Burdur

Milletvekili Yasin Uğur: “10 yıldır ne yaptılar? demişler, evinde doğalgaz var, yolun asfalt”

Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, Belediye Meclis üyesi adayları ve İl Genel Meclis üyesi adayları ile Fatih Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Ak Parti Burdur Milletvekili …

Milletvekili Yasin Uğur: “10 yıldır ne yaptılar? demişler, evinde doğalgaz var, yolun asfalt”

Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, Belediye Meclis üyesi adayları ve İl Genel Meclis üyesi adayları ile Fatih Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, toplantıda yaptığı konuşmasında, “Önceki günlerde başka bir siyasi parti adayı bir mahallede toplantı yaparken demiş ki, “Size sahip çıkmadılar. 10 yıldır ne yaptılar. Doğalgaz yok, yol yok.”demiş. Ama ben biliyorum ki bu sözleri söyleyen başkan adayının evi doğalgazlı ve yol yok dediği yerde de sıcak asfalt var. Bu şekilde bir siyasi rakiplerle karşı karşıyayız. Biz hep ilkeli siyaset yapmaya gayret ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu ülkede siyasette gelmiş geçmiş en büyük liderlerden birisidir. Biz de onu örnek alıyoruz.”dedi.

Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “31 Mart yerel seçimlerine az bir gün kaldı. Biz de çalışmalarımızı Belediye Başkan adayımız ile birlikte mahallelerimizde mahalle toplantıları ile yapıyoruz. Mahalli idareler seçimi, belediyeler ile ilgili ilçede yaşayan insanların yaşam kalitesini, standartlarını arttırmak için yapılan hizmetlerdir. 2009 tarihinden bu tarafa Ak Parti bilinci ile Bucak, bir çok hizmet ile tanıştı. Yeni hastane yapıldı, üst geçitler, gençlik merkezi yapıldı, sıcak asfalt yapıldı, mahallelere parklar, üniversiteler, adliye binası yapıldı ve bunlara benzer yatırımlar kazandırıldı.

Önceki günlerde başka bir siyasi parti adayı bir mahallede toplantı yaparken demiş ki, “Size sahip çıkmadılar. 10 yıldır ne yaptılar. Doğalgaz yok, yol yok.”demiş. Ama ben biliyorum ki bu sözleri söyleyen başkan adayının evi doğalgazlı ve yol yok dediği yerde de sıcak asfalt var. Bu şekilde bir siyasi rakiplerle karşı karşıyayız. Biz hep ilkeli siyaset yapmaya gayret ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu ülkede siyasette gelmiş geçmiş en büyük liderlerden birisidir. Biz de onu örnek alıyoruz.”dedi.

Biz Ak Belediyecilik ile belediyecilikte yeni bir noktaya geldik. Bucak, şuanda 45 bin nüfuslu bir yer. 2014 yılında Sanayi Sitesine sıcak asfalt dökeceğiz dedik. Dökemezsiniz, dökerseniz alnınızdan öperiz dediler. Bugün orada sıcak asfalt var. Turba yolumuzda sıcak asfalt var. Mahallelerimizde, ara yollarımızda da sıcak asfalt var. Dökülmeye de devam edecek. Fatih Mahallesi, ilçemizin büyük mahallelerinden bir tanesi. Fatih Mahallemizde kısa kısa çok az bir sokağımızda doğalgaz eksikliği var. Genelinde var. Torosgaz yetkilileri ile Ankara’da toplantı yaptık. Program dahilinde doğalgazsız evimiz kalmayacak. Bu yıl Bucak’a doğalgaz ile ilgili 27 bin 500 metre kare yatırım yapılacak. Bu rakam da yapılınca Bucak’ın büyük bölümü doğalgaz ile buluşmuş olacak. Yukarı taraftaki mahallelerimiz kalacak, oralarda da alt yapılar tamamlanınca önümüzdeki yıllarda oralara da doğalgazı ulaştıracağız. Oralara da doğalgazı ulaştırınca Bucak’ımızın doğalgaz sorunu kalmayacak. Yollar ile ilgili bir çok yolumuzu sıcak asfalt ile buluşturuyoruz. Şu zamanda Fatih Mahallesinde sıcak asfalt dökülüyor. Alaattin Mahallesinde asfalt dökülüyor. Buralar bitince Sanayiye geçeceğiz. Kahveler yolu ile devam edeceğiz. Bütün mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor.

Emrullah Başkan aday gösterdikten sonra ilk konuştuğumuz şuydu: alt yapı ve üst yapı olarak bitirmiş olduğumuz mahalleler haricinde diğer mahallelerimizin eksikliklerini tespit edelim, bunlarla ilgili çalışmalar yapalım. Mahalle toplantılarımızda çok da proje açıklamaya gerek yok. Zaten mahalleli kendi ihtiyacı ne ise bize aktarıyor. 5 başlıkta 55 projemiz var. Hükümetimiz ile çözebileceğimiz projelerimizi hazırladık.

Biz Bucak’ı seviyoruz. Bucak’a sevdalıyız. Bucak ile ilgili yapılması gereken ne varsa, Burdur Milletvekilleri olarak gecemizi gündüzümüze katarak o bakanlık bu bakanlık çalışmalarımızı yapacağız. İnşallah Bucak’ımız istenilen seviyeye gelecektir.”dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur Milletvekili Yasin Uğur’un Yaşlılar Haftası Mesajı
Bölgesel

Burdur Milletvekili Yasin Uğur’un Yaşlılar Haftası Mesajı

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Milli savunma Komisyonu Üyesi Yasin Uğur, Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Milletvekili Yasin Uğur yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Evimizden sokağımıza, hayatın her alanında bizlere yarınlarımızı gösteren, dün …

Milletvekili Yasin Uğur, 18 Mart Şehitleri Anma Günü Mesajı
Bölgesel

Milletvekili Yasin Uğur, 18 Mart Şehitleri Anma Günü Mesajı

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Milli savunma Komisyonu Üyesi Yasin Uğur, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104’üncü yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Milletvekili Yasin Uğur yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Milletvekili Yasin Uğur’un 12 Mart İstiklal Marşı’nın TBMM’de kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Mesajı
Bölgesel

Milletvekili Yasin Uğur’un 12 Mart İstiklal Marşı’nın TBMM’de kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Mesajı

AK Parti Burdur Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yasin Uğur, 12 Mart İstiklal Marşı’nın TBMM’de kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Milletvekili Yasin UĞUR yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “İstiklal …

Milletvekili Yasin Uğur’un Regaip Kandili Mesajı
Bölgesel

Milletvekili Yasin Uğur’un Regaip Kandili Mesajı

AK Parti Burdur Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yasin Uğur, Üç Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Milletvekili Yasin UĞUR yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: Üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi olan …

Genç kız Falezlerde mahsur kaldı! Ayağını kayalıklara çarpınca olan oldu
Bölgesel

Genç kız Falezlerde mahsur kaldı! Ayağını kayalıklara çarpınca olan oldu

Antalya'da falezlerden denize atlayan genç kız, kayalıklara ayağını çarparak mahsur kaldı. Yaralanan genç kız, Deniz Polisi ekipleri tarafından botla kurtarıldı.

Burdur'da Muhtarlarla Buluşmalar Devam Ediyor!
Bölgesel

Burdur'da Muhtarlarla Buluşmalar Devam Ediyor!

Burdur Valisi Türker Öksüz, Muhtarların talep ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Vali Türker Öksüz Köylerin ihtiyaç ve taleplerini yakından takip ediyor.