Burdur / Bucak

Bucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret Etti

İYİ Parti'nin Bucak Belediye Başkan adayı Safa Sönmez, Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrikaları ziyaret etti. Sönmez, OSB'yi daha da geliştirmek ve bölgedeki ekonomik potansiyeli artırmak için projeler üreteceklerini söyledi.

Bucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret Etti

Bucak ilçesinin geleceğine yön verecek projeleriyle öne çıkan İYİ Parti'nin Belediye Başkan adayı Safa Sönmez, Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrikaları ziyaret ederek, iş dünyasının ve çalışanların beklenti ve taleplerini dinledi. Ziyarette fabrika sahipleri, işçiler ve yöneticiler, OSB'nin daha büyütülmesi, yeni iş sahalarının açılması, teşviklerin artırılması ve iş yapma kolaylıklarının sağlanması gibi konularda isteklerini dile getirdi.

Sönmez'in gerçekleştirdiği ziyarette fabrika sahipleri, Organize Sanayi Bölgesi'nin genişletilmesi ve iş dünyası için daha fazla imkanın sağlanması taleplerini iletti. Yeni yatırımların teşvik edilmesi, altyapının güçlendirilmesi ve işletmelerin büyüme potansiyeline odaklanılması konularında beklentilerini dile getiren iş insanları, bölgelerinde ekonomik büyüme ve istihdam artışı sağlanması için destek talebinde bulundu.

Fabrika sahiplerinin yanı sıra çalışanlar da ziyaret sırasında söz alarak, çalışma ortamlarının iyileştirilmesini ve yeni istihdam alanlarının oluşturulmasını talep etti. Çalışanların daha rahat ve verimli bir iş ortamında çalışabilmeleri için altyapı iyileştirmelerinin önemine vurgu yapan Sönmez, bu konudaki çözüm önerilerini değerlendireceklerini belirtti.

Safa Sönmez, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "İş dünyamızın ve çalışanlarımızın beklenti ve talepleri bizim için çok kıymetli. Bucak'ı daha modern, daha rekabetçi bir iş ortamına kavuşturmak için işbirliği içinde çalışacağız. Organize Sanayi Bölgesi'ni daha da geliştirmek ve bölgedeki ekonomik potansiyeli artırmak için projelerimizi hayata geçireceğiz."

Bucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret EttiBucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret EttiBucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret EttiBucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret EttiBucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret EttiBucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret EttiBucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret EttiBucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret EttiBucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret EttiBucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret EttiBucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret EttiBucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret EttiBucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret Etti

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kerevitaş 2023 finansal sonuçları
İş Dünyası

Kerevitaş 2023 finansal sonuçları

Kerevitaş Ar-Ge, inovasyon ve sürdürülebilirlik odaklı büyüme performansını 2023 yılında da sürdürdü. 3.8 milyar TL brüt kar ve 2.16 milyar TL FAVÖK elde eden Kerevitaş’ın 2023 yılı ihracatı ise 2.2 milyar TL olarak gerçekleşti.

İş dünyasından otizm farkındalık eğitimini  aldılar
Etkinlik

İş dünyasından otizm farkındalık eğitimini aldılar

SUBÜ Rekreasyon Yönetimi Bölümü öğrencileri otizm farkındalık eğitimini iş dünyası iş birliği ile gerçekleştirdiler.

PAÜ Öğrencileri iş dünyasının duayenlerini ağırladı.
Bölgesel

PAÜ Öğrencileri iş dünyasının duayenlerini ağırladı.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde beşincisi düzenlenen sektör günleri, iş dünyasının duayenlerini ağırladı.

Bucak'ta Ormancılık ve İş Dünyası Görüştü: Meçikoğlu ve Ataş Bir Araya Geldi!
Bölgesel

Bucak'ta Ormancılık ve İş Dünyası Görüştü: Meçikoğlu ve Ataş Bir Araya Geldi!

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Isparta Orman Bölge Müdürü Rıfat Ataş'ı makamında ziyaret etti.

 İsdemir saat ücretli işe alım yapacağını duyurdu
İş Dünyası

İsdemir saat ücretli işe alım yapacağını duyurdu

İsdemir, büyüme stratejisi ve işletmelerinin ihtiyaçları doğrultusunda saat ücretli statüsünde görev yapmak üzere işe alım yapacak. Şirkette iş başı yapmak isteyen adaylar, 13 Mayıs’tan itibaren iki hafta boyunca Pazartesi’den Cuma’ya kadar başvurularını yapabilecek.

İş Dünyası Düsseldorf’ta Buluştu
İş Dünyası

İş Dünyası Düsseldorf’ta Buluştu

Türkiye'de İş Dünyası dergisi, Türk ve Alman iş çevresini üçüncü kez Düsseldorf'ta buluşturdu.