Bucak ve Çeltikçi'de 14 Okulda Trafik Eğitimi Tamamlandı!

Jandarma, 2024-2027 yılları Performans Göstergeleri kapsamında Bucak ve Çeltikçi'de bulunan 14 okulda 1-8. sınıf öğrencilerine trafik eğitimi verdi.

Bucak ve Çeltikçi'de 14 Okulda Trafik Eğitimi Tamamlandı!

Bucak ve Çeltikçi'de 14 Okulda Trafik Eğitimi Tamamlandı

Jandarma, 2024-2027 yılları Performans Göstergeleri kapsamında Bucak ve Çeltikçi sorumluluk bölgesinde bulunan 14 okulda 1-8. sınıflar ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik Trafik Eğitim Brandası Eğitim Parkuru eğitimlerini tamamladı.

Eğitimlerde öğrencilere trafik kuralları, trafik işaret ve levhaları, güvenli sürüş teknikleri, bisiklet kullanımı ve yayalar için trafik güvenliği gibi konularda bilgiler verildi.

Eğitimler, teorik ve uygulamalı olmak üzere iki aşamada gerçekleşti. Teorik aşamada öğrencilere trafik kuralları ve trafik işaret ve levhaları hakkında slayt gösterisi eşliğinde bilgi verildi. Uygulamalı aşamada ise öğrenciler, trafik eğitim brandası eğitim parkurunda bisiklet ve yaya olarak trafik kurallarını uygulayarak pekiştirdiler.

Bucak ve Çeltikçi'de 14 Okulda Trafik Eğitimi Tamamlandı!Bucak ve Çeltikçi'de 14 Okulda Trafik Eğitimi Tamamlandı!Bucak ve Çeltikçi'de 14 Okulda Trafik Eğitimi Tamamlandı!Bucak ve Çeltikçi'de 14 Okulda Trafik Eğitimi Tamamlandı!Bucak ve Çeltikçi'de 14 Okulda Trafik Eğitimi Tamamlandı!Bucak ve Çeltikçi'de 14 Okulda Trafik Eğitimi Tamamlandı!Bucak ve Çeltikçi'de 14 Okulda Trafik Eğitimi Tamamlandı!Bucak ve Çeltikçi'de 14 Okulda Trafik Eğitimi Tamamlandı!Bucak ve Çeltikçi'de 14 Okulda Trafik Eğitimi Tamamlandı!

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Polisten Operasyon  196 aranan kişi ve neler yakalandı neler
Bölgesel

Polisten Operasyon 196 aranan kişi ve neler yakalandı neler

ANTALYA POLİSTEN HUZUR OPERASYONU... 50'Sİ MOTORİZE 250 EKİP, 4000 PERSONELİN KATILDIĞI HUZUR OPERASYONUNDA NELER YAKALANDI NELER

Jandarma Trafik Timelrinden Liselilere Bilgilendirme
Bölgesel

Jandarma Trafik Timelrinden Liselilere Bilgilendirme

Düzce İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri lise öğrencilerine hayatla yarışılmaz mottosuyla bilgilendirmede bulundu.

Bolu'da yoğun sis hayatı olumsuz etkiliyor
Bölgesel

Bolu'da yoğun sis hayatı olumsuz etkiliyor

Türkiye’nin en önemli geçiş noktası Bolu Dağında yağış ile birlikte sis etkili oluyor. Sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 20 metreye kadar düşüyor.

Tavşanlı2da Trafik Haftası Etkinlikleri devam ediyor
Bölgesel

Tavşanlı2da Trafik Haftası Etkinlikleri devam ediyor

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde düzenlenen trafik etkinlikleri, vatandaşların trafik kuralları konusunda bilinçlenmesine katkı sağladı.

Trafikte tehlike saçtı ceza yağdı
3. Sayfa

Trafikte tehlike saçtı ceza yağdı

Aksaray’da otomobilin üzerine koli bandıyla yapıştırdığı dolap ile trafikte tehlike saçan ve hem kırmızı ışıkta geçen hem de kilometrelerce seyir hainde telefonla konuşarak kuralları alt üst eden sürücüye 4 ayrı maddeden toplamda 5 bin 250 TL para cezası kesildi.

Aydın’da  öğrencilere trafik eğitimi verildi
Bölgesel

Aydın’da öğrencilere trafik eğitimi verildi

Aydın’da jandarma ekipleri Çine ve Karpuzlu ilçelerinde öğrencilere trafik eğitimi verdi.