Burdur / Bucak

EZRAK ISI, ECA MARKALI KLİMALARLA SİZİ SERİNLETECEK!

Bucak ilçesinde yıllardır kaliteli ve güvenilir bir firma olan EZRAK ISI GRUBU , sektörde önde gelen firmalardan biri olmaya devam ediyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte klima satışlarının arttığı bu günlerde, ECA markalı klimalar uygun fiyata …

EZRAK ISI, ECA MARKALI KLİMALARLA SİZİ SERİNLETECEK!

Bucak ilçesinde yıllardır kaliteli ve güvenilir bir firma olan EZRAK ISI GRUBU , sektörde önde gelen firmalardan biri olmaya devam ediyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte klima satışlarının arttığı bu günlerde, ECA markalı klimalar uygun fiyata ve ödeme koşullarıyla EZRAK ISI GRUBU’nda sizleri bekliyor.

Firma sahibi Ramazan Özmen,NNC Medya’ya yaptığı açıklamada,”EZRAK ISI GRUBU olarak 2001 yılından itibaren kalorifer kazanı imalatı ile sektöre giriş yaptık. Kalorifer kazan imalat ve montajı ile anahtar teslim iş yapmaya başladık. 2011 yılından itibaren de Toros gaz işbirliği ile ilçemizin doğalgaz kalorifer ihtiyacını gideren bir firmayız. 40 yıllık bir ticari geçmişimiz var. Sektörün öncü firmalarından biriyiz.Bucak’ta ECA’nın 18 yıldır bayiliğini yapmaktayız. Kombi- klima- panel radyatör vb. ürünlerini halkımızın hizmetine sunuyoruz” diye konuştu.

ECA markasının Türkiye’de bilinen ve güvenilen bir marka olduğunu ifade eden Özmen, “ECA, iki yıl önce imalata başladı. Dünyanın en iyi elektrik motoru üreticisinden klima motorunu satın alarak, sessiz, yüksek verim ve düşük yakıtlı bir klima üretti. 2 yıldır satışını yapıyoruz ve olumlu geri dönüşler almaktayız. 9 bin BTU dan 60 bin BTU’ya kadar soğutmalı klimalarımız mevcuttur.ECA geçen yıl en son model klimayı ebatı küçük verimi yüksek yakıtı az olarak halkımıza sundu. Bunun yanında da şimdi kadar piyasada satılan tam yoğuşmalı klimaya muadil olarak düşük metrajlı evler için yarı yoğuşmalı klimayı da üretti. Verimi yüksek yakıtı düşük ideal bir klima ortaya çıktı” dedi.

Ürünlerimizin 7/24 servis hizmeti olduğunun altını çizen Ramazan Özmen, “Kombilerimiz ve klimalarımız TSE ve Uluslararası standarttın ön gördüğü sessizlikte çalışmaktadır. Ses yönünden herhangi bir sıkıntımız yok vatandaşlarımızın bunu iyi bilmelerini istiyoruz. Türkiye’de sürekli değişken bir fiyat politikası olmasına rağmen şu anda ürünlerimizin her ikisi de 2018 yılında satışa sunulan fiyattan satılmaktadır. Ürünlerimize herhangi bir zam uygulanmamıştır. Peşin satışlarda ve vadeli satışlarda müşterilerimize gereken iskontolar uygulanmaktadır.

Bütün ürünlerimiz anahtar teslim fiyattır. Borusu eksik, kumandası eksik vb. gibi sıkıntılar yaşatmıyoruz. Sadece müşterimizi Toros gaza abonelik ve saat almak için yönlendiririz. Haricinde bütün işlemler firmamız tarafından yapılmaktadır. Kullandığımız ürünlerde Türkiye’nin en iyi markaları olan ECA- BORUSAN-TDS-DİZAYN-ARILI gibi markalarla hizmet etmekteyiz” dedi.

