelerini kullandı.

Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Bucak MHP Seçim İletişim Merkezinde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

Yusuf Erdoğdu'nun arkasında Devlet var!

Hanımefendiler beyefendiler Bozkurtlar, Asenalar Bu camianın evlatları bugün Yusuf Kardeşimizle ilgili yaptığımız toplantıya hepiniz hoş geldiniz şerefler verdiniz bugün burada çok kıymetli birlikte 25. Dönemde görev yaptığım arkadaşım Alparslan Dursun kardeşim il başkanımız ilçe başkanlarımız yöneticilerimizle birlikte katıldık. Ben Bucak'ta hep bu coşkuyu gördüm Yusuf kardeşim bugüne kadar pırıl pırıl tertemiz ve daha önce esnaf odalarındaki yapmış olduğu çalışmalarla anlıyorum ki hepinizin gönlüne bir taht kurmuş. Bucak’ın tertemiz evladına 31 Mart akşamı Bucak Belediye Başkanı seçiyor muyuz ? o gün ilk Kızılkaya, Çeltikçi ve üçüncü olarak da Bucak’ın haberini bana vermeye hazır mısınız? şimdi hani bazen diyorlar Bucak'ta daha önce de duydum Bucak'ın güçlü bir adayı varmış bugün için, bunun içinde halkta çok dedikodular yapılıyormuş. Ben bugün burada bu dedikoduları kesiyorum Yusuf kardeşimin arkasında Devlet var ve Devlet Bahçeli var.

"Burdur'un da milletvekili Abdurrahman Başkan"

Burdur milletvekili yok diye söylüyorlar, 25. dönem arkadaşımız vardı ve şimdi Burdur’un da milletvekili var, Abdurrahman Başkan var. Sonuna kadar ben arkasındayım seçimlerde neyi gördük biliyor musunuz? ilk Kızılkaya’dan geçiliyor 2019 yılında İlkay başkanım, 'bir uğrar mısın?' dedi ve biz seçim alanına gittik ve orada baktım yarısından çoğu kadındı ve daha seçimlere de yaklaşık bir buçuk ay vardı. Gözün aydın sen seçimi kazandın başkanım dedim. Başkanım sen nereden çıkardın dedi. Dedim ki yürekleri mert buradaki elleri kınalı ağzı dolu dualı anaların doğurduğu bu kadınlarımız buradayken sen kazanamaz mısın dedim bugün aynı şeyi Bucakta da söylüyorum bu analar ki bu bacılarımız ki bütün eksik taraflarımızı kapatacak hani kusurlar gece gibi oluyor diyor ya Mevlânâ işte kadınlarımız bir sürümüzün kusurlarını örter yeri gelir dertlerin içine akıtırlar Ama içinden kan aksa da ben kızılcık şerbeti içtim derler ve Türk kadını her zaman için gururumuz olmuştur.

"Evde her zaman reis kadınlarımızdır"

Mustafa Kemal Atatürk de onlara yeteri kadar değer vermiş ve bugün Avrupa’da ilk seçme ve seçilme haklarının verdiği kadınlarımız gözümüzün nuru olmuş ve Türkiye’nin geleceğinde de kadınlarımızın ve kızlarında kızımızla geleceğine de inşallah inşallah onlar hep var olduğu ve olacaklar Ben onlara çok güveniyorum seçim inşallah başkanım alacağız nene hatunlarımız var son 1 saatine lütfen Cengizhan ne demiş ben hanlar hanıyım işte benim bunlar hanım demiş ya hepimizin Hanları işte burada duruyorlar hatta şunu da söylemek isterim ki evde reisiz diye falan hava atmayın evde her zaman reis kadınlarımızdır. Reisler bunu bileceksiniz Ben 30 yaşına gelinceye kadar evde reis babam sanıyordum babamda böyle bir 90 boyunda rahmetli 100 kg falan 30 yaşına geldiğinde anladım ki bizim evde Reis annem işte babanmış gibi hissettiriyormuş sizde böyle hissetmeye devam edebilirsiniz

"Bucak'ın Antalya'nın gelişimindeki etkisini biliriz"

Biz Bucak'ta son derece iddialıyız Bucak Antalya içinde çok önemli bir Antalya milletvekili olarak Bucak'ın Antalya’nın gelişimindeki etkisini biliriz buradan bir sürü insanımız Antalya’ya gelip Antalya'nın gelişmesine katkıda bulunmuştur.

