Burdur

BAŞKAN ERCENGİZ:”HERKESİN BAŞKANI OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIM”

Yeniden Burdur Belediye Başkanı olarak seçilen Ali Orkun Ercengiz, yapılan seçimleri ve yeni dönemde neler yapacaklarını NNC Medya'ya anlattı.

BAŞKAN ERCENGİZ:”HERKESİN BAŞKANI OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIM”

Yeniden Burdur Belediye Başkanı olarak seçilen Ali Orkun Ercengiz, yapılan seçimleri ve yeni dönemde neler yapacaklarını NNC Medya’ya anlattı. Başkan Ercengiz, herkesin belediye başkanı olmak için çaba göstereceklerini söyledi.

İlk olarak 31 Mart’ta yapılan seçimleri değerlendiren Ercengiz,”31 Mart yerel seçimlerini bitirdik çok şükür. Öncelikle tabi seçimin şehrimize ülkemize vatana millete hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İlk defa bir yerel seçimi genel seçim havasında geçirdik. Yani daha çok genel seçimin normalleri gibiydi seçim. Projelerden çok kente yapılacak işlerden çok ülkenin sorunları üzerinden yürüyen bir seçim oldu. Bu da sokağın ve siyasetin dilini sertleştirdi. Biz mümkün olduğu kadar bu sertliğe izin vermemek için gayret ettik. Olası ve olumsuz saldırılara da hep sükuneti doğru bulduk. Kimsenin burnunun kanamadığı ilimizde ilçelerimizde bir seçim oldu. Bu yönden çok mutluyum. Seçim demokrasinin tecellisi. Sonuçta demokrasiye inanıyorsak sandıktan çıkan sonuca hepimiz biat etmek zorundayız. Onu kabullenmek zorundayız” ifadelerini kullandı.

Seçimi bir zafer ya da kazanç olarak görmediklerini belirten Başkan Ercengiz, “Seçimler bir yarış ve bu yarışın sonucunda bir görev tevdi olarak görüyoruz. Bu görev tarafımıza ikinci kez verilmiş oldu. Burdur halkına çok teşekkür ediyorum. Çünkü Burdur’da iki dönem belediye başkanlığı yapmak çok alışılmış işlerden değil. Burdur belediyeciliği tarihinde çok görmediğimiz bir olay. Demek ki halkımızın gönlüne girmişiz. Yaptığımız işlerle vatandaşımız tatmin etmişiz. Vatandaşımız da bir 5 yıllığına daha bu görevi bize verdi. Biz en iyi şekilde görevimizi yapacağız. Parti rozetimiz olmadığın zaten hep söyledik. Kimseyi ötekileştirmeden daha çoğulcu bir anlayışla hata ve hatta bize oy vermeyenlerin neden vermediğini tespit ederek o yoldan giderek onlarında gönlüne nasıl gireriz diye yollar bulmaya çalışacağız. Biz herkesin belediye başkanı olacağız. Tüm yurttaşımızla beraber Burdur’umuzu yöneteceğiz. Ben yaptım oldu değil biz ne düşünürsek onu yaparız hep birlikte buna karar veririz diyeceğiz. İnşallah burdurumuz daha huzurlu daha yaşanabilir ve daha çok ilgi çeken bir kent olsun hedefimiz bu”şeklinde konuştu.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Belli Oldu
Yerel Yönetim

Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Belli Oldu

31mart 2024 pazar günü yapılan yerel Seçimler sonucu Burdur İli ve ilçelerinde Belediye başkan ve meclis üyeleri yeniden şekillendi . Son Burdur Belediyeler Birlik başkanı Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal olmuştu . Yeni Başkan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Oldu

Ercengiz Mahalle ve Köy Muhtarlarıyla Kahvaltıda Buluştu!
Bölgesel

Ercengiz Mahalle ve Köy Muhtarlarıyla Kahvaltıda Buluştu!

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 35 Mahalle Muhtarı ve Merkeze bağlı köy muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda Ercengiz, yeni dönemde muhtarlarla daha da yakın çalışacaklarını söyledi.

Ceylan Ertem Burdur'u Salladı! Burdur'da 23 Nisan Coşkusu
Etkinlik

Ceylan Ertem Burdur'u Salladı! Burdur'da 23 Nisan Coşkusu

Burdur Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konserde Ceylan Ertem sahne aldı. Konser binlerce Burdurlunun katılımıyla coşkuyla geçti.

Burdur'da 23 Nisan Coşkusu! Kortej yürüyüşünü kaçırmayın
Bölgesel

Burdur'da 23 Nisan Coşkusu! Kortej yürüyüşünü kaçırmayın

Burdur Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için bir kortej yürüyüşü düzenliyor. Yürüyüşe katılmak için 23 Nisan Salı günü saat 20:00'da Çatalpınarı Mevkii'nde olun!

Başkan Ercengiz'den anlamlı mesaj! 'Geleceğimiz çocuklarımızda!'
Bölgesel

Başkan Ercengiz'den anlamlı mesaj! 'Geleceğimiz çocuklarımızda!'

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, 104 yıl önce atılan temellerin önemini vurguladı ve egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu hatırlattı.

Burdur'da 23 Nisan Coşkusu! Ceylan Ertem sizlerle buluşacak
Etkinlik

Burdur'da 23 Nisan Coşkusu! Ceylan Ertem sizlerle buluşacak

Burdur Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Burdurluları ünlü sanatçı Ceylan Ertem’in vereceği konser ile buluşturacak.