Burdur / Gölhisar

MHP Gölhisar'da Coşkulu Başlangıç! Ramazan Canural ve Güçlü Ekibi Gölhisar İçin Hazır

MHP Gölhisar Belediye Başkan Adayı Ramazan Canural, aday tanıtım toplantısında Gölhisarlılarla buluştu. Canural, tecrübeli ve dürüst kadrosuyla Gölhisar'ı kalkındırmak ve çağ atlatmak için söz verdi. MHP Gölhisar aday listesi ve hedefleri için tıklayın!

MHP Gölhisar'da Coşkulu Başlangıç! Ramazan Canural ve Güçlü Ekibi Gölhisar İçin Hazır

MHP Gölhisar Belediye Başkan Adayı Ramazan Canural, Gölhisarlı hemşehrileriyle buluştuğu aday tanıtım toplantısında, ilçeyi kalkındırmak ve çağ atlatmak için birlikte çalışma sözü verdi. Canural, tecrübeli ve dürüst kadrosuyla Gölhisar için güçlü bir yönetim vaat ediyor. MHP Gölhisar aday listesi ve hedefleri için detaylı bilgi burada!

MHP Gölhisar'da Coşkulu Bir Başlangıç Yaptı

Gölhisar, Burdur - MHP Gölhisar Belediye Başkan Adayı Ramazan Canural, dünkü aday tanıtım toplantısında Gölhisarlı hemşehrileriyle bir araya geldi. Toplantıda gösterilen yoğun ilgi ve destek, MHP'nin Gölhisar'da büyük bir güce sahip olduğunu gösterdi.

Canural: "Gölhisar'ımıza Çağ Atlatacağız"

Toplantıda yaptığı konuşmada Canural, Gölhisar'ı kalkındırmak için birlikte çalışacaklarını söyledi. Canural, "Gösterdiğiniz yoğun ilgi ve desteğiniz için sonsuz teşekkürler. Toplantı boyunca hissettiğimiz birlik ve beraberlik ruhu, gösterilen teveccüh, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Gölhisar'ımıza çağ atlatmak ve ilçemizi kalkındırmak için birlikte çalışacağız." dedi.

Tecrübeli ve Dürüst Kadro

Canural, MHP Gölhisar Belediye Meclis Üyesi Adaylarının her birinin işinin ehli, ağırbaşlı, kaliteli, dürüst ve çalışkan kişiler olduğunu vurguladı. Canural, "Saygıdeğer Gölhisarlıların emrindeyiz." dedi.

31 Mart Zaferi Kutlu Olsun

Canural, 31 Mart yerel seçimlerinde MHP'nin Gölhisar'da zafer kazanacağına inandığını belirterek, "31 Mart Zaferimiz şimdiden kutlu olsun, Allah'ım utandırmasın inşallah" dedi.

MHP Gölhisar Aday Listesi:

Belediye Başkan Adayı: Ramazan Canural

Belediye Meclis Üyesi Adayları:

Tayip GÜZEL (Emekli Öğretmen)

Hasan YAVUZER (İnşaat Mühendisi)

Mehmet CENK (İş İnsanı)

Mehmet ERKAL (Harita Mühendisi)

Ali ÖZÇOBAN (Çiftçi)

Bekir KOCABAŞOĞLU (Esnaf - Lokantacı)

Yusuf Berkay ÖZSEÇEN (Veteriner Hekim)

Ünal SERTTAŞ (Emekli)

Okan OKAY (Esnaf - Galerici)

Zühra PEKSÜSLÜ (Ev Hanımı)

Ramazan PAŞA (Emekli Esnaf)

Ramazan OKUTUCU (Emekli İmam)

Kontenjan Adayı: Halil AKALIN (Müteahhit-İş insanı)

İl Genel Meclis Üyesi Adayları:

Abdullah AKSOY (İş insanı)

Ahmet ÇELİK (İş insanı)

