Gazzelilerin Ölülerini köpekler yiyormuş! Ama Siyonistlerin dirilerini sırtlanlar yer!

Gazzelilerin şehid edilen cesetleri köpek ve kedilere terk ediliyor, Siyonist İsrail'in barbarlığı sınırları aşıyor. İslam dünyası, acziyet ve çaresizlik içinde birleşmeli, merhametsizliğe karşı durmalı. Detaylar için tıklayın.

Gazzelilerin Ölülerini köpekler yiyormuş! Ama Siyonistlerin dirilerini sırtlanlar yer!

GAZZELİLERİN ÖLÜLERİNİ KÖPEKLER YİYORMUŞ! AMA SİYONİSTLERİN DİRİLERİNİ SIRTLANLAR YER!

Geçtiğimiz hafta bazı gazete ve televizyonlarda, Gazze’de terörist ve korsan İsrail devletinin Siyonist polis ve askerleri tarafından öldürülen demiyorum, şehid edilen Gazzelilerin defnolunamayan cesetlerini köpek ve kedilerin yemeye başladığı şeklinde haberler yayınlanmıştı! Bu haberlerde her merhamet, vicdan, akıl, izan ve îman sahibini olduğu gibi benim de yüreğimi parçalayıp ciğerimi dağladı! Dağlamaya da devam ediyor! Çünkü bırakın mükemmel ve büyük bir merhamet Dîni olan İslâmı, tüm dinlerde insan cesetleri masumdur. Çünkü şeytan bile ölen kişiden elini ayağını çekmiştir. Hele hele henüz buluğ çağına gelmemiş, akıl bâliğ olmamış çocukların cesetleri ise masumdan daha masumdur… Ve ister büyük olsun ister küçük biz tüm cesetlere-cenazelere (en azından) Âdem Atamıza hürmeten saygı gösteririz... Ve ateist bile olsa biz bir cenaze ‘yakınımızdan geçerken’ ayağa kalkarak saygı gösteririz. Ki, yetişkin kişiler öldükleri zaman profesör veya general bile olsalar er ya da hatun kişi olurlar, dolayısıyla da her sıradan vatandaş gibi toprağa verilirler! Amma velâkin Korsan, terörist ve Siyonist İsrail Devleti Filistin’i 75 yıldır abluka altında tutuyor, Mescid-i Aksa’yı ve Filistin’i Filistinlilere dar ediyor; 3 aydır da Gazze’ye bomba yağdırıyor ve çoluk çocuk demeden, kadın kız demeden, sivil, hasta ve yaşlı demeden, mabet ve hastane demeden yakıp yıkıyor, insan öldürüyor, daha doğrusu şehid ediyor… Sağ kalanları ise ya açlıktan, susuzluktan, gıdasızlık, hastalık ve soğuktan ölmesine neden oluyor…

Ve Gazze de şehid sayısı o kadar fazla ve imkânlar o kadar sınırlı olmalı ki, cesetler defnolunamıyormuş! Oysa Dînimize göre bırakın dirileri, ölüye işkence yasak olduğu gibi, medenî hukuka göre de savaş suçu sayılıyor. Ancak Siyonist İsrail bırakın sağları, yaralılara bile saldırıyor, ölüleri dahî kurşunluyor ve cesetlerin defnedilmesine izin vermiyor…

İSRAİL ÖLÜLERE İŞKENCE YAPARKEN, ASLINDA DÜŞMAN GÖRDÜKLERİ ‘DİRİLERDEN’ İNTİKAM ALIYOR, DOLAYISIYLA DA NEFRETİNİ KUSUYOR

Velhâsıl-ı kelâm; Siyonistler Gazzelilerin cesetleri defnetmelerine izin vermeyip köpeklerin kedilerin eline terk etmesi genelde Siyonist olmayan veya Siyonistleri desteklemeyenlere verilmiş bir mesajdır… Ve Siyonistlerin yaptıkları her şey onuruma dokunuyor ama bebeklerin veya çocukların cesetlerini köpeklerin kedilerin insafına bırakmaları benim kanıma dokunuyor! Ve bu yapılanlar 2 milyara yakın Müslümanın da onuruna dokunması gerekiyor… Ancak, Türkiye Cumhuriyetinin ve Müslüman Türk Milletinin dışında hiçbir İslâm Ülkesinden ve Muhammed ümmetinden ciddi bir ses, nefes ve önemli bir yaptırım gelmiyor maalesef Oysa Müslümanlar kardeş ve tek vücut gibidir ve kardeşin ayağına batan bir diken bile diğer Müslümanları üzmelidir!

