Afyonkarahisar

Vincin üzerine çıkıp atlayacağını söyleyen şahsı annesi ikna etti

Afyonkarahisar’da çalıştığı inşatta maaşını almadığı için görüştüğü iş veren olumsuz yanıt alan işçi yaklaşık 50 metre yükseklikteki kule vincin üstüne çıkıp intihar girişiminde bulunurken, şahsı olay yerine gelen polis ve telefonla görüştüğü annesi ikna edip aşağı indirdi

Vincin üzerine çıkıp atlayacağını söyleyen şahsı annesi ikna etti

Afyonkarahisar’da çalıştığı inşatta maaşını almadığı için görüştüğü iş veren olumsuz yanıt alan işçi yaklaşık 50 metre yükseklikteki kule vincin üstüne çıkıp intihar girişiminde bulunurken, şahsı olay yerine gelen polis ve telefonla görüştüğü annesi ikna edip aşağı indirdi.
Olay, kent merkezi Güvenevler mahallesinde devam eden lüks rezidans inşaatında meydana geldi. İddiaya göre, bir süredir inşaatta çalışan T.E., isimli işçi maaşını alamadığı gerekçesi ile ismi öğrenilmeyen iş verenle görüşerek maaşını istedi. Ancak iş verenden olumsuz yanıt alan T.E., bu defa inşaat alanında kurulu ve yaklaşık 50 metre yüksekliğe sahip kule vincin üzerine çıkarak maaşının ödenmemesi halinde aşağı atlayacağını söyleyerek çevresine tehditler savurmaya başladı. Olayın ardından çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polisler şahsı ikna etmeye çalışırken bu sırada T.E., çalan telefon ile annesi ile görüştü. Yaklaşık 20 dakika süren ikna çabası sonuç verirken T.E., ardından çıktığı vincin tepesinden inip olay yerinden yaya olarak kaçtı. Şahsın peşine düşen polis ekipleri ise kısa süreli bir kovalaması sonrası şahsı yakaladı. Şahıs ardından emniyete götürüldü.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Samsun'da intihar girişimi
3. Sayfa

Samsun'da intihar girişimi

Samsun'da eşiyle boşanma aşamasında olan Zeki K. (39), 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. 4 saat süren ikna çalışmasının ardından polis ekipleri tarafından vazgeçirildi.

Kayseri'de Oğlunu kurtarmak isteyen anne yaralandı
3. Sayfa

Kayseri'de Oğlunu kurtarmak isteyen anne yaralandı

Melikgazi ilçesinde bıçakla intihara teşebbüs eden oğlunu kurtarmak isteyen anne de oğluyla beraber yaralandı.İHA

Bucak’ta Tedavi Gördüğü Hastanede Kendini Aşağı Attı
3. Sayfa

Bucak’ta Tedavi Gördüğü Hastanede Kendini Aşağı Attı

Bucak ilçesinde 62 yaşındaki siroz hastası adam, tedavi gördüğü hastanede pencereden kendini aşağı atarak intihar etmek istedi.

Polis Kendi karakolunu taradı  2 şehit 3 yaralı var
Bölgesel

Polis Kendi karakolunu taradı 2 şehit 3 yaralı var

Adıyaman Altınşehir Polis Karakolunda meydana gelen saldırı olayıyla ilgili Adıyaman Valisi Dr.Osman Varol bir açıklama yaptı. Şehit sayısı 2'ye yükseldi.

Meral Abla, İYİ Parti'ye veda etti
Bölgesel

Meral Abla, İYİ Parti'ye veda etti

İyi Partinin 5. Olağanüstü Kurultayı başladı. Meral Akşener, Kürsüden son kez konuştu. İyi Parti'de olağanüstü kurultayda aday olmayan Meral Akşener, son kez kürsüden partililere seslendi.

Antalya'da Garsonlar birbirine girdi! Ortalık kana bulandı
Bölgesel

Antalya'da Garsonlar birbirine girdi! Ortalık kana bulandı

Antalya'nın Finike ilçesinde bir restoranda garsonlar arasında alacak verecek meselesi ve temizlik tartışması yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 garson hayatını kaybetti, 1 garson ise yaralandı.