Burdur / Burdur

Burdur Belediyesinden ‘Atatürk’ çerçevesi

Burdur Belediye Başkanlığı tarafından Ulu Önderimizin ebediyete intikalinin 82’inci yıldönümü münasebetiyle marka caddelerdeki banklara Atatürk anmalığı fotoğraf çerçeveleri yerleştirildi.

Burdur Belediyesinden ‘Atatürk’ çerçevesi

Burdur Belediye Başkanlığı tarafından Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yıldönümü münasebetiyle marka caddelere Atatürk anmalıkları yerleştirildi. Ulu Önderimiz Atatürk’ün fotoğrafının bulunduğu anmalık çerçeveleri, Köprübaşı mevkisi, Cumhuriyet Meydanı, Şeker Meydanı ve İstasyon Caddesinde bulunan banklara yerleştirildi.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anısını yaşatmak için fotoğraf çerçevesinin yerleştirilmesine karar verdiklerini dile getiren Başkan Ercengiz, “Ulu Önderimizin ebediyete intikalinin 82’inci yıldönümünü üzüntüyle, her birimizin kalbinde ince bir sızı ile yaşıyoruz. Atamız bizim fikrimizin ince gülü, bizim yolumuzdaki en büyük ışığımız. Keşke ömrü yetseydi de bir fotoğraf çektirebilseydik diye düşündüğümüz önemli şahsiyetlerin en başında gelendir. Malumunuz koronavirüs nedeniyle etkinlik ve programlarımızı mütevazi bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Biz de Ulu Önderimizi anmak amacıyla marka caddelerimize fotoğraf çerçevelerimizi yerleştirerek, vatandaşlarımızın Atamızla birlikte bir fotoğrafa sahip olmasını istedik. Burdur halkının cumhuriyetçi ve Atatürkçü bir halk olması dolayısıyla fotoğraf çerçevelerine büyük ilgi göstereceğini biliyorum. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, saygı, sevgi, minnet ve özlemle bir kez daha anıyorum” diye konuştu.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Off-road yarışları nefesleri kesti
Spor

Off-road yarışları nefesleri kesti

Düzce’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde off-road yarışları yapıldı. Yarışlarda gençler adrenaline doydu.

Başkan Zeyrek 19 Mayıs kutlamalarında
Bölgesel

Başkan Zeyrek 19 Mayıs kutlamalarında

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, CHP Manisa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programına katıldı.

Tarihi Ciha Kalesi'nde 19 Mayıs Etkinliği
Etkinlik

Tarihi Ciha Kalesi'nde 19 Mayıs Etkinliği

Rize’nin Pazar ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri, tarihi Ciha Kalesi’nde düzenlendi.

“Gençlerimize güveniyor, geleceğe umutla bakıyoruz”
Etkinlik

“Gençlerimize güveniyor, geleceğe umutla bakıyoruz”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 105’inci yıl dönümü kutlamalarına katılan kutlanan Vali Şahin, “19 Mayıs’ı karada, havada ve denizde çoşku ile kutluyoruz.” dedi.

Aspendos'ta ‘Gençlik ve Spor Gösterisi’
Etkinlik

Aspendos'ta ‘Gençlik ve Spor Gösterisi’

Antalya Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında ‘Gençlik ve Spor Gösterisi’ düzenlendi. Gösterinin Aspendos’ta yapılmasının, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ziyaretinde “Bu kalede temsiller düzenleyin, konserler verin, güreşler tertip edin” sözünün etkili olduğu ifade edildi.

Antalya Havalimanı’nda 19 Mayıs Coşku ile Kutlandı
Etkinlik

Antalya Havalimanı’nda 19 Mayıs Coşku ile Kutlandı

Antalya Havalimanı'nda, Antalya Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen gençlik gösterileri, yerli ve yabancı turistlere 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu yaşattı.