Aydın

Başkan Zencirci, miniklerin defilesine katıldı

Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, ilkokul öğrencilerinin geri dönüşüm malzemeleriyle hazırladığı defileye katıldı. Başkan Zencirci, öğrencilerin ciddi bir konuda gösterdikleri hassasiyeti ve sergiledikleri yetenekleri için teşekkür etti.

Başkan Zencirci, miniklerin defilesine katıldı

AYDIN (İHA) - Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, ilkokul öğrencilerinin geri dönüşüm malzemeleriyle hazırladığı defileye katıldı. Başkan Zencirci, öğrencilerin ciddi bir konuda gösterdikleri hassasiyeti ve sergiledikleri yetenekleri için teşekkür etti.

Germencik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, Şehit Cafer İlkokulu 3. sınıf öğrencileri ve öğretmenlerince hazırlanan “Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 tasarım” isimli sergi ve defile, belediyenin konferans salonunda gerçekleştirildi. Uzun süre çalışma sonucunda hazırlanan atık malzemelerden yapılan kıyafetler, davetlilerin beğenisine sunuldu. Plastik tabak, bardak, şişe, gazete kağıtları, karton ve pipet gibi geri dönüşüm eşyalarından hazırlanan kıyafetlerin yer aldığı "sıfır atık defilesi" büyük beğeni topladı.

Projede emek veren öğretmen ile velilere katılım belgesi vererek teşekkür eden Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, “Sıfır atık projesi kapsamında Şehit Cafer İlkokulu öğrencilerimizin hazırladıkları muhteşem bir etkinliğine katıldık. Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 tasarım projesi etkinliğiyle birbirinden güzel sunumlar sergileyerek önemli bir farkındalığa imza atan öğrencilerimizi ve onlara öncülük eden öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Sıfır atık konusu bugün küresel bir gündem olarak bütün dünya vatandaşlarını ilgilendiren ciddi bir süreçtir. Bu anlamda çocuklarımızın bu gibi ciddi bir konuda gösterdikleri hassasiyeti ve sergiledikleri yetenekleri bir kez daha takdir ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kütahya'da Annelere Sanat Terapisi ile Destek
Etkinlik

Kütahya'da Annelere Sanat Terapisi ile Destek

Kütahya il merkezinde bulunan özel eğitim okulu ve özel eğitim sınıflarında eğitim, öğretime devam eden öğrencilerin ailelerine yönelik olarak "Hayatımın Rengi Annem" başlıklı projenin sergi açılışı ve programı düzenlendi.

Tatvanlı Kadınlar Aile Destek Merkezinde Kur'an-ı Kerim Öğreniyor
Yaşam

Tatvanlı Kadınlar Aile Destek Merkezinde Kur'an-ı Kerim Öğreniyor

Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan aile destek merkezine gelen kadınlar, Kur’an-ı Kerim kursunda hem Kur’an hem de dini bilgiler öğreniyor.

Milli Eğitim Müdürlüğü personellerine ilk yardım eğitimi verildi.
Bölgesel

Milli Eğitim Müdürlüğü personellerine ilk yardım eğitimi verildi.

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde ilk yardım eğitimi verildi.

Akif Altay Özel Eğitim Okulu'ndan Engelliler Haftasında renkli etkinlikler
Bölgesel

Akif Altay Özel Eğitim Okulu'ndan Engelliler Haftasında renkli etkinlikler

Şehit Akif Altay Özel Eğitim Uygulama Okulu, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nı çeşitli etkinliklerle kutladı.

 Datça'da Trafik Bilinci Artıyor
Yaşam

Datça'da Trafik Bilinci Artıyor

Muğla’nın Datça ilçesinde tatil sitesindeki çocuklara trafik eğitimi verildi.

Konya'da  Özel Eğitim Haftası programı
Bölgesel

Konya'da Özel Eğitim Haftası programı

Konya'nın Kulu ilçesinde Özel Eğitim Haftası dolayısıyla program düzenlendi.