Aydın / Kuşadası

Kuşadalı Çocuklara Ücretsiz Spor Okullarında Eğitime Devam Ediyor

Kuşadası Belediye Spor ’Geleceğin Sporcularını Yetiştiriyoruz’ sloganı ile çalışmalarını sürürken, yüzlerce çocuğu sporun farklı branşları ile buluşturmaya devam ediyor Devamı Haberimizde...

Kuşadalı Çocuklara Ücretsiz Spor Okullarında Eğitime Devam Ediyor

Kuşadası Belediye Spor ’Geleceğin Sporcularını Yetiştiriyoruz’ sloganı ile çalışmalarını sürürken, yüzlerce çocuğu sporun farklı branşları ile buluşturmaya devam ediyor. Yıl boyunca açılan ücretsiz spor okullarına katılan Kuşadalı çocuklar, deneyimli eğitmenler eşliğinde vakitlerini verimli geçiriyor.

Kuşadası Belediyesi, farklı yaş gruplarını sporla buluşturmayı sürdürüyor. Kentin farklı noktalarında açık havada gerçekleşen spor etkinliklerinin yanı sıra Kuşadası Belediye Spor bünyesinde yaz ve kış döneminde açılan spor okulları yoğun katılımla eğitimlerine devam ediyor. Çocuk ve gençlerin fiziksel gelişimlerine katkı sunmak, vakitlerini ve enerjilerini verimli kullanmalarını sağlamak ve başarılı sporcular yetiştirmek amacıyla devam etmekte olan ücretsiz yüzme, basketbol, voleybol, atletizm, taekwondo ve karate eğitimleri Uğur İnan Kapalı Spor Salonu, Özer Türk Stadyumu ve Ada Kültür Merkezi (KEGEV) bahçesinde gerçekleşiyor. Çocuklar, deneyimli eğitmenler eşliğinde düzenlenen eğitimler sayesinde yaz tatillerini spor yaparak değerlendirme şansı bulurken yeni branşlarla tanışma fırsatına da sahip oluyor. Yaz sonuna kadar devam edecek olan ücretsiz eğitimler için kayıtlar, Kuşadası Belediyesi Yeni Hizmet Binası içerisinde bulunan Güvercin Masa başvuru masasından veya 444 71 14 numaralı çağrı merkezi aracılığıyla yapılabiliyor.

“Sporu vazgeçilmez kılmak için çalışıyoruz”
Çocuk ve gençlerin sağlıklı gelişimleri için sportif faaliyetlere katılımın önemine dikkat çeken Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Kentleşme ile birlikte oyun oynama alanları daralan çocuklarımızın enerjilerini doğru yönlendirmek için bir yandan yeni parklar ve yeşil alanlar yapmayı sürdürürken bir yandan da açtığımız yılın farklı dönemlerinde açtığımız spor okulları ile çocuk ve gençlerimiz başta olmak üzere farklı yaş gruplarından hemşehrilerimizi sporla tanıştırmayı, buluşturmayı ve sporu yaşamlarının vazgeçilmez bir parçası haline getirmek için etkinlikler düzenlemeyi sürdürüyoruz. Gerek kentimizin farklı noktalarında gerçekleştirdiğimiz spor aktivitelerine gerekse de spor okullarına gösterilen ilgi de önemli bir ihtiyacı giderdiğimizi ortaya koyuyor. Daha çok sayıda hemşehrimizin spor aktivitelerine katılımını sağlamak amacıyla yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kuşadası'nda Golf Heyecanı: Liberty Turnuvası Tamamlandı!
Etkinlik

Kuşadası'nda Golf Heyecanı: Liberty Turnuvası Tamamlandı!

Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Liberty Golf Turnuvası tamamlandı. Golf camiasından önemli isimleri buluşturan organizasyonun gross birincisi 152 vuruşla Cullinan Golf Kulübü’nden Fatih Biçer oldu.

Aydın'da Motosiklet Kazası: 1 Kişi Yaralandı!
3. Sayfa

Aydın'da Motosiklet Kazası: 1 Kişi Yaralandı!

Aydın'ın Efeler ilçesinde motosikletin şehir içi özel halk otosuna çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Evinin önünde hayatını kaybetti
Yaşam

Evinin önünde hayatını kaybetti

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde, kendisini rahatsız ettiği gerekçesiyle şikayet ettiği şahıs tarafından evinin önünde silahla vurulan kadın hayatını kaybetti.

Eczacılık Bayramı Kutlamaları Aydın'da Başladı!
Bölgesel

Eczacılık Bayramı Kutlamaları Aydın'da Başladı!

Aydın'ın Efeler ilçesinde 14 Mayıs Eczacılık Bayramı kapsamında düzenlenen kahvaltıda konuşan 21. Bölge Aydın Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkan Sefa Kararslan, “Sağlığı ve sağlıklı hayat hakkını savunuyoruz. O nedenle bu yılki Eczacılık Haftamızın temasını “Eczacı Varsa Hayat Var” olarak belirledik” dedi.

Kuşadası'nda deniz, kum ve güneş keyfi için her şey hazır!
Yaşam

Kuşadası'nda deniz, kum ve güneş keyfi için her şey hazır!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası ilçesinde sorumluluk alanlarında bulunan sahilleri yaz sezonuna hazırlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Toygar Mahallesi'nde İmam Muhtar Geleneği!
Bölgesel

Toygar Mahallesi'nde İmam Muhtar Geleneği!

Nazilli'nin 230 seçmeni bulunan kırsal Toygar Mahallesi'nde 31 yıl imamlık görevini yürüten 54 yaşındaki Mehmet Öztürk, emekli olmasının ardından yerel seçimlere muhtar adayı olarak girdi. Dedesinin izinden gittiğini söyleyen imam Öztürk, mevcut muhtara karşı seçimleri kazanarak şimdi de muhtar oldu.