Burdur / Bucak

Bucak mahalle muhtarları bir araya geldi! Birlik beraberlik mesajı verdiler

Bucak'ta mahalle muhtarları bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Muhtarlar, ilçenin kalkınması ve gelişmesi için birlikte çalışacaklarını ve her zaman halkın yanında olacaklarını ifade ettiler.

Bucak mahalle muhtarları bir araya geldi! Birlik beraberlik mesajı verdiler

Bucak'tan Birlik Beraberlik Mesajı!

Bucak ilçesindeki mahalle muhtarları bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Muhtarlar, ilçenin kalkınması ve gelişmesi için birlikte çalışacaklarını ve her zaman halkın yanında olacaklarını ifade ettiler.

Toplantıda konuşan Bucak Mütevelli Heyeti Üyesi Karayvatlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Ergit, "Bucak'ın tüm mahalle muhtarları olarak bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı vermek istedik. Bizler, bu ilçenin muhtarları olarak her zaman halkımızın yanında olacağız. İlçemizin kalkınması ve gelişmesi için birlikte çalışacağız. Bu konuda hiçbir ayrımcılık yapmadan, her mahalleye eşit hizmet götürmek için çaba sarf edeceğiz" dedi.

31 Mart yerel seçim sonuçlarının da Bucak için hayırlı olmasını temenni eden Muhtar Mehmet Ergit, " Acısıyla tatlısıyla muhtarlık başta olmak üzere yerel yönetimler için seçim tamamlandı. Seçimlerde kazanarak seçilen mahalle muhtarlarımızı tebrik ediyor, yeni seçilen Bucak Belediye Başkanımız Hülya Gümüş'e de yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. " ifadelerini kullandı.

Bucak mahalle muhtarları bir araya geldi! Birlik beraberlik mesajı verdilerBucak mahalle muhtarları bir araya geldi! Birlik beraberlik mesajı verdilerBucak mahalle muhtarları bir araya geldi! Birlik beraberlik mesajı verdilerBucak mahalle muhtarları bir araya geldi! Birlik beraberlik mesajı verdiler

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Mahalle Muhtarları Toplantısı Milletvekili Özçelik'in Açıklamaları Tıkla İzle
Bölgesel

Mahalle Muhtarları Toplantısı Milletvekili Özçelik'in Açıklamaları Tıkla İzle

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, “Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Hepimiz seçilmişiz, bize vekalet verilmiş. Size mahalleli vekalet vermiş. Belediye başkanıma ilçe vekalet vermiş. Burdur halkı da bize vekalet verdi. Vekalet aldığımız sure içerisinde hakkı ile işlerimizi yerine getirmek için bu vekaleti aldık. İşlerimizi vatandaşı memnun edebilecek şekilde yapabilirsek, onları mutlu edebilirsek, gönül rahatlığı içerisinde bile bırakabilirsek bizim için güzel bir duygudur. Önemli olan arkamızda hoş bir seda bırakabilmek. Muhtarlarımız bizlere taleplerini iletecek. Zaman ve sabrın ardından vakti zamanı gelince güzel yatırımları, güzel hizmetleri hep birlikte şehrimize kazandıracağız, kazandırdıklarımızı hep birlikte görüyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Mahalle Muhtarları Toplantısı Başkan Ünal'ın Açıklamaları
Bölgesel

Mahalle Muhtarları Toplantısı Başkan Ünal'ın Açıklamaları

Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü düzenlenen Yerel Yönetim ve Muhtarlar Buluşmasında muhtarlar adına konuşan Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Arslan, muhtarların sorunlarını dile getirerek gerekli önemin verilerek çalışmaların yapılmasını talep etti.

Mahalle Muhtarları Toplantısı Muhtar Arslan'ın Açıklamaları
Bölgesel

Mahalle Muhtarları Toplantısı Muhtar Arslan'ın Açıklamaları

Muhtarlar adına konuşan Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Arslan, “Öncelikle sizlerden talep ettiğimiz bu istişare toplantısında bizlerle beraber olduğunuz için tüm muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum.

Mahalle Muhtarları Toplantısı Başkan Oğuz'un Açıklamaları
Bölgesel

Mahalle Muhtarları Toplantısı Başkan Oğuz'un Açıklamaları

Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz konuşmasında, “Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü kutluyorum. Özellikle pandemi sürecinde yapmış oldukları çalışmalardan dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Belediyemiz ile de uyumlu çalışmalarını görüyorum. 2009 yılından bu yana Ak belediyecilik hem şehirleşme hem de diğer konularda ön plana çıktı. Yol problemlerimiz gideriliyor. 20 km Sati asfalt çalışmalarımızı mevsimsel olarak bitirdik. Yerel Yönetimler Muhtarlar buluşmasının hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Bucak'ta Muhtar Hilmi Uysal, göreve hızlı başladı
Bölgesel

Bucak'ta Muhtar Hilmi Uysal, göreve hızlı başladı

Burdur Bucak Oğuzhan Mahallesi'nde bulunan Oğuzhan Camii'nde tadilat çalışmaları başladı. Tadilat çalışmaları, mahalle muhtarı Hilmi Uysal'ın girişimleri ile gerçekleştiriliyor.

Bucak mahalle muhtarlarından Başkan Hülya Gümüş'e ziyaret
Bölgesel

Bucak mahalle muhtarlarından Başkan Hülya Gümüş'e ziyaret

Bucak Mahalle Muhtarları, Başkan Hülya Gümüş'ü ziyaret ederek ilçenin güncel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi verdi. Gümüş, muhtarların taleplerini dinleyerek gerekli çalışmaları yapacağını belirtti.