Burdur / Tefenni

HİLAL BARAJ EVLERİNDE SON DURUM

Tefenni Belediyesi bünyesinde kurulan Hilal Yapı Kooperatifi Baraj Evlerinde inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Konutlar tek tek yükselmeye başladı. Bazı konutların yüzde 80'nin bittiği görüldü. Devam eden inşaat hakkında bir açıklama yapan Tefenni Belediye …

HİLAL BARAJ EVLERİNDE SON DURUM

Tefenni Belediyesi bünyesinde kurulan Hilal Yapı Kooperatifi Baraj Evlerinde inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Konutlar tek tek yükselmeye başladı. Bazı konutların yüzde 80’nin bittiği görüldü. Devam eden inşaat hakkında bir açıklama yapan Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz şunları söyledi.

Hilal evlerinde çalışmalar olumsuz hava koşullarına rağmen tüm hızıyla devam etmekte olup önümüzdeki günlerde 3 konutumuz anahtar teslim aşamasına gelecektir. Bunların yanında 10 binamızda çatı sıva çalışmaları Elektrik su ve kalorifer tesisat çalışmaları da devam etmektedir.

Lakin bir takım çevreler tarafından maksatlı olarak çıkartıldığını düşündüğüm bazı konuları da buradan açıklama gereği duyuyorum.

Hepinizin bildiği üzere konutlarımız hilal yapı kooperatifleri adında kurduğumuz ve konut sahiplerinin tamamının üye olduğu bir kooperatif ile devam etmektedir. İnşaatlarımız piyasa fiyatlarındaki fahiş fiyat artışlarından etkilenmesin diye Müteahhit eliyle değil Hilal yapı kooperatifi adına aldığımız Müteahhitlik Belgesi ile Belediyemiz Fen işleri ekiplerimizin kontrol ve takibiyle yapılmaktadır. %25’lere varan Müteahhit kârını üyelerimize ödetmemek ve söz verdiğimiz gibi çok uygun fiyatlara inşaa etmek için gecesini gündüzüne katan Belediye personelime ve şahsıma, bu işlerden anlamadığımızı ima eden alaycı üslupla müteahhitlik yaptığımızı söylemek bizleri derinden üzmüş ve hayal kırıklığına uğratmıştır.

Bu işi dışardan bir müteahhide vermeyi de bilirdik fakat bu işe başlarken hedefimiz vatandaşımızı düşük bütçeyle kaliteli konut sahibi yapmaktı. Bu maliyeti kendi içimizde giderecek imkan ve ehil çalışanlarımız varken dışarıdan müteahhit tutmak takdir edersiniz ki bizleri vebal altına vatandaşlarımızı da maddi anlamda sıkıntıya sokardı.

Her zaman söylediğim gibi Belediyemizin ve kooperatifimizin tüm hesapları halkımıza açık olup, Her vatandaşımız istediği zaman istediği bilgiyi alma hakkına sahiptir. Aynı zamanda tüm kooperatif üyelerimiz inşaatları istediği zaman yerinde inceleme hakları da vardır. Evlerin yapım aşaması anbean Fen İşleri personelimiz tarafından kontrol edilmekte olup, vatandaşlarımızın bu tarz asılsız söylemlere itibar etmemelerini rica eder saygılarımı sunarım dedi.

Tefennihaber.

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Tefenni'de Gelenek Bozulmadı! Başkan Makamı Çocuklara Bıraktı
Bölgesel

Tefenni'de Gelenek Bozulmadı! Başkan Makamı Çocuklara Bıraktı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, makamını Atatürk Ortaokulu öğrencileri Belinay Bağcı, Ali Fırat Arık, Timur Kağan Temür'a bıraktı.

Türk Tarihi Parkı'nda Yeni Kafeteryanın Açılışı yapıldı
Bölgesel

Türk Tarihi Parkı'nda Yeni Kafeteryanın Açılışı yapıldı

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Türk Tarihi Parkı'nda hizmete açılan yeni kafeteryanın açılışını gerçekleştirdi. Başkan Alagöz, tesisin ilçenin sosyal hayatına olumlu katkı sağlamasını ve bölge halkına keyifli bir buluşma noktası sunmasını diledi.

Şiddetli Rüzgar ve Fırtına sonrası yaralar sarılıyor
Bölgesel

Şiddetli Rüzgar ve Fırtına sonrası yaralar sarılıyor

Burdur'un Tefenni ilçesinde geçen hafta Pazar günü yaşanan şiddetli rüzgar ve fırtına, bazı binalarda hasara neden oldu. Detaylar ve fotoğraflar haberimizde...

Esnaflara Ticari Konteyner Desteği
Bölgesel

Esnaflara Ticari Konteyner Desteği

Burdur'un Tefenni ilçesinde, Başkan Ümit Alagöz tarafından esnaflara ticari konteyner desteği sağlanıyor. Detaylar haberimizde...

Başkan söz verdi yaptı!
Bölgesel

Başkan söz verdi yaptı!

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçede Sazak yolu üzerinde tamamlanan 1,2 kilometrelik bölümün açılışını gerçekleştirdi. Başkan Alagöz, yaptığı açıklamada, projenin söz verildiği gibi hayata geçirildiğini ve çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Tefenni Belediyesi, Sazak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattı
Yerel Yönetim

Tefenni Belediyesi, Sazak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattı

Burdur'un Tefenni ilçesinde, Belediye Başkanı Ümit Alagöz'ün girişimleriyle Sazak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Çalışmanın maliyeti 1,5 milyon TL olarak açıklandı.