Burdur

BUTSO Başkanı Keyik İlçe Ziyaretlerinde! Yeni Dönemde Burdur'un Kalkınması İçin İş Birliği!

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, 2024 Yerel Seçimlerinin ardından ilçelerin belediye başkanlarına hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaretlerde ilçe ve Burdur'un kalkınması için atılabilecek adımlar görüşüldü.

BUTSO Başkanı Keyik İlçe Ziyaretlerinde! Yeni Dönemde Burdur'un Kalkınması İçin İş Birliği!

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK ilçe ziyaretlerinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, 2024 Yerel Seçimlerinin ardından ilçelerin belediye başkanlarına ziyarette bulunarak, yeni dönemde hayırlı olsun dileklerini iletti. Üyeleriyle bir araya gelen Başkan Yusuf KEYİK, onların taleplerini de yerinde aldı.

Başkan Yusuf KEYİK: "2024 yılı yerel seçimleri demokratik bir şekilde gerçekleşmiş, belediye başkan adayları yine demokratik bir şekilde adaylıklarını açıklamış, vatandaşlarımız da aynı şekilde oylarını kullanmıştır. Yerel seçim sonuçları başta ilimiz genelinde olmak üzere tüm ülkemize hayırlı olsun. Bizler de yeni dönemde görev yapacak belediye başkanlarımızı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik" dedi.

YEŞİLOVA, KARAMANLI, ÇAVDIR, ALTINYAYLA VE YUSUFÇA ZİYARETİ

Başkan Yusuf KEYİK ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri; Yeşilova Belediye Başkanı Okan KURD, Yeşilova Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erhan SÖNMEZ, Karamanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol GÖKBAYRAK, Çavdır Belediye Başkanı Ali Okan YÜCEL, Altınyayla Belediye Başkanı Selen KINALI ve Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin ÖZARSLAN'ı makamlarında ziyaret ettiler.

BUTSO Başkanı Yusuf KEYİK: "Programlar dahilinde ilçe ziyaretlerimizi ve üyelerimizle bir araya gelmeyi sürdürüyoruz. Bu minvalde Yeşilova Belediye Başkanı Sayın Okan KURD'u, Yeşilova Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Erhan SÖNMEZ'i, Karamanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol GÖKBAYRAK'ı, Çavdır Belediye Başkanı Sayın Ali Okan YÜCEL'i, Altınyayla Belediye Başkanı Sayın Selen KINALI'yı ve Yusufça Belediye Başkanı Sayın Hüseyin ÖZARSLAN'ı , Meclis Üyelerimiz Ayhan BOZKURT ve Fatih ORAL'ı, Üyelerimizden de Mustafa UYSAL'ı ziyaret ettik.

Kendilerine hayırlı olsun dileklerimizi ileterek, çalışmalarında başarılar diledik. İlçelerimiz hakkındaki çalışmalarımızı ve planlarımızı paylaştık. Sivil toplum kuruluşu başkanları ve üyelerimizi ziyaretimizde onların yaşadığı sorunları, beklentilerini ve çözüm önerilerini yerinde tespit ettik. Güncel talep ve önerilerini aldık.

Odamız yönetimi de iş dünyasının temsilcileri olarak bu yeni dönemde ilçelerimiz ve ilimizin kalkınması için belediye başkanlarımızla koordinasyonlu çalışmaya devam edecek. Gerek belediye başkanlarımız ve gerekse ilçelerdeki üyelerimiz taleplerini, sorun ve çözüm önerilerini bize rahatlıkla iletebilirler" şeklinde konuştu.

SOSYO EKONOMİK KALKINMA İÇİN

Burdur'un sosyo ekonomik kalkınmasına önem verdiklerini vurgulayan Başkan KEYİK, ilçe ziyaretleri hakkında yaptığı değerlendirmesinin son bölümünde şunları söyledi:

"Odamızın ana misyonlarından biri kentimizin kalkınmasında dinamikleri harekete geçirmektir. 2029 yılına kadar ilimizde ve ülkemizde yerel seçimler yapılmayacak ve bu anlamında beş yıllık seçimsiz bir dönem var. Bu dönemde İnşallah Burdur'un sosyoekonomik kalkınmasında katkı koyacağımız faaliyet ve çalışmalara imza atacağız. Belediye başkanlarımızla, mülki idarecilerle, milletvekillerimizle ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarıyla eşgüdümlü planlarımıza, çalışmalarımıza ve faaliyetlerimize devam edeceğiz."