"Bucaklı kadınlarımız için yapılacak her türlü faaliyette arkasında olacağım"

Biz kardeşimin Yusuf kardeşimin arkasında sonuna kadar varız vekili söylenen hiçbir sözün hiçbir değeri yok 31 Mart akşamına kadar sandıklar açılana kadar söylenecek tek söz var biz Yusuf kardeşimizi başkan seçtiremezsek bize bu emeklerimiz buraya yaptıklarımız yazık olur inşallah Cenabı Allah da mı emeğimizi boşa çıkarmayacak 31 Mart akşamına ne yapıyoruz? Yusuf kardeşimizi davullarla zurnalarla belediye başkanı seçiyoruz. Siz hiç ülkücülerin Geri vitesi olduğunu gördünüz mü biz adayımızı gösterdikten sonra ben de Türkiye Büyük Millet Meclisi‘ndeki milletvekiliniz olarak Bucak için özellikle Bucaklı kadınlarımız için yapılacak her türlü faaliyette arkasında olacağım. Dava arkadaşlarımızın bize Her zaman destek olmuş varlığıyla bizi şereflendirmiş dava arkadaşlarımız arkadaşlarımızın ne sorun olursa olsun başımızın üstünde yeri olduğunu da belirtiyor bu çaresizliği 2028’den son vermek için önce ne yapıyoruz önce Bucak'ı alıyoruz 2028’de de mutlaka Burdur'da bir milletvekili inşallah seçeceğiz.

"Başkanlarımızın hiçbiri bizi mahcup etmedi"

235 tane belediye başkanımızın hiçbir bizi mahcup etmedi ben buradaki belediye başkanlarımızı da şu anda Kızılkaya'dan tutun Tefenni'ye Yusufca'dan sözden hepsine baktığımız zaman kardeşlerimizin başarılı bir şekilde bu yaptıklarını görüyorum bu kervana Ağlasun, Çeltikçi'yi inşallah Bucak’ı da katmaya var mıyız? son bir kez daha bana 31 Mart akşamı Yusuf Erdoğdu kardeşimize Bucak Belediye Başkanı seçme namus şeref sözü veriyor muyuz?"

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 10
    BEĞENDİM
  • 9
    SEVDİM
  • 8
    ALKIŞ
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Yusuf Erdoğdu, Bucak Cumhuriyet Meydanı mitingi başladı Canlı yayın tıkla izle
Bölgesel

Yusuf Erdoğdu, Bucak Cumhuriyet Meydanı mitingi başladı Canlı yayın tıkla izle

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, saat 15:30'da Burdur'un Bucak ilçesi Cumhuriyet Meydanında düzenlenen miting başladı.

Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu Besicilerin Yanında!
Bölgesel

Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu Besicilerin Yanında!

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu Besicileri ziyarette bulundu, şikayetlerini dinledi, notlarını aldı.

Yusuf Erdoğdu’ya SİM’de büyük sürpriz! Duygu dolu anlar yaşandı
Bölgesel

Yusuf Erdoğdu’ya SİM’de büyük sürpriz! Duygu dolu anlar yaşandı

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu'ya, NNC Haber'de katıldığı canlı yayın öncesinde SİM'de yapılan sürpriz duygu dolu anlara sebep oldu.

Yusuf Erdoğdu, Cumhuriyet Meydanında mitingde Bucak Halkına seslenecek
Bölgesel

Yusuf Erdoğdu, Cumhuriyet Meydanında mitingde Bucak Halkına seslenecek

Milliyetçi Hareket Partisi Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, yarın yapılacak olan mitinge tüm Bucak Halkını davet etti.

Yusuf Erdoğdu, canlı yayında projelerini anlatıyor
Bölgesel

Yusuf Erdoğdu, canlı yayında projelerini anlatıyor

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, NNC Haber'de yerel seçime doğru programına konuk oldu. Canlı yayına katılan Yusuf Erdoğdu, projelerini anlatıyor, açıklamalarda bulunuyor.

Yusuf Erdoğdu'dan Başkan Meçikoğlu'na ziyaret
Bölgesel

Yusuf Erdoğdu'dan Başkan Meçikoğlu'na ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu ve MHP Bucak İlçe Başkanı Avukat İsmail Mutlucan, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu makamında ziyaret etti.