Hülâsâ-i netice; Siyonistler ve Emperyalist destekçileri barbarlıkta, yamyamlıkta ve katliam yapmak ta sınır tanımazken, Ümmet de acziyette ve çaresizlikte sınır tanımıyor maalesef! O nedenle ben ‘Siyonist İsrail’den çok, sözüm ona Müslümanlara kırılıyor-kızıyor ve ‘Allah (c.c) sizin müstehakınızı versin’ demiyorum ama ‘ıslah etsin, diriliş ve uyanış’ diyorum… Ve bu konu da Gazzeli şehidlerin cesetlerini köpekler kediler yiyormuş, ama katil-katliamcı Siyonistlerin ve destekçilerin dirileriyle beraber leşlerini sırtlanlar yerler ve mâlûm olduğu üzere sırtlanlar avlarını diri diri yerler!’ diyor, herkese saygılar sunuyorum.

Mû’minleri bırakıp kâfirleri dost edinenler, onların yanında izzet mi arıyorlar? Bilsinler ki bütün izzet yalnızca Allah’a (c.c) aittir. (Nisa, 4/139) Allah (c.c) nezdinde Hakk din İslâmdır. (Âl-i İmrân, 3/19)

Zalimlerin yanında yer almayın; sonra ateş sizi de yakar. Allah’tan (c.c) başka dostlarınız olmadığına göre bir yerden yardım da göremezsiniz. (Hûd, 11/113)

Kendisi Cehennem ateşine ve cehennem ateşi de kendisine haram olan kişiyi size bildireyim mi? Cana yakın, yumuşak huylu, kolaylaştırıcı kimse. (Hadis)

Helâk eden şu yedi şeyden kaçının: Allah’a (c.c) şirk koşmak, sihir yapmak ve yaptırmak, Allah’ın haram kıldığı cana kıymak, faiz yemek, yetim malı yemek, savaştan kaçmak, suçsuz ve namuslu ‘mû’min’ kadınlara iftira atmak. (Hadis)

KİMSE YAŞATTIĞINI YAŞATMADAN ÖLMEZ!..

Hz. Muhammed (sav)

MERHAMET OLMAZSA FÂZÎLET KURU KELİMEDİR

Ve MERHAMET ÂFETLERİN PERDESİDİR!

Hz. Ali (r.a)

MERHAMETSİZLİK KILICINI ÇEKEN KİŞİ

MERHAMETSİZLERİN KILICI İLE ÖLÜR!

Molla Câmi (r.aleyh)

EN AZ RAHMET GÖSTERENLER, EN BÜYÜK

GÜNÂHLARI İŞLEYENLERDİR… Beaumarchais

ALMA MAZLUMUN ÂHINI, ÇIKIR ÂHESTE ÂHESTE!

Atazözü

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Selçuk Üniversitesinden Gazze'ye destek
Yaşam

Selçuk Üniversitesinden Gazze'ye destek

Selçuk Üniversitesi öğrencilerinin tüm dünyanın gözü önünde Filistin’de katliam yapmaktan çekinmeyen İsrail’e tepki göstermek için başlattığı “Özgürlük için Kampüsteyiz” nöbeti sürüyor.

Türkiye'den bin 900 tonluk insani yardım malzemesi Gazze'ye doğru yola çıktı
Dünya

Türkiye'den bin 900 tonluk insani yardım malzemesi Gazze'ye doğru yola çıktı

Türkiye'nin AFAD koordinasyonunda yürüttüğü insani yardım operasyonu kapsamında bin 900 tonluk insani yardım malzemesi taşıyan 'Türkiye-Katar Gazze İyilik Gemisi', Mersin Limanı'ndan bugün Gazze'ye uğurlandı.

Bingöl'de üniversite öğrencileri Gazze için bir araya geldiler
Bölgesel

Bingöl'de üniversite öğrencileri Gazze için bir araya geldiler

Bingöl Üniversitesi öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki ve Filistinlilere destek amacıyla kampüste nöbet eylemi başlattı. Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak da öğrencilere destek verdi.

Üsküdar Üniversitesi öğrencileri,  Gazze için omuz omuza
Bölgesel

Üsküdar Üniversitesi öğrencileri, Gazze için omuz omuza

Üsküdar Üniversitesi öğrencileri, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek için yürüdü.

Tokat’ta   Hatice Rüya Erkoç, yarışmadan kazandığı 5 bin TL'yi Gazze'ye bağışladı
Bölgesel

Tokat’ta Hatice Rüya Erkoç, yarışmadan kazandığı 5 bin TL'yi Gazze'ye bağışladı

Tokat’ta ilkokul öğrencisi Hatice Rüya Erkoç, yarışmadan kazandığı 5 bin TL değerindeki ödülünü Gazze'deki çocuklar için bağışladı.

Amasya’da üniversite öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki göstedi
Yaşam

Amasya’da üniversite öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki göstedi

Amasya’da üniversite öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki göstermek, Amerika’daki çeşitli üniversitelerde Filistin için yapılan protestolara destek vermek amacıyla yürüyüş düzenledi.