Muhittin Böcek ve Hulusi Şahin Runtalya'da Koştu: 19. Maraton Başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 19. Runtalya Maratonu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Antalya Valisi Hulusi Şahin'in startı ile başladı. 52 ülkeden 9 bin 600 sporcunun katıldığı maratonda renkli görüntüler oluştu.

Muhittin Böcek ve Hulusi Şahin Runtalya'da Koştu: 19. Maraton Başladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Valisi Hulusi Şahin ile birlikte 19. Antalya Maratonu’nun startını vererek, koşuya katıldı. Maratonda, 52 ülkeden 1600’ü yabancı toplam 9 bin 600 sporcu koştu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 19.’su gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük lifestyle maratonu Runtalya, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek’in ve Antalya Valisi Hulusi Şahin’in çaldığı kornayla birlikte AKM önünden başladı. Maratona, 52 ülkeden 1600’ü yabancı toplam 9 bin 600 sporcu kayıt yaptırdı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Atamızın izinde koşacağız, koşmaya da devam edeceğiz” diyerek, sporcularla birlikte starttaki yerini aldı ve bir süre maratonda koştu. Sporcular, Başkan Muhittin Böcek’e sevgi gösterisinde bulundu. Ayrıca Tekerlekli Sandalye Maratonu da gerçekleştirildi.
7’den 77’ye sporcuların katılım sağladığı maratonda ellerinde barış, dostluk ve savaş karşıtı söylemlerin yer aldığı dövizlerle koşan sporcular renkli görüntüler oluşturdu. Maratonda 10 bin metre, 21 bin metre, 42 bin metre (Runtalya) ile 2 ve 5 bin metre Fetih Yarışları koşuldu.

Ödüller sahiplerini buldu
42 bin metre maratonda erkeklerde ilk üç dereceyi elde eden Akil Samir, Yoosuf İbrahim ve Dean Sauthoff ödüllerini Vali Hulusi Şahin’in elinden alırken, kadınlarda birinci olan Maria Kolpakova, ikinci olan Homeria Barzeger ve üçüncülüğü elde eden Olga Luferenko’ya ödülleri Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından verildi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Caranlar'dan Büyük Başkan Böcek’e ziyaret
Bölgesel

Başkan Caranlar'dan Büyük Başkan Böcek’e ziyaret

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ve eşi S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti

Başkan Muhittin Böcek'in Anneler Günü Mesajı
Yaşam

Başkan Muhittin Böcek'in Anneler Günü Mesajı

Bizlere önce hayat veren, ardından tüm hayatını veren, yaşamımızın her döneminde sevgisini ve desteğini yanımızda hissettiğimiz kıymetli annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum.

Finike Hasyurt Tarım Fuarı Açıldı
Bölgesel

Finike Hasyurt Tarım Fuarı Açıldı

Türkiye'nin ilk tarım fuarı olma özelliğini taşıyan Finike Hasyurt Tarım Fuarı, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin himayesinde 27’nci kez kapılarını açtı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarımın başkenti Antalya’da

Antalya Hasyurt Tarım Fuarı  8- 10  Mayısta Açılacak
Bölgesel

Antalya Hasyurt Tarım Fuarı 8- 10 Mayısta Açılacak

Türkiye'nin ilk tarım fuarı olma özelliğini taşıyan "Hasyurt Tarım Fuarı", Antalya Büyükşehir Belediyesi himayesinde bu yıl 8-10 Mayıs tarihlerinde 27'nci kez gerçekleştirilecek. 

Antalya’yı ilk kez metro ile tanıştıracak olan 4. Aşama Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Hattı’nın ihalesi yapıldı
Bölgesel

Antalya’yı ilk kez metro ile tanıştıracak olan 4. Aşama Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Hattı’nın ihalesi yapıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in seçim vaatleri arasında yer alan ve Antalya’yı ilk kez metro ile tanıştıracak olan 4. Aşama Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Hattı’nın ihalesi yapıldı. Yaklaşık maliyeti 12 milyar 449 milyon 604 bin lira olarak açıklanan projeye 5 firma teklif sundu.

Başkan Böcek koltuğunu çocuk başkana devretti
Bölgesel

Başkan Böcek koltuğunu çocuk başkana devretti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu Fatmagül Özpınar İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Anıl Kılınçkaya’ya devretti.