Burdur

Burdur'da AK Parti Rüzgarı! Belediye Başkan Adayları Coşkuyla Tanıtıldı

AK Parti Burdur İl Başkanlığı, Burdur merkezi, ilçeleri ve beldelerindeki belediye başkan adaylarını tanıttığı coşkulu bir tören düzenledi. Törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın da katıldı.

Burdur'da AK Parti Rüzgarı! Belediye Başkan Adayları Coşkuyla Tanıtıldı

 

AK Parti Burdur İl Başkanlığı, Burdur'un merkezi, ilçeleri ve beldelerindeki belediye başkan adaylarını tanıttığı bir toplantı düzenledi. Törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın'ın katılımıyla MAKÜ Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen bir törenle başlandı.

Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek ve Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından, Burdur merkez, ilçe ve belde belediye başkan adayları tek tek açıklanarak kamuoyuna duyuruldu.

Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, yaptığı konuşmada, AK Parti'nin aday tanıtım toplantılarının coşkulu ve şölen havasında geçtiğini belirterek, "Şehirlerimizi algı belediyeciliğinden kurtarıp, gerçek belediyecilikle tanıştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. 31 Mart'a kadar gelmeyene gideceğiz, küskünü barıştıracağız, sevmeyeni sevdireceğiz." dedi.

Yalçın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki çalışmalara vurgu yaparak, ülkeye önemli hizmetler yapıldığını ifade etti. Ayrıca, dünya genelinde yaşanan insanlık dramlarına karşı Erdoğan'ın her zaman ses çıkardığını ve Türkiye'nin bu konuda duyarlı bir politika izlediğini söyledi.

Öte yandan, AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, kentin ekonomisini canlandıracaklarını ve iş imkanlarını artıracak adımlar atacaklarını belirterek, yerel esnafı destekleyeceklerini ve şehre yeni yatırımları çekecek politikaları hayata geçireceklerini ifade etti.

AK Parti’nin Burdur merkez, ilçe ve belde belediye başkan adayları şu şekilde sıralandı

“Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, Ağlasun Belediye Başkan Adayı Ali Ulusoy, Altınyayla Belediye Başkan Adayı Ahmet Serttaş, Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, Çavdır Belediye Başkan Adayı Adem Göçer, Çeltikçi Belediye Başkan Adayı Ahmet Ali Akyel, Gölhisar Belediye Başkan Adayı İbrahim Sertbaş, Karamanlı Belediye Başkan Adayı Fatih Selimoğlu, Kemer Belediye Başkan Adayı İsmail Asan, Tefenni Belediye Başkan Adayı Onur Çelik, Yeşilova Belediye Başkan Adayı Nuri Özbek, Kızılkaya Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Karaboğa, Kocaaliler Belediye Başkan Adayı İlyas Delen, Söğüt Belediye Başkan Adayı Yusuf Akkaya ve Yusufça Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun”

Burdur'da AK Parti Rüzgarı! Belediye Başkan Adayları Coşkuyla TanıtıldıBurdur'da AK Parti Rüzgarı! Belediye Başkan Adayları Coşkuyla TanıtıldıBurdur'da AK Parti Rüzgarı! Belediye Başkan Adayları Coşkuyla TanıtıldıBurdur'da AK Parti Rüzgarı! Belediye Başkan Adayları Coşkuyla Tanıtıldı

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

AK Parti Bucak heyeti İzmir Fuarında
Bölgesel

AK Parti Bucak heyeti İzmir Fuarında

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, AK Parti heyeti ile birlikte İzmir fuarını ziyaret etti. Detaylar haberimizde...

Burdur İl Genel Meclisi Üyesi AK Parti'den İstifa Etti!
Bölgesel

Burdur İl Genel Meclisi Üyesi AK Parti'den İstifa Etti!

Burdur İl Genel Meclisi Üyesi Hasan Altay, 3 aday adayı arasında öne çıkmasına rağmen aday gösterilmediği için AK Parti'den istifa ettiğini açıkladı. Detaylar haberimizde...

AK Parti Burdur'a Yatırımlarını Kesmiyor, 14 Yeni Taşkın Koruma Tesisi!
Bölgesel

AK Parti Burdur'a Yatırımlarını Kesmiyor, 14 Yeni Taşkın Koruma Tesisi!

Burdur'un 14 köyü daha taşkınlardan korunacak. AK Parti hükümeti 2024 Yılı Yatırım Programı'na 14 yeni taşkın koruma tesisi ekledi. Detaylar haberimizde....

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş'a Anlamlı Ziyaret
Bölgesel

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş'a Anlamlı Ziyaret

Ak Parti Milletvekillerimiz Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, Ak Parti İl Başkanımız Mustafa Özboyacı ve il yönetim kurulu üyelerimiz Belediyemizi ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

AK Parti Burdur'dan Cumhur İttifakı açıklaması! 'Güçlü teşkilatlarla yola devam!'
Bölgesel

AK Parti Burdur'dan Cumhur İttifakı açıklaması! 'Güçlü teşkilatlarla yola devam!'

Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, seçim sonuçlarına göre belediye meclisleri ve il genel meclislerinde Cumhur İttifakı ruhuna uygun bir işbirliği sağlanamadığını belirtti.

Korkuteli Ak parti Heyeti Başkan Saniye Caran'a  Hayırlı Olsun ziyareti
Yerel Yönetim

Korkuteli Ak parti Heyeti Başkan Saniye Caran'a Hayırlı Olsun ziyareti

31 mart 2024 pazar günü yapılan yerel seçimlere Cumhur ittifakı ile Giren Ak parti Heyeti seçimin galibi Saniye Caran'ı ziyaret ederek tebrik ettiler.