Karabük

Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğrencilerine 4 ödül

Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi, Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) tarafından düzenlenen ‘Üniversiteliler Arası İletişim Fikirleri Yarışması’nda iki kategoride 4 ödül kazandı.

Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğrencilerine 4 ödül

KARABÜK (İHA) - Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi, Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) tarafından düzenlenen ‘Üniversiteliler Arası İletişim Fikirleri Yarışması’nda iki kategoride 4 ödül kazandı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı ile UNESCO Türkiye Milli Komisyonunun katkılarıyla Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) tarafından bu yıl 13. Üniversiteliler Arası İletişim Fikirleri Yarışması düzenlendi.
Yarışmada kamuoyunun korsanla mücadele konusunda uyarılması ve telif bilincini desteklemeye yönelik eserler yer aldı. Seçici kurul tarafından ödül almaya hak kazanan eserler, Radyo, Televizyon, Gazete-Dergi, Yeni Medya ve Çizgi Film-Animasyon olmak üzere 5 ayrı kategoride değerlendirildi. 49 üniversiteden yaklaşık 500 projenin katıldığı ve proje danışmanlığını Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Burak Türten’in yaptığı yarışmada, Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğrencileri Kenan Kuliev, Berat Aktoğ, Abdullah Mansur “Radyo” kategorisinde birincilik ödülüne, Hüdanur Güler ve Melike Kaya üçüncülük ödülüne, “televizyon” kategorisinde Doğukan Aydın, Abdulsamet Mavi, Alper Kaya, Muhammed Ağar ikincilik ödülü ile Kağan Aktın, Hüdanur Güler ve Melike Aydın ise üçüncülük ödülüne layık görüldü.
Karabük Üniversitesi Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğrencilerine ödüllerini TRT Radyo Dairesi Başkanı Hamit Yaz, Asya Pasifik Yayıncılar Birliği Fikri Mülkiyet ve Hukuk Komitesi Başkanı Suranga Jayalath, TRT İstanbul Radyosu Müdürü Ali Fuat Gülmez takdim etti.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 Anadolu Üniversitesinde  ‘Kültür ve İletişim’ semineri
Etkinlik

Anadolu Üniversitesinde ‘Kültür ve İletişim’ semineri

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF) tarafından düzenlenen Kültür ve İletişim başlıklı seminer İBF Şener Şen Salonu’nda gerçekleştirildi.

Elazığ’da  tenis turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi
Bölgesel

Elazığ’da tenis turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi

Elazığ’da jandarmanın 185. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen tenis turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

 Fırat Üniversitesi'nde Başarılı Akademisyenlere Ödül!
Bölgesel

Fırat Üniversitesi'nde Başarılı Akademisyenlere Ödül!

Fırat Üniversitesi’nde (FÜ) başarılı akademisyenler ödüllendirildi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca: - “Yetenekli gençlerimize yeni alanlar açıyoruz”
Yaşam

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca: - “Yetenekli gençlerimize yeni alanlar açıyoruz”

Karatay Belediyesi Spor Kulübü, faaliyetlerine başarılı bir şekilde devam ediyor. Kulüp sporcuları, her branşta olduğu gibi halterde de önemli dereceler alıyor.

Gümüşhane'de Gençlik Şöleni: Dereceye Girenler Ödüllendirildi!
Etkinlik

Gümüşhane'de Gençlik Şöleni: Dereceye Girenler Ödüllendirildi!

Gümüşhane’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri Vali Alper Tanrısever tarafından verildi.

Havran'da Çocuklar Geleneksel Oyunlarla Buluştu!
Etkinlik

Havran'da Çocuklar Geleneksel Oyunlarla Buluştu!

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik Spor Bakanlığının işbirliğiyle düzenlenen Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okulların 2. 3. 4. ve 5. sınıflarının katıldığı "Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği" ödül töreni Havran Kocaseyit Kapalı Spor salonunda yapılan ödül töreniyle sona erdi.