Ankara

Yoğun kullanılan yolda trafik 6 gün kontrollü sağlanacak

Ankara-İstanbul otoyolu'nda üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle kontrollü trafik sağlanacak.

Yoğun kullanılan yolda trafik 6 gün kontrollü sağlanacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Ankara-İstanbul Anadolu Otoyolu Gümüşova-Gölyaka kavşağı arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle trafiğin 6 gün boyunca her iki yönde kontrollü olarak verileceğini açıkladı.

Yola çıkacaklara ilişkin güzergah bilgilendirmesinde bulunan Karayolları Genel Müdürlüğü, çalışmaların 2023 yılı çalışma sezonu çerçevesinde yapıldığını açıkladı. Karayollarının trafik güvenliği ve konforu açısından ağır taşıt trafiğinin yol kalitesini deforme etmesi ve yolların kış aylarına hazırlığı göz önüne alınarak vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir yolculuğa erişmesinin hedeflendiği belirtilen açıklamada, "Anadolu Otoyolu’nun Hendek Kavşağı ile Gölyaka Kavşağı arasında yer alan O-4/22 km: 12+270 - km: 15+150 arası Ankara istikametinde çalışmalar devam etmekte ve trafik diğer istikametten çift yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır” denildi.

Yol trafiğe 21 Temmuz’da açılacak

Karayolları Genel Müdürlüğü, sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları konusunda gerek sosyal medyada gerekse yol boyunca yapılacak bilgilendirmelere riayet etmeleri gerektiğini kaydederek, yolun trafiğe tamamıyla açılışı için planlanan tarihin 21 Temmuz saat 17.00 olduğunu bildirdi.

Yoğun kullanılan yolda trafik 6 gün kontrollü sağlanacakYoğun kullanılan yolda trafik 6 gün kontrollü sağlanacakYoğun kullanılan yolda trafik 6 gün kontrollü sağlanacakYoğun kullanılan yolda trafik 6 gün kontrollü sağlanacakYoğun kullanılan yolda trafik 6 gün kontrollü sağlanacakYoğun kullanılan yolda trafik 6 gün kontrollü sağlanacakYoğun kullanılan yolda trafik 6 gün kontrollü sağlanacak

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Ulaştırma Bakanlığı’ndan Arılara Geçiş Üstünlüğü Getirildi
Yerel Yönetim

Ulaştırma Bakanlığı’ndan Arılara Geçiş Üstünlüğü Getirildi

Ulaştırma Bakanlığı’ndan Arılara Geçiş Üstünlüğü Getirildi; Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte ülke içerisinde gezginci arıcılık yapan vatandaşların işlerinin kolaylaştırılması amacıyla arılara geçiş üstünlüğü getirildi.

BURDUR’A YENİ YOL MÜJDESİ
Bölgesel

BURDUR’A YENİ YOL MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca kara, hava ve demir yollarıyla haberleşme hizmetleri alanında stratejik projeler hayata geçirilecek.

Adana' da zincirleme kaza!
3. Sayfa

Adana' da zincirleme kaza!

Adana'nın Pozantı ilçesinde otoyolda 4 aracın karıştığı ve 7 kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazasında yaralanan siyah otomobildeki şahıslardan birinin o anları görüntülediği ortaya çıktı.

Aydın-İzmir Otoyolu'nda tır ile otomobil çarpıştı
3. Sayfa

Aydın-İzmir Otoyolu'nda tır ile otomobil çarpıştı

Aydın-İzmir Otoyolu'nda seyir halindeyken başka bir aracın çarpması sonucu savrulan ve tırla çarpışan otomobil hurdaya dönerken, kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Lüks cip alevlere teslim oldu
3. Sayfa

Lüks cip alevlere teslim oldu

TEM Otoyolu Düzce geçişinde alev alev yanan lüks cip kullanılamaz hale geldi.

TEM Otoyolunda Akıllara durgunluk getiren kaza!
3. Sayfa

TEM Otoyolunda Akıllara durgunluk getiren kaza!

TEM Otoyolu Düzce geçişinde şehirlerarası yolcu otobüsünün tıra arkadan çarpması neticesinde meydana gelen kazada 1’i ağır 17 kişi yaralandı. Ekiplerin kaza alanındaki müdahaleleri havadan da görüntülendi.