BUTSO Başkanı Keyik İlçe Ziyaretlerinde! Yeni Dönemde Burdur'un Kalkınması İçin İş Birliği!BUTSO Başkanı Keyik İlçe Ziyaretlerinde! Yeni Dönemde Burdur'un Kalkınması İçin İş Birliği!BUTSO Başkanı Keyik İlçe Ziyaretlerinde! Yeni Dönemde Burdur'un Kalkınması İçin İş Birliği!BUTSO Başkanı Keyik İlçe Ziyaretlerinde! Yeni Dönemde Burdur'un Kalkınması İçin İş Birliği!BUTSO Başkanı Keyik İlçe Ziyaretlerinde! Yeni Dönemde Burdur'un Kalkınması İçin İş Birliği!BUTSO Başkanı Keyik İlçe Ziyaretlerinde! Yeni Dönemde Burdur'un Kalkınması İçin İş Birliği!BUTSO Başkanı Keyik İlçe Ziyaretlerinde! Yeni Dönemde Burdur'un Kalkınması İçin İş Birliği!BUTSO Başkanı Keyik İlçe Ziyaretlerinde! Yeni Dönemde Burdur'un Kalkınması İçin İş Birliği!BUTSO Başkanı Keyik İlçe Ziyaretlerinde! Yeni Dönemde Burdur'un Kalkınması İçin İş Birliği!

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkanlardan BUTSO'ya hayırlı olsun ziyareti
İş Dünyası

Başkanlardan BUTSO'ya hayırlı olsun ziyareti

Burdur'daki bazı STK Başkanları Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik ve Meclis Başkanı Ömer Çeliker'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Burdur İhracatında %4,4 Artış! Nisan Ayında 17 Milyon Dolara Ulaşıldı!
İş Dünyası

Burdur İhracatında %4,4 Artış! Nisan Ayında 17 Milyon Dolara Ulaşıldı!

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Nisan ayında Burdur'un ihracat hacminin bir önceki yılın aynı ayına göre %4,4 artarak 17 milyon 173 bin 030 dolara ulaştığını açıkladı.

Başkan Gümüş'e Yusuf Keyik ve İş Adamlarından Ziyaret
Bölgesel

Başkan Gümüş'e Yusuf Keyik ve İş Adamlarından Ziyaret

Burdur Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'e ziyaretlerin ardı arkası kesilmiyor, ziyaretçilerini makamında ağırlamaya devam ediyor.

Burdur TSO'dan Bucak TSO'ya ziyaret
Bölgesel

Burdur TSO'dan Bucak TSO'ya ziyaret

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik ve Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Çiçek, Bucak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Burdur Teke Yöresi Tarım Fuarı Kapılarını Açıyor! Tarım Fuarı Burdur'un Dinamiklerini Güncelleyecek!
Bölgesel

Burdur Teke Yöresi Tarım Fuarı Kapılarını Açıyor! Tarım Fuarı Burdur'un Dinamiklerini Güncelleyecek!

9. Burdur Teke Yöresi Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı 2-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında Burdur'da gerçekleştirilecek. Fuarda tarım ve hayvancılığın geleceği, sektördeki yenilikler ve yatırım imkanları ele alınacak.

TOBB'da Ekonomik Kalkınma Konuşuldu! Burdur HEYETİ Katıldı
Bölgesel

TOBB'da Ekonomik Kalkınma Konuşuldu! Burdur HEYETİ Katıldı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Ankara'da düzenlenen "TOBB Oda-Borsa Meclis Üyelerini Bilgilendirme Seminerine" katıldı.