Bucak Belediyesi Yunus Emre Kır Düğün Salonunun Yapımı Tamamlandı! Düğün Kayıtları Alınmaya Başlandı

Bucak Belediyesi tarafından inşa edilen Yunus Emre Kır Düğün Salonu ve Sosyal Tesis tamamlandı. Muhteşem manzarası, geniş alanı ve modern imkanlarıyla unutulmaz düğünlere ev sahipliği yapmaya hazır.

Bucak Belediyesi Yunus Emre Kır Düğün Salonunun Yapımı Tamamlandı! Düğün Kayıtları Alınmaya Başlandı

BUCAK BELEDİYESİ YUNUS EMRE KIR DÜĞÜN SALONUNUN YAPIMI TAMAMLANDI: DÜĞÜN KAYITLARI ALINMAYA BAŞLANDI

Bucak Belediyesi tarafından Yunus Emre Mahallesinde atıl halde duran Yunus Emre Tepesi'ndeki geniş bir alanda kır düğün salonu ve sosyal tesis inşa etti.

Bucak Belediyesi, tarafından uzun yıllardır atıl bir şekilde duran Yunus Emre Tepesinde toplam 2 bin 500 metrekarelik alanda Kır Düğün Salonu ve sosyal tesisin yapımı tamamlandı. Kır düğün salonu düğün ve organizasyon kayıtlarını almaya başladı.

Bucak’taki sorunları bir bir çözen ve vatandaşların yüreğine dokunan projeleri hayata geçiren Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal bir önemli projeyi daha hayata geçirdi. Vatandaşların rahat ve ferah bir ortamda doğa ile iç içe düğün ve eğlencelerini yapabilecekleri “Kır Düğün Salonu ve Sosyal Tesis” proje çalışmasını tamamladı. Başkan Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, Bucak’ımızı kuşbakışı gören en güzel tepe noktalarından birine kır düğün salonu inşa ettik. Çalışmaları tamamladık. Kır düğün salonumuzun içerisinde otopark, 250 metrekare kapalı kafe-restoran, seyir alanı, gelin damat alanı, kır düğün alanı, rekreasyon alanı, mescit ve mutfak da yer alıyor. Evliliğe ilk adımını atacak olan gençlerimiz için çok mutlu olabilecekleri çok güzel bir alan oluşturduk. Misafirlerimizin çok rahat edeceği bir alan, manzarası güzel, alan güzel, içerisinde güzel bir esinti olan bir yer. Bu projemiz her yıl yüzlerce vatandaşımız düğün, nişan ve sünnet organizasyonları gibi özel günlerine ev sahipliği yapacak. Kır düğün salonu ve sosyal tesisi projemiz Bucak’ımıza hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

Bucak Belediyesi Yunus Emre Kır Düğün Salonunun Yapımı Tamamlandı! Düğün Kayıtları Alınmaya BaşlandıBucak Belediyesi Yunus Emre Kır Düğün Salonunun Yapımı Tamamlandı! Düğün Kayıtları Alınmaya BaşlandıBucak Belediyesi Yunus Emre Kır Düğün Salonunun Yapımı Tamamlandı! Düğün Kayıtları Alınmaya BaşlandıBucak Belediyesi Yunus Emre Kır Düğün Salonunun Yapımı Tamamlandı! Düğün Kayıtları Alınmaya BaşlandıBucak Belediyesi Yunus Emre Kır Düğün Salonunun Yapımı Tamamlandı! Düğün Kayıtları Alınmaya BaşlandıBucak Belediyesi Yunus Emre Kır Düğün Salonunun Yapımı Tamamlandı! Düğün Kayıtları Alınmaya BaşlandıBucak Belediyesi Yunus Emre Kır Düğün Salonunun Yapımı Tamamlandı! Düğün Kayıtları Alınmaya Başlandı

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 4
    BEĞENDİM
  • 3
    SEVDİM
  • 2
    ÜZÜLDÜM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak'ta Muhteşem Manzara: Yunus Emre Seyir Kafesi Hizmete Açıldı!
Bölgesel

Bucak'ta Muhteşem Manzara: Yunus Emre Seyir Kafesi Hizmete Açıldı!

Bucak Belediyesi'nin yeni projesi Yunus Emre Seyir Kafesi hizmete açıldı! Muhteşem Bucak manzarası eşliğinde çay, kahve ve kahvaltı keyfi için Yunus Emre Seyir Kafesi'ni ziyaret edin.

Bucak Yunus Emre Düğün Salonu fiyatı belli oldu
Bölgesel

Bucak Yunus Emre Düğün Salonu fiyatı belli oldu

Burdur'un Bucak ilçesinde belediye tarafından yapılan Yunus Emre Düğün Salonunun fiyatı, bugün yapılan meclis toplantısında belli oldu. Detaylar haberimizde...

Korkuteli  jandarma Komutanlığı  tehlikenin önüne geçecek
Bölgesel

Korkuteli jandarma Komutanlığı tehlikenin önüne geçecek

Korkuteli İlçe jandarma Komutanlığı tarafından düğün, nişan, asker eğlencesi gibi etkinliklerde silah kullanılmaması, can kayıplarının önlenmesi amacıyla sunum yapıldı.

 Nikah sonrası eşeklere altın, nal, boncuk gibi takılar takıldı
Yaşam

Nikah sonrası eşeklere altın, nal, boncuk gibi takılar takıldı

Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesinde 2030 yılında nesli tükenme tehlikesi olan eşeklere dikkat çekmek için sembolik düğün yapıldı.

Afyonkarahisar’da  düğün anında havaya ateş edenler arasında şaşırtıcı bir isim daha vardı
Bölgesel

Afyonkarahisar’da düğün anında havaya ateş edenler arasında şaşırtıcı bir isim daha vardı

Afyonkarahisar’da bir köy düğününde muhtar olduğu iddia edilen kişinin yanındaki şahıslarla birlikte tabancalarla havaya ateş ettiği anlar saniye saniye kameralara yansıdı. Sosyal medyada büyük tepki gören görüntüler üzerine jandarma harekete geçti.

Antalya'nın sevilen simalarından avukat Emin Dağtaş ve İrem Bulut, dünya evine girdi.
Yaşam

Antalya'nın sevilen simalarından avukat Emin Dağtaş ve İrem Bulut, dünya evine girdi.

Emin Dağtaş ve İrem Bulut'un evlilik yolculuğu, dostların ve sevenlerinin samimi tebrikleriyle başladı.