Antalya

Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu, Utrecht Fuarı Öncesi Hedeflerini Açıkladı!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçeyi tanıtmak için fuarlara katıldıklarını belirterek, "Amacımız Avrupalı turisti daha fazla Kemer’e çekmek" dedi.

Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu, Utrecht Fuarı Öncesi Hedeflerini Açıkladı!

ANTALYA (İHA) - Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçeyi tanıtmak için fuarlara katıldıklarını belirterek, "Amacımız Avrupalı turisti daha fazla Kemer’e çekmek" dedi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçenin tanıtımı, turizmin çeşitlendirilmesi ve sürdürülebilir turizmi artırmak amacıyla katılacağı Utrecht Fuarı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Topaloğlu, Kemer’i yurt içi ve yurt dışı fuarlarda tanıtmak için çalışmaya devam ettiklerini söyledi.
Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından olan Kemer’i yurt içi ve yurt dışında tanıtmak için tüm fuarlara katıldıklarını işaret eden Topaloğlu, "İlk olarak kasım ayında İngiltere’deki Londra Fuarı’na katıldık. İngiltere’nin en önemli tur operatörlerinden Jet2 ile daha önce 40 bin avroluk bir tanıtım anlaşması imzalamıştık. Bunu 60 bin avroya çıkardık. Çok olumlu geri dönüşler aldık. Hollanda’nın Utrecht şehrinde düzenlenecek olan fuara gideceğiz. Orada 3 gün boyunca Kemer'i tanıtacağız. Arkadaşlarımız tanıtım envanterlerini dağıtırken, seyahat acenteleriyle yüz yüze görüşmeler yapacağız. Amacımız Avrupalı turisti daha fazla Kemer’e çekmek. Ardından İstanbul’da yapılacak olan EMITT Fuarı’na katılacağız. Daha sonra Stuttgart, Münih, Nürnberg, Berlin ve Moskova fuarlarında yer alacağız. Tanıtımla ilgili tüm dokümanlarımızı hazırladık. Kemer’i en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Başkan Topaloğlu, bu yılki turizm sezonu ile de değerlendirmelerde bulunarak, “Turizmcilerle yaptığımız görüşmelerden aldığımız görüşler erken rezervasyonlarda iyi bir ivme olduğu yönünde. Turizmcilerin beklentileri bu sene yüksek. Herhangi bir sıkıntı yaşanmazsa bu senenin geçen seneye göre daha iyi olacağı söyleniyor. Umarım Kemer'imiz adına olumlu bir sezon geçiririz” dedi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Hasyurt Tarım Fuarı'na Yoğun İlgi
Bölgesel

Hasyurt Tarım Fuarı'na Yoğun İlgi

Antalya'nın Finike ilçesinde 8-10 Mayıs tarihlerinde 27’nci kez düzenlenen Hasyurt Tarım Fuarı'nı 3 günde 30 bini aşkın kişi ziyaret etti.

 27. Hasyurt Tarım Fuarı’nda “Batı Antalya Tarımı” paneli düzenlendi
Bölgesel

27. Hasyurt Tarım Fuarı’nda “Batı Antalya Tarımı” paneli düzenlendi

Antalya’nın Finike ilçesinde gerçekleşen 27. Hasyurt Tarım Fuarı kapsamında düzenlenen “Batı Antalya Tarımı” panelinde konuşan Finike Ziraat Odası Başkanı Halil Sarıçobanoğlu, dünyaca ünlü coğrafi işaretli Finike portakalının 3-4 TL’den satıldığını, para kazanmayan çiftçinin üretimden çekilme eğiliminde olduğunu söyledi.

Fuarda Yeşil dönüşüm konuşuldu
Bölgesel

Fuarda Yeşil dönüşüm konuşuldu

İzmir, WENERGY-Temiz Enerji Teknolojileri Fuarına ikinci kez ev sahipliği yapıyor. İlk iki gününde büyük ilgi gören WENERGY Expo’da gerçekleşen kongrede ise enerjideki yeşil dönüşüm; destekler, finans ve hukuk yönünden değerlendirildi.

IFTE2024 Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarı’nda ESTÜ’ye yoğun ilgi
Bölgesel

IFTE2024 Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarı’nda ESTÜ’ye yoğun ilgi

Havacılık tutkunları, Türkiye’nin ilk ve tek Havacılık Eğitim Fuarı olan İstanbul Flight Training Event Havacılık Eğitim Fuarındaki (IFTE2024) Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi standına yoğun ilgi gösterdi.

Temiz enerjinin başkenti İzmir oluyor
İş Dünyası

Temiz enerjinin başkenti İzmir oluyor

Temiz enerjinin başkenti İzmir, WENERGY-Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı’na, ikinci kez ev sahipliği yapıyor. WENERGY Expo’da, eş zamanlı olarak gerçekleşen kongrenin açılış konuşmasını Londra Enerji Kulübü Başkanı Mehmet Öğütçü gerçekleştirdi.

Erzurum'da  Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı füzenlenecek
Bölgesel

Erzurum'da Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı füzenlenecek

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Doğu Anadolu Erzurum 6. Kitap Fuarı ile ilgili düzenlediği basın toplantısında, “Bu yıl altıncısını düzenleyeceğimiz Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı ile kitap dünyasının kalbi Doğu’nun başkenti Erzurum’da atacak” dedi.