Burdur / Bucak

Bucak'ta 12 Mart Coşkuyla Kutlandı: İstiklal Ateşi Oratoryo Gösterisi

Bucak Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü programında kompozisyon ve şiir yarışmaları, ödül töreni ve "İstiklal Ateşi" adlı oratoryo gösterisi gerçekleşti.

Bucak'ta 12 Mart Coşkuyla Kutlandı: İstiklal Ateşi Oratoryo Gösterisi

Burdur'un Bucak ilçesinde 12 Mart İstiklal Marşının kabulü dolayısıyla, Bucak Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından program düzenlendi.

Bucak İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün, Bucak İlçe Mili Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, Bucak İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Alperen Çatlı, Bucak İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, okul ve kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının akabinde başladı. Açılış konuşmasını yapmak üzere Bucak Anadolu lisesi Müdürü İlker Oflaz sahneye çıktı. Bucak Anadolu Lisesi Müdürü İlker Oflaz’ın Açılış Konuşmasının ardından, Bucak’ta kompozisyon yarışmasında derece giren ve birinci olan Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi öğrencisi Hasan Aydın, dereceye giren kompozisyonunu okudu.

Programın devamında, Bucak’ta düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren ve birinci olan Bucak Boğazköy Ortaokulu öğrencisi Ramazan Miraç Sağdıç şiirini okudu. Şiir ve Kompozisyonların okunmasının ardından, ilçede düzenlenen kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında derece giren öğrenciler ödüllerini aldılar.

Bucak Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu ''İstiklal Ateşi'' adlı oratoryo gösterisi sahnelendi ve program sonlandı.

Bucak'ta 12 Mart Coşkuyla Kutlandı: İstiklal Ateşi Oratoryo GösterisiBucak'ta 12 Mart Coşkuyla Kutlandı: İstiklal Ateşi Oratoryo GösterisiBucak'ta 12 Mart Coşkuyla Kutlandı: İstiklal Ateşi Oratoryo GösterisiBucak'ta 12 Mart Coşkuyla Kutlandı: İstiklal Ateşi Oratoryo GösterisiBucak'ta 12 Mart Coşkuyla Kutlandı: İstiklal Ateşi Oratoryo GösterisiBucak'ta 12 Mart Coşkuyla Kutlandı: İstiklal Ateşi Oratoryo GösterisiBucak'ta 12 Mart Coşkuyla Kutlandı: İstiklal Ateşi Oratoryo GösterisiBucak'ta 12 Mart Coşkuyla Kutlandı: İstiklal Ateşi Oratoryo GösterisiBucak'ta 12 Mart Coşkuyla Kutlandı: İstiklal Ateşi Oratoryo GösterisiBucak'ta 12 Mart Coşkuyla Kutlandı: İstiklal Ateşi Oratoryo GösterisiBucak'ta 12 Mart Coşkuyla Kutlandı: İstiklal Ateşi Oratoryo GösterisiBucak'ta 12 Mart Coşkuyla Kutlandı: İstiklal Ateşi Oratoryo GösterisiBucak'ta 12 Mart Coşkuyla Kutlandı: İstiklal Ateşi Oratoryo GösterisiBucak'ta 12 Mart Coşkuyla Kutlandı: İstiklal Ateşi Oratoryo GösterisiBucak'ta 12 Mart Coşkuyla Kutlandı: İstiklal Ateşi Oratoryo GösterisiBucak'ta 12 Mart Coşkuyla Kutlandı: İstiklal Ateşi Oratoryo Gösterisi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Çıldır'da yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
Yaşam

Çıldır'da yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Çıldır İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen güzel şiir okuma ve resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

MAKÜ'de İstiklal Marşı Ruhu Anlatıldı
Bölgesel

MAKÜ'de İstiklal Marşı Ruhu Anlatıldı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde (MAKÜ), İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıl dönümü münasebetiyle İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma töreni gerçekleştirildi.

Burdur'da 12 Mart Programı! 'İstiklal Marşımız, Milletimizin Ortak Sesi ve Vicdanıdır'
Bölgesel

Burdur'da 12 Mart Programı! 'İstiklal Marşımız, Milletimizin Ortak Sesi ve Vicdanıdır'

Burdur Valisi Türker Öksüz, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programında yaptığı konuşmada, İstiklal Marşı'nın önemini vurgulayarak, 'Bağımsızlığımıza olan tutkumuzun, Vatanımıza ve mukaddesatımıza olan bağlılığımızın güçlü ifadesi olan İstiklal Marşımız, Türk Milletinin ortak sesi ve vicdanı olarak ilelebet söylenmeye devam edecektir.' dedi.

Bursa’da ‘İstiklal Yolu’ adlı oyun izleyenleri hem duygulandırdı
Bölgesel

Bursa’da ‘İstiklal Yolu’ adlı oyun izleyenleri hem duygulandırdı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından İstiklal Marşı’nın kabulünün 103’üncü yıldönümünde sahnelenen ‘İstiklal Yolu’ adlı oyun izleyenleri hem duygulandırdı hem gururlandırdı.

Karapınar’da İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı gerçekleşti
Etkinlik

Karapınar’da İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı gerçekleşti

Konya’nın Karapınar ilçesinde 12 Mart İstiklal Marşı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nde kabulünün 103. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı gerçekleştirildi.

Oltu’da 12 Mart kutlamaları gerçekleşti
Etkinlik

Oltu’da 12 Mart kutlamaları gerçekleşti

İstiklal Marşı’nın kabulünün 103’ncü yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü dolayısıyla Oltu Anadolu Lisesince tören düzenlendi.