1 Yıldır Yapılamayan Tuvalet, Cami Cemaatini Kızdırdı

Bucak ilçesinin en eski camilerinden biri olan Hükümet Camii'nde yaklaşık 1 yıldır bir türlü yapılamayan tuvalet ve şadırvan, cami cemaatini kızdırdı.

Bucak ilçesinin en eski camilerinden biri olan Hükümet Camii’nde yaklaşık 1 yıldır bir türlü yapılamayan tuvalet ve şadırvan, cami cemaatini kızdırdı.

Daha önce kullanılan tuvalet ve şadırvan bölümü yenilenmesi için yıkılmış, vatandaşlar da bu gelişme nedeniyle sevinmişti. Fakat aradan geçen 1 yılı aşkın süredir hala tuvalet yapılamaması, vatandaşı ve cami cemaatini kızdırdı.

NNC Medya’ya açıklamada bulunan vatandaşlar, “Hükümet Camii en eski camilerimizden biri. Yıllardır hem merkezi olması hem de bilinen cami olması nedeniyle ibadetlerimizi burada yapıyoruz.Fakat camimizin tuvaleti yok. Önceden vardı, yenisini yapacağız diye yıktılar fakat yerine hiç bişey yapılmadı. Sorun nereden kaynaklanıyor bilmiyoruz. Cami imamında mı mahalle muhtarında mı ilçe müftüsünde mi? Camimizin tuvaletinin bir an önce yapılması gerekiyor. Cami cemaati olarak evimizde abdest alıp geliyoruz. İnsanlık hali bazen camide abdest almak istiyoruz ama öyle bir imkanımız maalesef yok. Bu konuda yetkili kimse bu sorunun çözülmesini istiyoruz” ifadelerini kullandılar.

Hükümet CamiiCamiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.