Adana / Çukurova

Emrah Kozay Adana Çukurova CHP Belediye Başkan adayı Oldu .CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Emrah Kozay kimdir?

CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Emrah Kozay kimdir? Çukurova Belediye Başkan Adayı Emrah Kozay, Emrah Kozay CHP Adana Seyhan ilçesi Belediye Başkan aday adayı olmuş ve

Emrah Kozay  Adana Çukurova CHP Belediye Başkan adayı Oldu .CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Emrah Kozay kimdir?

CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Emrah Kozay kimdir? Çukurova Belediye Başkan Adayı Emrah Kozay, Emrah Kozay CHP Adana Seyhan ilçesi Belediye Başkan aday adayı olmuş ve  CHP PM'de Seyhan Belediye Başkan Adayı ilan edilmişti . Son Yapılan Açıklamada  CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Emrah Kozay olduğu belirtildi

Emrah  kimdir?
Emrah Kozay'ın CHP Çukurova Belediye Başkan adayı gösterilmesi sonrasında biyografisi merak ediliyor. Av. Emrah Kozay 1982 yılında Adana’nın Seyhan İlçesi’ne bağlı Mıdık Mahallesi’nde dünyaya geldi. Lise öğrenimini Anafartalar Lisesi’nde, üniversite eğitimini ise Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı.2012 yılından itibaren Adana Barosu’na kayıtlı olarak serbest olarak avukatlık yapmasının yanı sıra, aile şirketi olan Kozay Grup’ta da yöneticilik yapmaktadır.2008 yılında 26 yaşında iken CHP’de aktif siyaset hayatına başladı. Uzun dönem il ve ilçe delegeliği, il ve ilçe seçim kurulu üyeliği görevlerini üstlendi. CHP Adana İl Örgütü Seçim Koordinasyonunda başkanlık dahil çeşitli görevlerde bulunup, iki dönem CHP Hukuk Danışma Kurulu Başkanlığı, 3 dönem CHP Adana İl Başkan Yardımcılığı görevini başarıyla yaptı.35. 36. ve 37. Olağan Kurultaylarında kurultay delegesi olarak demokratik görevini yerine getirdi. Siyasete girdiği günden itibaren partinin her kademesinde görev yapan Av. Kozay, parti ilkeleri ve programı çerçevesinde CHP’yi yerelde ve genelde iktidara taşıma konusunda özveriyle görevini yerine getirdi. 2018 yılında henüz 36 yaşındayken CHP Adana İl Başkanlığı görevine başladı.CHP’nin büyük başarı elde ettiği 2019 yerel seçimleri sırasında CHP Adana İl Başkanı olarak yereldeki ittifak çalışmalarına öncülük edip, CHP’nin 25 yıl aradan sonra Adana Büyükşehir Belediyesi’ni, Ceyhan ve İmamoğlu ilçe belediyelerini kazanmasında önemli rol oynadı. İl Başkanlığı görevinin ardından da CHP’nin yerelde ve genelde iktidarı için alan çalışmalarını aralıksız sürdürdü.2024 yerel seçimlerinde CHP Seyhan Belediye Başkanlığı için Aday Adayı oldu.Lise yıllarında lisanslı olarak basketbol oynayan ve boş zamanlarında motosiklete binmeyi seven Av. Kozay’ın sorumlu vatandaşlık gereği halen daha birçok sivil toplum kuruluşunda üyeliği bulunmaktadır.Evli ve iki çocuk babasıdır.  CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Emrah Kozay kimdir?

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 3
    BEĞENDİM
  • 2
    SEVDİM
  • 2
    BEĞENMEDİM
  • 1
    KIZDIM
  • 1
    GÜLDÜM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    ŞAŞIRDIM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, partisinden istifa ederek İYİ Parti'nin Çukurova adayı oldu
Yerel Yönetim

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, partisinden istifa ederek İYİ Parti'nin Çukurova adayı oldu

CHP'nin aday göstermediği Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, partisinden istifa ederek İYİ Parti'nin adayı oldu.

Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı
Etkinlik

Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı

Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı. Belediyenin kreşlerinde eğitim gören minik öğrenciler, düzenlenen görkemli etkinliklerle Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha ölümsüzleştirdi.

Başkan Çetin, Dörtler’de asfalt çalışmalarını inceledi
Bölgesel

Başkan Çetin, Dörtler’de asfalt çalışmalarını inceledi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Dörtler Mahallesinde asfalt çalışmalarını denetledi. Burada mahalle sakinleriyle çay içip sohbet eden Çetin, “Yerel seçimlerin atmosferi başka olur. Biz belediyecilik anlayışımız gereği siyaseti değil hizmeti ön planda tuttuğumuz için herkesin oyuna talibiz” dedi.

Çetin: “Gücümüzü halkımızdan alıyoruz''
Bölgesel

Çetin: “Gücümüzü halkımızdan alıyoruz''

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, toplumun her kesimine yönelik projeler geliştirdiklerini, herkese eşit ve adil hizmet götürme gayreti içinde olduklarını söyledi.

Başkan Çetin, özel çocuklarla bir araya geldi
Yaşam

Başkan Çetin, özel çocuklarla bir araya geldi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Mola Evi’nde özel çocuklarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti, oyun oynadı.

CHP'li Seyhan ve Çukurova belediyelerine rüşvet operasyonu! 13 kişi tutuklandı
Yerel Yönetim

CHP'li Seyhan ve Çukurova belediyelerine rüşvet operasyonu! 13 kişi tutuklandı

Adana’da Seyhan ve Çukurova belediyelerine düzenlenen rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 13'ü tutuklandı, 17'si adli kontrolle serbest bırakılırken, 3 kişi ev hapsine alındı.