Burdur

Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! 'Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla Birlikte Kutladık!

Burdur'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Vali Türker Öksüz ve protokol üyelerinin katılımıyla Cumhuriyet Meydanı'nda coşkuyla kutlandı. Öğrenciler hazırladıkları gösterilerle izleyenleri mest etti.

Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! 'Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla Birlikte Kutladık!

23 NİSAN ULUSAL VE EGEMENLİK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Burdur Valisi Türker Öksüz, TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümünde, Cumhuriyet Meydanında geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve halkımızın ortak olduğu büyük coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayıp İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci'nin günün anlam ve önemini belirten konuşma sonrası devam eden kutlama programında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi ve Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Özel Eğitim Uygulama Okulunda okuyan öğrenciler hazırladıkları gösterileri sundu.

Resim, şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere Vali Türker Öksüz, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Garnizon Komutanı Tank Alb. Şengezer Şimşek tarafından ödülleri takdim edildi.

Coşkulu geçen kutlama programında USO İlkokulu Anasınıfı öğrencileri tarafından Ront gösterisi, Şirinevler Anaokulu öğrencileri Mehteran gösterisi, Bahçelievler Şehit Sıdkı Kara İlkokulu öğrencileri Al Yazmalım zeybeği gösterisi, USO İlkokulu öğrencileri Mustafa Kemal'in Kağnısı ve Bayrak şiirini seslendirmeleri ile devam etti.

Vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşen programın devamında Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu Zeybek gösterisi, Adile Önal Anaokulu öğrencileri dans gösterisi, Çatağıl İlkokulu öğrencileri halk oyunu gösterisi ve son olarak Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden oluşan Mehteran Takımı gösterilerini sundular.

Kutlama programına Vali Türker Öksüz, Garnizon Komutanı Tank Alb. Şengezer Şimşek, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Musa Talih, MAKÜ Rektörü Prof Dr. Hüseyin Dalgar, Baro Başkanı Ramazan Gedik, Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, Vali Yardımcısı Yunus Emre Akpınar, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, siyasi parti il başkanları, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit aileleri, gaziler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! 'Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla Birlikte Kutladık!Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! 'Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla Birlikte Kutladık!Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! 'Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla Birlikte Kutladık!Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! 'Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla Birlikte Kutladık!Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! 'Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla Birlikte Kutladık!Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! 'Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla Birlikte Kutladık!Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! 'Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla Birlikte Kutladık!Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! 'Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla Birlikte Kutladık!Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! 'Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla Birlikte Kutladık!Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! 'Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla Birlikte Kutladık!Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! 'Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla Birlikte Kutladık!Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! 'Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla Birlikte Kutladık!Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! 'Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla Birlikte Kutladık!Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! 'Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla Birlikte Kutladık!Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! 'Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla Birlikte Kutladık!Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! 'Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla Birlikte Kutladık!Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! 'Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla Birlikte Kutladık!Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! 'Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla Birlikte Kutladık!Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! 'Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla Birlikte Kutladık!Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! 'Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla Birlikte Kutladık!Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! 'Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla Birlikte Kutladık!Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! 'Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla Birlikte Kutladık!Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! 'Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla Birlikte Kutladık!

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak'ta Çocuklar Ziraat Odası Başkanlığı Koltuğuna Oturdu!
Bölgesel

Bucak'ta Çocuklar Ziraat Odası Başkanlığı Koltuğuna Oturdu!

Bucak Ziraat Odası'nda her yıl olduğu gibi bu sene de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Bu yılki kutlamalarda Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel'in makam koltuğuna çocuklar oturdu.

Burdur Bahçeşehir Koleji 23 Nisan'ı Coşkuyla Kutladı!
Bölgesel

Burdur Bahçeşehir Koleji 23 Nisan'ı Coşkuyla Kutladı!

Bahçeşehir Koleji Burdur kampüsünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Anaokulu ve İlkokul öğrencilerinin hazırladığı programda dans, koro, piyano resitali ve halk oyunu gösterileri yer aldı.

Ceylan Ertem Burdur'u Salladı! Burdur'da 23 Nisan Coşkusu
Etkinlik

Ceylan Ertem Burdur'u Salladı! Burdur'da 23 Nisan Coşkusu

Burdur Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konserde Ceylan Ertem sahne aldı. Konser binlerce Burdurlunun katılımıyla coşkuyla geçti.

23 Nisan'da Burdur'da Minik Nursel Vali oldu
Etkinlik

23 Nisan'da Burdur'da Minik Nursel Vali oldu

Burdur Valisi Türker Öksüz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında makamını temsili olarak Bahçelievler Şehit Sıdkı Kara İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Nursel Gürol'a devretti.

Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! Milyonları Meshetmişlerdi Büyük beğeni topladılar
Etkinlik

Burdur'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! Milyonları Meshetmişlerdi Büyük beğeni topladılar

TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciye ulaşan Çatağıl İlkokulu öğrencilerinin gösterisi beğeni topladı.

Burdur'da 23 Nisan Coşkusu! Kortej yürüyüşünü kaçırmayın
Bölgesel

Burdur'da 23 Nisan Coşkusu! Kortej yürüyüşünü kaçırmayın

Burdur Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için bir kortej yürüyüşü düzenliyor. Yürüyüşe katılmak için 23 Nisan Salı günü saat 20:00'da Çatalpınarı Mevkii'nde olun!