Kontrolsüz ısı, kaybolan enerji, para ve zaman demek olduğunu belirten firma yetkilisi Ramazan Özmen, “Bu yüzden vatandaşlarımızı keşke dememek için kalitenin adresi EZRAK ISI Grubu’na davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

EZRAK ISI GRUBU
Tel: 0 248 325 2506 – 0 555 973 7970
Adres: Oğuzhan Mahallesi 3909 Sokak No:3 (Eski Lider Hastanesi arkası) BUCAK E.C.A MARKASI HAKKINDA Elginkan Topluluğu’nun kurucuları, Manisa şehrinin köklü ailelerinden olan Elginkan Ailesi’dir. Bulgaristan’dan anayurda göç etmiş, ticaret geleneğine sahip bir aileye mensup Merhum Ahmet Elginkan ve ailesinin kökleri Saruhan’lılara uzanan Merhume Ümmehan Elginkan; çocukları Ekrem ve Cahit Elginkan’ın birlikte iş hayatına atılmalarına öncülük etmişlerdir. Elginkan Topluluğu bugün de aile büyüklerinden miras kalan sağduyu, bilinç ve değerlerle geleceğe ilerlemektedir.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

47 yaşındaki sağlıkçı Burdur'u hüzne boğdu
Bölgesel

47 yaşındaki sağlıkçı Burdur'u hüzne boğdu

47 yaşındaki sağlıkçı Burdur'u hüzne boğdu - Burdur'un Altınyayla ilçesinden Necip Güven, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Burdur'da çeşmede ortalık karıştı! Su doldururken birbirlerine girdiler
Bölgesel

Burdur'da çeşmede ortalık karıştı! Su doldururken birbirlerine girdiler

Burdur'da çeşmede ortalık karıştı! Su doldururken birbirlerine girdiler - Burdur’da köy çeşmesinden su doldurma sırası nedeniyle çıkan tartışma sonrasında 1 kişi bıçaklanarak ağır yaralandı.

Bucak'ta 4. Halk Ekmek Büfesi hizmete başlıyor! Sanayi Mahallesi Halk ekmeğe kavuşacak
Bölgesel

Bucak'ta 4. Halk Ekmek Büfesi hizmete başlıyor! Sanayi Mahallesi Halk ekmeğe kavuşacak

Bucak'ta 4. Halk Ekmek Büfesi hizmete başlıyor! Sanayi Mahallesi Halk ekmeğe kavuşacak. Bucak Belediyesi, 4. Halk Ekmek Büfesi'ni Sanayi Mahallesi'nde açılacak.

Ağlasun'da son dakika kararı! Gülsüm Güçlü Adaylıktan Çekildi
Bölgesel

Ağlasun'da son dakika kararı! Gülsüm Güçlü Adaylıktan Çekildi

Ağlasun'da son dakika kararı! Gülsüm Güçlü Adaylıktan Çekildi CHP Ağlasun Belediye Başkan Adayı Gülsüm Güçlü, ani gelişen bir sağlık sorunu nedeniyle adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Başkan Ali Orkun Ercengiz, Burdur'daki çalışmaları anlatıyor
Bölgesel

Başkan Ali Orkun Ercengiz, Burdur'daki çalışmaları anlatıyor

Burdur Belediye Başkanı ve CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz, NNC Haber'de yerel seçime doğru programına konuk oldu. Canlı yayına katılan Ali Orkun Ercengiz, açıklamalarda bulunuyor.

Muhtar Adayı Ali Uğurtay, Konak Mahallesi için vaatlerini sıraladı
Bölgesel

Muhtar Adayı Ali Uğurtay, Konak Mahallesi için vaatlerini sıraladı

Muhtar Adayı Ali Uğurtay, Konak Mahallesi için vaatlerini sıraladı - Burdur'un Bucak ilçesinde seçim çalışmalarıyla herkesin beğenisini kazanan Konak Mahallesi Muhtar Adayı Ali Uğurtay, vaatlerini sıraladı.