Detay Haberleri

detay Son Dakika Haberleri ile Güncel Son Dakika detay haberlerini anında takip edin! detay Haber ve detay Son Dakika Haberleri video ve fotoğrafları | detay Son Dakika Haberleri NNC Haber'de.

Zonguldak'ta yanmış cesedin detayları ortaya çıktı
3. Sayfa

Zonguldak'ta yanmış cesedin detayları ortaya çıktı

Zonguldak’ta 50 yaşındaki Afgan uyruklu Mohammad Nourtani’nin yanmış cesedinin bulunmasının ardından yeni iddialar ortaya çıktı. Soruşturma devam ederken, olayın faili olduğu iddia edilen bir kişi ile diğer 5 şüphelinin sorguları sürüyor.

Cinayetin detayları ortaya çıktı
3. Sayfa

Cinayetin detayları ortaya çıktı

Kartal’da bir kişinin tartışma yaşadığı kişi tarafından silahla vurularak öldürüldüğü olaya ilişkin yeni detaylara ulaşıldı. Öldürülen kişinin, cinayet şüphelisinin dini nikahlı eşini uzun zamandır rahatsız ettiği ve cinayetin bu yüzden işlendiği öğrenildi.

Yakın arkadaşını öldürme olayının detayları
3. Sayfa

Yakın arkadaşını öldürme olayının detayları

Kocaeli’de çıkan tartışmada yakın arkadaşını 5 yerinden bıçaklayarak öldüren sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık, maktulün uyuşturucu kullandığını, aralarında çıkan tartışmada kendini korumak amacıyla bıçağı savurduğunu ve öldürme kastıyla hareket etmediğini söyledi. Tanık olarak dinlenen sanığın kız arkadaşı ise olay günü makulle telefonla tartıştıklarını söyleyerek, "Ona, ’Kumam gibisin. Dibimizden ayrılmıyorsun. Senin uyuşturucu zevkin yüzünden ortamımız bozuldu. Kardeşin bile seninle aynı ortama gelmek istemiyor’ dedim. Biz Burak ile 5 yıldır beraberiz.