Burdur

Bucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi Açıldı

Burdur'un Bucak ilçesinde, Bucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi düzenlenen açılışla hizmete açıldı. Detaylar haberimizde...

Bucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi Açıldı

Bucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi Açıldı

Burdur'un Bucak ilçesinde, Bucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi hizmete açıldı.

TG ofiste yapılan açılışa, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş, AK Parti Bucak Belediye Başkan Aday Adayları Ali İnan ve Ferruh Alim Göker, MHP Bucak Belediye Başkan Aday Adayları Yusuf Erdoğdu ve Mehmet Erdoğmuş ile davetliler katıldı.

Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi işletme sahibi fizyoterapist Havva Şahin, yaptığı açıklamada, "2019 yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünden mezun oldum. 4 yıl özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde çalıştım. Şimdi de değerli Bucak halkımıza fizyoterapi hizmetleri ve pilates olarak hizmet vermeyi planlamaktayım. Açılışımıza özel indirimlerimiz var ve değerli Bucak halkımızı görüşmeye ve bilgi almaya bekliyorum. Bizi Fizyotime Bucak adresinden takip edebilirsiniz." dedi.

Merkezin alt katında pilates salonu bulunan Şahin, mat pilatesi, klinik pilates, reformer pilates ve hamile pilatesi dersleri vereceğini belirtti. Şahin, ayrıca her türlü fizyoterapi hizmetini de vereceğini ifade etti.

Şahin, "Hedefimiz, Bucak halkına kaliteli ve profesyonel bir hizmet sunmak. Pilates ile hem fiziksel hem de zihinsel sağlığımızı iyileştirebiliriz. Fizyoterapi ile ise yaşadığımız ağrı ve rahatsızlıkları giderebiliriz. Bucak halkına bu konuda yardımcı olmak için buradayız." diye konuştu.

Telefon : 0534 562 64 00

Fizyotime Bucak Adres: Konak mahallesi Yahya Kemal Caddesi No:26 Kat:4 Daire:52 Bucak/Burdur

Pilates Nedir?

Pilates, Joseph Pilates tarafından geliştirilmiştir. Joseph Pilates tarafından geliştirilen egzersiz sistemi olan pilates, vücudun esnekliğini, gücünü ve duruşunu iyileştirmeyi amaçlar. Pilates, hem beden hem de zihin için faydalı bir egzersiz yöntemidir.

Pilates Hareketleri

Pilates hareketleri, vücuttaki tüm kasları çalıştıracak şekilde tasarlanmıştır. Minder üzerinde veya özel aletler kullanılarak yapılabilen Pilates hareketleri arasında en yaygın olanları şunlardır:

  • Omurga esnemesi
  • Yarım mekik
  • Tek bacakla daire çizimi
  • İç bacak kaldırma

Pilates Faydaları nelerdir? Pilates yaparsanız ne gibi faydalar sağlarsınız? İşte pilatesin faydaları:

  • Vücudu sıkılaştırır ve kilo vermeye yardımcı olur.
  • Tüm kasları çalıştırarak gücü artırır.
  • Konsantrasyon ve koordinasyonu geliştirir.
  • Karın kaslarını güçlendirir.
  • Bel ağrılarını azaltır.
  • Aerobik gelişimi destekler.
  • Nefes alıp vermeyi kolaylaştırır.

Pilates ile Estetik Vücut Oluşturmak

Pilates ile estetik vücut oluşturmak için öncelikle ısınma hareketleri yapmak gerekir. Daha sonra, eğitmen eşliğinde verilen egzersiz programına düzenli olarak devam etmek gerekir. Pilates ile estetik vücut oluşturmak için beslenmeye de dikkat etmek gerekir. Sağlıklı ve dengeli beslenmek, pilatesin faydalarını daha da artıracaktır.

Sonuç olarak, pilates hem beden hem de zihin için faydalı bir egzersiz yöntemidir. Pilates ile hem sağlıklı bir bedene hem de daha iyi bir ruh haline kavuşabilirsiniz.

 Bucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi AçıldıBucak Fizyotime Sağlıklı Yaşam Merkezi Açıldı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    BEĞENDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak'ta Fizyo Evim Hizmete Açıldı | Modern Fizyoterapi Hizmeti
Tanıtım

Bucak'ta Fizyo Evim Hizmete Açıldı | Modern Fizyoterapi Hizmeti

Bucak'ta Fizyoterapist Raziye Demir Acar tarafından Fizyo Evim hizmete açıldı. Kliniğin uzman kadrosu bireylerin ihtiyacına göre kişiye özel danışmanlık hizmeti sağlıyor.

Fizyoterapist Mehmet Acet Güven ve Tecrübesi İle Sizlere Hizmet Veriyor
Tanıtım

Fizyoterapist Mehmet Acet Güven ve Tecrübesi İle Sizlere Hizmet Veriyor

Bucak'ta Fizyoterapist Mehmet Acet, başarılı hizmetini sürdürüyor.

Bucaklı Fizyoterapist İlknur Cansu Koplay'a 2 Ödül Birden
Tanıtım

Bucaklı Fizyoterapist İlknur Cansu Koplay'a 2 Ödül Birden

Burdur'un Bucak İlçesi'nde görev yapmakta olan Fizyoterapist İlknur Cansu Koplay, Yılın Starları Türkiye 2022 Ödüllerinde, 2 ödül birden aldı.

Burdur Dışı Sevkler Son Buluyor! Burdur'da Anjiyo Merkezi Hizmete Başladı
Bölgesel

Burdur Dışı Sevkler Son Buluyor! Burdur'da Anjiyo Merkezi Hizmete Başladı

Burdur Devlet Hastanesi'nde bugün itibarıyla hasta kabulüne başlayan Anjiyo Merkezi ile kalp hastalıklarının teşhis ve tedavisinde önemli bir adım atıldı. Detaylar haberimizde...

Burdur'da Geleceğin Kodlayıcıları Yetişiyor! Üretken Öğrencilerle Buluşma!
Bölgesel

Burdur'da Geleceğin Kodlayıcıları Yetişiyor! Üretken Öğrencilerle Buluşma!

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur'da "Burdur'da Üretken Bir Nesil Yetişiyor Projesi" kapsamında yazılım ve kodlama yapan öğrencilerle buluştu.

Burdur'da yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!
Bölgesel

Burdur'da yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

Burdur'da 1 Mayıs'ta trafiğe kapatılacak güzergahlar belirlendi. Peki Burdur'da trafiğe kapatılacak yollar nereler? Burdur Valiliği tarafından trafiğe kapatılacak güzergahlar duyuruldu.