Adem Mutlucan Kimdir?

Adem Mutlucan haberleri, Adem Mutlucan'a ait son dakika haberleri ve biyografi bilgilerini bu sayfadan takip edebilirsiniz

Adem Mutlucan Haberleri

Adem Mutlucan kimdir?

Adem Mutlucan, 1971 yılında Burdur'un Bucak ilçesinde doğdu. İlk orta lise öğrenimini Bucak'ta tamamlayan Adem Mutlucan, Üniversite eğitimine AÖF kamu yönetiminde devam etti.

1998 yılından beri Mehmet Akif Mahallesi 2515 sokakta oturmakta olan Adem Mutlucan, Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Adem Mutlucan'ın eşi Sema Mutlucan Mehmet Akif Ersoy Anaokulunda okul öncesi öğretmeni olup, oğulları Murat Çağatay Mutlucan, Burak çağrı Mutlucan (Murat doğalgaz ve mühendislik) kızı Kübra Şüheda İşlek (okul öncesi öğretmeni)'dir.

Sosyal faaliyetleri ve iyi ilişkileri ile tanınan, başkasının derdini kendine dert edinen, insanların mutluluğu için çabalayan bir kişi olarak kendisini tanımlayan Adem Mutlucan, Çocuklarının eğitim hayatı boyunca,

*Oğuzhan İlkokulu

*Mehmet Akif Ersoy ilköğretim okulu

*Emin gülmez ortaokulu

*Bucak Anadolu lisesi

*Bucak şehit Ayfer Gök Anadolu lisesi

Okul aile birliği başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği yaptı.

Kurucusu ve lideri olduğu Patika Bucak doğa sporları aracılığıyla birçok yardım organizasyonu yapmaya ve çeşitli aktivitelerle ilçemizi de tanıtmaya devam eden Adem Mutlucan, Türkiye dağcılık federasyonuna bağlı bir sporcu ve antrenördür. Adem Mutlucan, azminin zaferi olarak geçen yıl Ağrı Dağı zirvesi yaparak, şanlı Türk Bayrağımızı ve Bucak Belediyesi flamasını 5137 metrelik zirvede dalgalandırdı.

Türkiye'nin 12. AFAD birimi olan Hak Arama Kurtarma Umut timi üyesi olan Adem Mutlucan, yangın ve deprem bölgelerinde görev aldı.