Burdur

Vali Şıldak Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Vali Hasan Şıldak, Merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi Vali Hasan Şıldak, merkeze bağlı mahalle ve köy muhtarları ile toplantı yaptı.

Vali Şıldak Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Vali Hasan Şıldak, merkeze bağlı mahalle ve köy muhtarları ile toplantı yaptı.

Göl Polis Dinlenme Tesislerinde düzenlenen toplantıda Muhtarlarla bir araya gelen Valimiz, Muhtarların talep ve isteklerini dinledi.

Toplantıya Vali Yardımcıları Mehmet Yıldız, Yakup Tat, İdare ve Denetim Müdürü Ramazan Şencan ve muhtarlar katıldı.

Düzenlenen toplantıda, Muhtarların mahalle ve köyleriyle ilgili talep ve istekleri yazılı olarak alındı.

Taleplerin iletilmesinin ardından soru cevap şeklinde devam eden toplantının son bölümünde bir konuşma yapan Vali Hasan Şıldak bazı hususlara değindi; “Her Salı günü Vatandaşlarımızla Buluşma Toplantıları” düzenliyoruz. Bunu muhtarlarımız vasıtasıyla Vatandaşlarımıza duyurmuştuk. Vatandaşla buluşma toplantılarını önemsediğimizi sizlerin de bilmesini istiyorum. Bunu niçin söylüyorum Muhtarlarımız, vatandaşlarımızla aramızda köprü vazifesi görmektedir. Toplantılara talep ve isteklerini dile getirmek için Muhtarlarımızda geliyor, amacımız bu vesileyle daha geniş bir şekilde vatandaşlarımıza ulaşmaktır.

Ayrıca bütün Valiliklerde olduğu gibi Valiliğimizde de Açık Kapı Birimimiz Mayıs ayından bu yana hizmet veriyor. Fakat biz son bir ayda bu birimi daha aktif hale getirdik. Vatandaşlarımız buraya Valilik binasına gelmeden de internet üzerinden Açık Kapı Uygulamasından müracaatlarını yapabilirler. İnternet üzerinden yapamayanlar içinde, bu birimimizde çalışan beş personelimiz var, vatandaşlarımızın müracaatlarını alarak, bilgisayar üzerinden kayıt yapıyor ve 7 gün içinde vatandaşlarımıza olumlu veya olumsuz cevap veriliyor.

Diğer değineceğim bir husus Köy tabelaları ve yönlendirme levhalarımızın yapılması işi bitti. Şimdi yerine takılması, montajı işi olacak. Köylerimizin girişi çıkışı bilinecek, belirgin hale gelecek. Birkaç gün içinde bu işe başlayacağız. Köylerimizin alt yapılarını tamamlama çalışmaları devam ediyor. Burdur olarak bu konuda baya yol almışız zaten. Eksikliklerimizi de el birliği ile gidermeye çalışıyoruz. Ayrıca eksiği olan köylere çöp konteynırlarını tamamlayacağız.” diye konuştu.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Vali Hasan Şıldak'tan asayiş toplantısı
Bölgesel

Vali Hasan Şıldak'tan asayiş toplantısı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Valiliğine Atandı
Bölgesel

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Valiliğine Atandı

Resmi Gazete' de yayımlanan atama kararıyla Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ,Şanlıurfa Valiliğine atandı. İşte Hasan Şıldak'ın kariyeri ve atama detayları.

Vali Hasan Şıldak, Burdur’a Veda Etti
Bölgesel

Vali Hasan Şıldak, Burdur’a Veda Etti

Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Burdur Valiliği görevinden, Balıkesir Valiliği’ne atanan Vali Hasan Şıldak, Burdur’a veda etti.

BUTSO’DAN VALİ ŞILDAK’A VEDA PROGRAMI
Bölgesel

BUTSO’DAN VALİ ŞILDAK’A VEDA PROGRAMI

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Resmi Gazete yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Balıkesir Valiliği’ne atanan Vali Hasan Şıldak onuruna veda programı düzenledi.

Vali Hasan Şıldak, Veda ziyaretlerine devam ediyor.
Bölgesel

Vali Hasan Şıldak, Veda ziyaretlerine devam ediyor.

10 Haziran tarihli Resmi Gazete yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Burdur Valiliği görevinden Balıkesir Valiliğine atanan Vali Hasan Şıldak, veda ziyaretlerine devam ediyor.

VALİ ŞILDAK’TAN BUCAK ZİYARETİ
Bölgesel

VALİ ŞILDAK’TAN BUCAK ZİYARETİ

2 yıldır Burdur’da görev yapan, son yayımlanan kararnameyle de Balıkesir Valisi olarak atanan Vali Şıldak, kentten ayrılmadan Bucak İlçesine veda ziyaretinde bulundu.