MHP Gölhisar'da Coşkulu Başlangıç! Ramazan Canural ve Güçlü Ekibi Gölhisar İçin HazırMHP Gölhisar'da Coşkulu Başlangıç! Ramazan Canural ve Güçlü Ekibi Gölhisar İçin HazırMHP Gölhisar'da Coşkulu Başlangıç! Ramazan Canural ve Güçlü Ekibi Gölhisar İçin HazırMHP Gölhisar'da Coşkulu Başlangıç! Ramazan Canural ve Güçlü Ekibi Gölhisar İçin HazırMHP Gölhisar'da Coşkulu Başlangıç! Ramazan Canural ve Güçlü Ekibi Gölhisar İçin HazırMHP Gölhisar'da Coşkulu Başlangıç! Ramazan Canural ve Güçlü Ekibi Gölhisar İçin HazırMHP Gölhisar'da Coşkulu Başlangıç! Ramazan Canural ve Güçlü Ekibi Gölhisar İçin HazırMHP Gölhisar'da Coşkulu Başlangıç! Ramazan Canural ve Güçlü Ekibi Gölhisar İçin HazırMHP Gölhisar'da Coşkulu Başlangıç! Ramazan Canural ve Güçlü Ekibi Gölhisar İçin HazırMHP Gölhisar'da Coşkulu Başlangıç! Ramazan Canural ve Güçlü Ekibi Gölhisar İçin HazırMHP Gölhisar'da Coşkulu Başlangıç! Ramazan Canural ve Güçlü Ekibi Gölhisar İçin HazırMHP Gölhisar'da Coşkulu Başlangıç! Ramazan Canural ve Güçlü Ekibi Gölhisar İçin HazırMHP Gölhisar'da Coşkulu Başlangıç! Ramazan Canural ve Güçlü Ekibi Gölhisar İçin HazırMHP Gölhisar'da Coşkulu Başlangıç! Ramazan Canural ve Güçlü Ekibi Gölhisar İçin Hazır

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 13
    BEĞENDİM
  • 8
    SEVDİM
  • 7
    ALKIŞ
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

MHP Gölhisar'da bayram değişimi Yeni başkan Bekir Karayel
Bölgesel

MHP Gölhisar'da bayram değişimi Yeni başkan Bekir Karayel

MHP Burdur Gölhisar İlçe Başkanı İbrahim Saraç görevi Bekir Karayel'e devretti. Yeni ilçe başkanı Bekir Karayel oldu.

GÖLHİSAR MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYINDAN SERT AÇIKLAMA
Yerel Yönetim

GÖLHİSAR MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYINDAN SERT AÇIKLAMA

Gölhisar MHP Beledye Başkan adayının NASUH EROĞUZ olduğu sosyal medyada paylaşılmasının ardından MHP Gölhisar Belediye Başkan aday adayı Bülent OKUNAKOL Sosyal medyada açıklamada bulundu.

MHP GÖLHİSAR YÖNETİMİ BAŞKAN ADAYINI OYLADI
Yerel Yönetim

MHP GÖLHİSAR YÖNETİMİ BAŞKAN ADAYINI OYLADI

Burdur Gölhisar Ilçesinde Ak parti belediye Başkan adayının belirlenmesinin ardından MHP Burdur İl başkanı Hikmet Ökte Gölhisar'da adayını belirlemek üzere İlçe teşkilatı ve vatandaşlarla görüştü.

Altınordu'da 23 Nisan Coşku İle Kutlanıyor!
Etkinlik

Altınordu'da 23 Nisan Coşku İle Kutlanıyor!

Ordu’nun Altınordu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını bir hafta boyunca sürecek bir programla gerçekleştiriyor.

Robert's Coffee ve Ekrem Coşkun Döner, Ramazan bayramında hizmetinizde
Tanıtım

Robert's Coffee ve Ekrem Coşkun Döner, Ramazan bayramında hizmetinizde

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet veren Robert's Coffee ve Ekrem Coşkun Döner, Ramazan Bayramında da sizlere hizmet vermeye devam edecek.

Çorum Milletvekilleri Coşkuyla Karşılandı
İş Dünyası

Çorum Milletvekilleri Coşkuyla Karşılandı

Çorum’un Alaca ilçesinde, AK parti seçim bürosuna sürpriz ziyaret gerçekleştiren milletvekilleri vatandaşlar tarafından büyük coşkuyla karşılandı.