Antalya

Kırcami bölgesinin imar planı revizyonları kabul edildi

Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantısı yapıldı Kırcami bölgesinin imar planı revizyonları kabul edildi Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı yapıldı.

Kırcami bölgesinin imar planı revizyonları kabul edildi

Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantısı yapıldı Kırcami bölgesinin imar planı revizyonları kabul edildi Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı yapıldı.

Başkan Muhittin Böcek’in başkanlık ettiği toplantıda 10 mahalleyi kapsayan Kırcami Bölgesi ile ilgili 1/25 bin ve 1/5 binlik Nazım İmar Planı revizyonu komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi. Başkan Böcek, “Kırcami sorunu orada yaşayan vatandaşlarımızın kaderi değildir” diyerek plan revizyonunu oy birliğiyle kabul eden meclis üyelerine teşekkür etti. 117 gündem maddesi ile toplanan mecliste, Başkan Muhittin Böcek’in imzasıyla gündeme gelen Kırcami Bölgesi’ni kapsayan 1/25 bin ve 1/5 binlik Nazım İmar Planı revizyonu kabul edildi. Partilerin gurup sözcülerinin yaptığı gündem dışı konuşmaların ardından meclisin açılış konuşmasını yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in annesine Allah’tan rahmet dilerken, ablasının vefatı dolayısıyla taziyelerini ileten ve cenazeye katılan herkese teşekkür etti.

ALİ GÜRBÜZ’Ü KUTLADI

Başkan Böcek, 658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Antalya’ya altın kemeri kazandıran Büyükşehir Belediyesi pehlivanı Ali Gürbüz’ü ve diğer pehlivanları da kutlayarak, “Ali Gürbüz sadece Antalya Büyükşehir Belediyemizin değil tüm Türkiye’nin, Türkiye Cumhuriyeti başpehlivanı oldu. Öncelikle babasını rahmetle anıyorum. Bütün ailesini kutluyorum, güreş severleri kutluyorum” dedi.

ANTALYALILARI TÖRENE DAVET ETTİ

Başpehlivan Ali Gürbüz ve diğer pehlivanların 9 Temmuz Salı günü saat 13.30’da Döşemealtı İlçesi Shell Petrol önünde karşılanacağını ardından da saat 15.00’te Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde tören düzenleneceğini belirten Başkan Böcek tüm güreş severleri ve Antalyalıları törene davet etti. Başkan Böcek Kırkpınar’da ikinci olan Ankara Büyükşehir Belediyesi pehlivanı Orhan Okulu’yu da tebrik etti.

ANTALYAMIZDA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

Başkan Böcek güreş sporuna destek veren, katkı koyan herkese teşekkür ederek, “Gördük ki ödüle çıktığında 4 güreşçiden en az 3 tanesi Antalyalıydı. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hiç şüphesiz dünyanın en güzel yeri Antalyamız dediği gibi güzel Antalyamızda güzel şeyler oluyor. Herşey inşallah bundan sonra da sizlerin de sayesinde güzel olacak” dedi.

DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKACAĞIZ MESAJI

Başkan Böcek yaklaşan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü’nü de hatırlatarak, “Her türlü darbeye karşı olduğumuzu bir kez daha söylüyorum. Allah bir daha ülkemize darbe göstermesin. Dün olduğu gibi bugün de, yarın da demokrasimize ve Cumhuriyetimize hep birlikte sahip çıkacağız” diye konuştu.

KIRCAMİ REVİZYONU OY BİRLİĞİYLE GEÇTİ

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Başkan Muhittin Böcek’in imzasıyla gündeme gelen Kırcami ile ilgili 1/5 bin ve 1/25 binlik Nazım İmar Plan Revizyonu ile ilgili önerge de gündeme alınarak görüşüldü. Vatandaşın mağduriyetini gidermek için konunun aciliyetine binaen toplanan komisyon üyelerine teşekkür eden Başkan Böcek, bazı plan kararları ve plan hükümlerinin yeniden düzenlenmesini içeren plan revizyonunun oy birliğiyle meclisten geçmesine katkı sunan meclis üyelerine de teşekkür etti. Başkan Böcek, “Kırcami meselesi ortada yaşayan vatandaşlarımızın kaderi değildir diye defalarca söylemiştim. Bir tarafta 10 katlı binalar, yan tarafında da marul ekmeye devam eden hemşehirlerimiz var. Orada tarım artık yok. Bu konuyu hepinizin önemsediğini gördüm ve çok da mutlu oldum” ifadelerini kullandı.

KONYAALTI’NDA İŞGALE GEÇİT YOK

Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı Sahili’ndeki işgallere yönelik müdahalesine muhalefetten destek geldi. Başkan Muhittin Böcek, halkın sahilden faydalanmasına engel teşkil eden kanun dışı aykırılıklarla mücadeleye devam edeceklerini belirterek, “Biz kıyı yönetmeliği ve aynı zamanda mevzuatlarla kıyı kenar yasası çerçevesinde denetimlerimizi arkadaşlarımızla beraber yaptık, işgalleri kaldırdık. Aynı zamanda halkımızın özgürce denize girebilmeleri için bir çalışma başlattık. Muhalefete desteği için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Masal Matik Evi ekibi ile Ramazan Etkinlikleri
Etkinlik

Masal Matik Evi ekibi ile Ramazan Etkinlikleri

Elazığ Belediyesi geleneksel Ramazan etkinliklerinin 18. gününde düzenlenen Masal Matik Evi Ramazan şöleni gösterisi çocuklardan ve ailelerinden tam not aldı.

Cayrokopter ile havadan trafik denetimi
3. Sayfa

Cayrokopter ile havadan trafik denetimi

Aksaray’da Cayrokopter ile havadan trafik denetimi yapan jandarma kural ihlallerini kilometrelerce uzaktan tespit ediyor.

Küçükçekmece'de kentin belleğine anlamlı katkı
Yaşam

Küçükçekmece'de kentin belleğine anlamlı katkı

Küçükçekmece Belediyesi, ilçedeki mahallelerinin zengin kültürel dokusunu, tarihini ve gündelik yaşamını anlatan özel bir kitap serisini, düzenlediği lansman ile kamuoyuna tanıttı.

Jandarma Ekiplerinden Uyuşturucu Operasyonu!
3. Sayfa

Jandarma Ekiplerinden Uyuşturucu Operasyonu!

Bingöl’ün Genç ilçesinde jandarma tarafından icra edilen operasyonda, 8 kilo 750 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Uçurumun kıyısındaki türbeye ziyaretçi akını
Etkinlik

Uçurumun kıyısındaki türbeye ziyaretçi akını

Sivas’ta uçurumun kıyısında bulunan, Peygamber Efendimizin sancaktarlarından Abdulvahap Gazi hazretlerinin türbesi, Ramazan ayında ziyaretçi akınına uğradı.

İş Adamını Gasp Ettiler! Polis İşin Peşini Bırakmadı
3. Sayfa

İş Adamını Gasp Ettiler! Polis İşin Peşini Bırakmadı

İstanbul’dan geldikleri Bolu’da otomobiline bindiği sırada iş adamını gasp eden 4 şüpheli, polis ekiplerinin 46 farklı noktadan 360 saatlik güvenlik kamera kaydı izlemesiyle yakalandı.