Burdur

MAKÜ Spor U18 Basketbol Erkek Takımı Burdur Şampiyonu Oldu

Türkiye Basketbol Federasyonu Kulüpler arası Basketbol U-18 Erkekler İl Birinciliği yarışması Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Salonu’nda yapılan final müsabakaları ile sona erdi. 05-07 Mart 2019 tarihleri arasında yapılan müsabakalarda sporcular kıyasıya mücadele ettiler. Müsabakaların sonucunda …

MAKÜ Spor U18 Basketbol Erkek Takımı Burdur Şampiyonu Oldu

Türkiye Basketbol Federasyonu Kulüpler arası Basketbol U-18 Erkekler İl Birinciliği yarışması Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Salonu’nda yapılan final müsabakaları ile sona erdi.

05-07 Mart 2019 tarihleri arasında yapılan müsabakalarda sporcular kıyasıya mücadele ettiler. Müsabakaların sonucunda MAKÜ Spor U18 Erkek Basketbol takımı turnuvayı şampiyon tamamlayarak Isparta ilinde yapılacak olan Grup Müsabakalarında Burdur’u temsil etme hakkını kazandı.

Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ da şampiyon olan MAKÜ Spor Kulübü U18 Erkek Basketbol Takımının başarısını kutladı. KORKMAZ, “Üniversitenin topluma dönük hizmetler üretmesi de günümüzün temel misyonları arasında yer alıyor. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi bu bağlamda kendisini bölgesel gelişmeye adamış, bölgesel kalkınma üniversitesi olarak bütün stratejik program ve planlarını buna göre odaklamış bir üniversite sıfatıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda öncelik verdiğimiz alanlardan biri de spor alanıdır. Spor projemizi sunarken, ülkemizde sporun geliştirilmesi, sporcu yetiştirilmesi ve uluslararası arenada başarılı sonuçlar alınabilmesi ve bunların sürdürülebilirliğinin sağlanması için, Spor Lisesinin stadyumun yanında olması gerektiği yönündeki görüşlerimizi ortaya koymuştuk. Geçen hafta Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Ziya SELÇUK’un “Stadyumların yanına Spor Lisesi” açıklaması, MAKÜ olarak spor projemizin ne derece önemli olduğunun da bir göstergesidir. Spor alanına yönelik fiziki yatırımlarımızın yanında, Burdurlu gençlerimize de bazı imkanlar sunarak onların yetenekli yönlerini keşfetmelerine yardımcı olarak onlarında geleceklerine yatırım yapmalarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Burdur gençlerinin ve üniversitemizin ortaklaşa elde ettiği bu tür başarıların devamının gelmesi temennisi ile takımı ve sorumlu antrenör arkadaşları kutlar grup müsabakalarında başarılar dilerim.” dedi.

MAKÜ Spor Kulübü başkanı Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KILINÇ da; şampiyon olan takımı kutlayarak, MAKÜ Spor Kulübünün Futbol branşı yanında diğer branşlara da önem verdiğinin en büyük göstergesinin alınan bu başarı ile ortaya konduğunu ifade eden KILINÇ, “Bu başarının diğer branşlar ile devam etmesi için gerekli girişim ve çalışmaların üniversite ve kentin iş birliği ile devam edeceğini dile getirerek, Isparta ilinde yapılacak grup müsabakaları için takıma başarılar diledi. Şampiyonlukta emeği geçen antrenörlerimiz Samet Batuhan AKKAYA, Fetiye ŞEVİK, Eren ŞAHİNOĞLU, Barensel SOYDAN ve takım sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Mehmet ULAŞ’ı tebrik ettiğini” belirtti.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Filli Boya Ana Bayisi Öge Yapı market! Dev kampanyalar kaçmaz
Tanıtım

Filli Boya Ana Bayisi Öge Yapı market! Dev kampanyalar kaçmaz

Öge Yapı, Bucak'ta 4 yıldır Filli Boya ana bayisi olarak çelik kapı, ısı yalıtımı, tadilat ve boya gibi konularda hizmet veriyor. Öge Yapı Market'te dev kampanyaları sakın kaçırmayın...

Bucak'ta Güvenilir Tesisat Hizmetleri! Isı Yalıtımı, Su Kaçağı Tespiti, Elektrik Tesisatı ve Daha Fazlası!
Tanıtım

Bucak'ta Güvenilir Tesisat Hizmetleri! Isı Yalıtımı, Su Kaçağı Tespiti, Elektrik Tesisatı ve Daha Fazlası!

Bucak'ta 28 yıllık tecrübesiyle bina ısı testi, su kaçağı tespiti, gider tıkanıklığı açma, gaz kaçağı tespiti, elektrik tesisatı, sıhhi tesisat, kalorifer tesisatı ve plan ve proje çizimi gibi konularda hizmet veriyor.

Müdür Cemal Acar'dan, Ulu Çınar İbrahim amcasına duygu dolu sözler
Bölgesel

Müdür Cemal Acar'dan, Ulu Çınar İbrahim amcasına duygu dolu sözler

Burdur İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürü Cemal Acar, 5 dönemdir Uğurlu Muhtarı olarak görev yapan İbrahim Mutlucan'ın muhtarlık görevini bırakmasının ardından duygularını paylaştı.

Burdur'da trafikte 30 bine yakın araç kontrol edildi
Bölgesel

Burdur'da trafikte 30 bine yakın araç kontrol edildi

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 1-14 Nisan 2024 tarihleri arasında il genelinde trafik denetimi ve eğitim faaliyeti gerçekleştirdi. 21 Jandarma Trafik Timi ve 52 personelin katılımıyla yapılan uygulamalarda 29.939 araç ve sürücü kontrol edildi.

Bucak'ta TG Stone bay bayan personel alımı yapacak!
Eleman İlanı

Bucak'ta TG Stone bay bayan personel alımı yapacak!

Burdur Bucak'ta faaliyet gösteren TG Stone Mermer Fabrikası, bay bayan eleman alımı yapacak. Müracaatlar için detaylar haberimizde...

Bucak Mermer Sektörü İzmir'de Kendini Gösterdi! Başkan Meçikoğlu fuara katıldı
Bölgesel

Bucak Mermer Sektörü İzmir'de Kendini Gösterdi! Başkan Meçikoğlu fuara katıldı

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu önderliğinde bir heyet, İzmir'de düzenlenen MARBLE "29. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı"'na katıldı.