Burdur / Gölhisar

Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş ve meclisi, birlik ve beraberlik içinde çalışarak ilçeye önemli projeler kazandırıyor.

Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, belediye meclisinin örnek bir birlik ve beraberlik içinde çalıştığını belirterek yaptığı açıklamada, "Örnek Bir Meclis… Teşekkürler… İlk günden bu yana birlik ve beraberlik içerisinde çalışan, oy birliği ile her kararı alan örnek meclisimiz. Her bir meclis üyemize yürekten teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Sertbaş, belediye meclisinin birlik ve beraberlik içinde Gölhisar'a hizmet ettiğini vurgulayarak, yapılan çalışmaları yerinde incelediklerini ve birlikte alınan kararlarla Gölhisar'a yeni eserler kazandırmaya devam ettiklerini belirtti.

Yapılan hizmetler arasında özellikle "Yüzme Havuzu" ve "Şehitler Tepesi Piknik Alanı"nı öne çıkaran Başkan Sertbaş, bu projelerin ilçe halkına sağladığı katkıları ve bölgenin sosyal yaşamına olan olumlu etkilerini vurguladı.

Sertbaş, açıklamasında, "Gölhisar'ımıza kazandırdığımız bu önemli projelerle birlikte ilçemizin turizm potansiyelini artırmayı hedefliyoruz. Meclis üyelerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla Gölhisar'ı daha yaşanabilir ve güzel bir yer haline getirmek için azimle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan İbrahim Sertbaş, bu süreçte desteklerini esirgemeyen meclis üyelerine ve ilçe halkına teşekkür ederken, birlik ve beraberlik içinde ilçenin gelişimine katkı sağlamak adına çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'Başkan teşekkür etti 'Örnek bir meclis'

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Saniye Caran'dan Halil Öztürk'e Hayırlı Olsun Ziyareti
Bölgesel

Saniye Caran'dan Halil Öztürk'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Antalya Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran meclis üyeleri ile birlikte Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Hisarcık-Gediz karayolunu Başkan Demirtaş inceledi
Yaşam

Hisarcık-Gediz karayolunu Başkan Demirtaş inceledi

Hisarcık Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş, yapımı devam eden Hisarcık-Gediz karayolunda incelemelerde bulunarak, şirket yetkililerinden bilgi aldı.

Finike Hasyurt Tarım Fuarı Açıldı
Bölgesel

Finike Hasyurt Tarım Fuarı Açıldı

Türkiye'nin ilk tarım fuarı olma özelliğini taşıyan Finike Hasyurt Tarım Fuarı, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin himayesinde 27’nci kez kapılarını açtı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarımın başkenti Antalya’da

Başkan Gürel Marmara Belediyeler Birliği Genel Kurulu’nda
Etkinlik

Başkan Gürel Marmara Belediyeler Birliği Genel Kurulu’nda

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Marmara Belediyeler Birliği Genel Kuruluna katıldı.

Başkan Ercengiz'e Nazik Ziyaret!
Bölgesel

Başkan Ercengiz'e Nazik Ziyaret!

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 54. Bölge Burdur Eczacı Odası'nın kurucu başkanı olarak misafirleri ağırladı.

 Ziraat Odası Başkanı çiftçilere uyarılarda bulundu
Bölgesel

Ziraat Odası Başkanı çiftçilere uyarılarda bulundu

Kırşehir'de, Kırkikindi yağmurları Kırşehir'de ekili alanlara zarar verirken Ziraat Odası Başkanı çiftçilere uyarılarda bulundu.