İstanbul

Üç kuruş para kazanacağım diye cezayı kendi cebinden ödeyecek

İstanbul Kadıköy'de yaya geçidi denetimi yapıldı. Yayalara geçiş hakkı vermeyen 8 sürücüye toplam 15 bin 832 lira para cezası kesildi.

Üç kuruş para kazanacağım diye cezayı kendi cebinden ödeyecek

Kadıköy’de yaya geçidi denetimi gerçekleştirildi. Denetimlerde, yayalara geçiş hakkı vermeyen sürücülere, para cezası uygulandı. Denetimde ceza yiyen sürücü, “Üç kuruş para kazanacağım diye cezayı kendi cebimden ödeyeceğim, yazık değil mi” dedi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ve sivil trafik polisleri, Kadıköy Söğütlüçeşme Caddesi'nde denetim noktası oluşturdu. Dron ile yaya geçidinden gidenlere geçiş üstünlüğü vermeyen sürücüler tespit edildi. Denetimde yayalara yol vermeyen 8 otomobil sürücüsüne toplam ceza 15 bin 832 para cezası kesildi.

Tayfun Ç., “Yaya geçidinde yol vermediğimi söyledi. Halbuki yol verdim. Göster dediğimde göstermiyorlar, mahkemeye gidecekmişim, mahkemeyle mi uğraşacağım ben. Hayatım boyunca ilk defa böyle bir ceza yiyorum. Radar cezası falan olur akşama kadar orada ben durayım yayaya yol ver trafiği kapatayım, onu ben mi yapacağım koyacaklar oraya bir tane memur orayı yönetecek. Dronla beklemeyecek. Gerekirse mahkemeye kadar gideceğim. Ben günde 2 bin lira para kazanamıyorum. Üç kuruş para kazanacağım diye cezayı kendi cebimden ödeyeceğim, yazık değil mi” dedi.

Zeynep B., “Ben yol verdim diye düşünüyorum. Herhalde gözümden kaçtı, bütün yaya geçitlerinde yol veriyorum. Gözümüzden kaçmıştır ama ben yol veriyorum. Bir hata oldu diyelim. İlk defa durduruldum, ilk defa ceza yedim. Çıkacağı varmış diyelim. Şimdi bu olmasaydı başka bir şeyden çıkardı. Başka bir şey öderdim herhalde. Bazen bir şeylerin çıkması gerekiyormuş” dedi.

Üç kuruş para kazanacağım diye cezayı kendi cebinden ödeyecekÜç kuruş para kazanacağım diye cezayı kendi cebinden ödeyecekÜç kuruş para kazanacağım diye cezayı kendi cebinden ödeyecekÜç kuruş para kazanacağım diye cezayı kendi cebinden ödeyecekÜç kuruş para kazanacağım diye cezayı kendi cebinden ödeyecekÜç kuruş para kazanacağım diye cezayı kendi cebinden ödeyecek

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 6
    SEVDİM
  • 5
    BEĞENDİM
  • 5
    ALKIŞ
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Diğer araçlara aldırış etmeden drift atan şahsa  33 bin 739 TL ceza
3. Sayfa

Diğer araçlara aldırış etmeden drift atan şahsa 33 bin 739 TL ceza

Gaziantep’te trafiğe açık alanda diğer araçlara aldırış etmeden drift atan sürücüye 33 bin 739 TL ceza uygulandı.

Kurusıkı Tabanca Taşımak 8 Bin 322 TL'ye Mal Oldu
3. Sayfa

Kurusıkı Tabanca Taşımak 8 Bin 322 TL'ye Mal Oldu

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde kurusıkı tabanca ile yakalanan kişiye 8 bin 322 TL idari ceza uygulandı.

Ezgi Nevçehan’dan bağırsak parazitlerine karşı evde uygulanabilecek doğal çözümler
Sağlık

Ezgi Nevçehan’dan bağırsak parazitlerine karşı evde uygulanabilecek doğal çözümler

Bağırsak parazitleri, insan bağırsağında yaşayan ve sağlığımızı olumsuz yönde etkileyen mikroskobik organizmalardır.

 4 sürücüye 30 bin 131 TL ceza kesildi
Yaşam

4 sürücüye 30 bin 131 TL ceza kesildi

Küçükçekmece'de düğün konvoyu yaparak E5 karayolunu trafiğe kapatan sürücülere ceza yağdı. Trafiği engelleyen 4 sürücüye toplam 30 bin 131 TL ceza kesildi.

Elazığ'da Salep Soğanı Toplayan Kişilere Yüklü Ceza
3. Sayfa

Elazığ'da Salep Soğanı Toplayan Kişilere Yüklü Ceza

Elazığ’da son 15 gün içerisinde jandarma ile Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda toplam 130 kilogram salep bitkisine el konuldu. 8 kişiye, 'Biyoçeşitliliği Tahrip Etme’ suçundan 3 milyon 100 bin lira idari para cezası kesildi.

Balıkesir’in ihracatı 2,5 milyar dolara doğru gidiyor
Bölgesel

Balıkesir’in ihracatı 2,5 milyar dolara doğru gidiyor

Türkiye, 2024 yılının ocak-nisan döneminde 82 milyar 873 milyon dolar ihracat yaparken, Ege Bölgesi, Türkiye ihracatına 14 milyar 284 milyon dolarlık katkı sağladı.