12 KİŞİNİN TESTLERİ NEGATİF ÇIKMASI MORALLERİ DÜZELTTİ

Bucak ilçesinde yaşayan kişinin Bucak Devlet Hastanesine yüksek ateşten başvurması ve korona virüs şüphesi sonucu yapılan muayene ve tetkiklerinin arkasından alınan numunelerin testinden sonra pozitif çıkması yaşadığı Yeni Mahalle 1209 sokak ve Fatih Mahallesinde 1576 sokakta 2 bloktan oluşan sitede karantina süreci sürüyor.

Bucak ilçesinde yaşayan kişinin Bucak Devlet Hastanesine yüksek ateşten başvurması ve korona virüs şüphesi sonucu yapılan muayene ve tetkiklerinin arkasından alınan numunelerin testinden sonra pozitif çıkması yaşadığı Yeni Mahalle 1209 sokak ve  Fatih Mahallesinde 1576 sokakta 2 bloktan oluşan sitede karantina süreci sürüyor.

12 KİŞİNİN TESTLERİ NEGATİF ÇIKMASI MORALLERİ DÜZELTTİ

Bucak’ta korona virüs testinin pozitif çıkmasından sonra, temasta bulunma ihtimali üzerine yakın çevresinden 12 kişi karantinaya alınmış, alınan testlerin negatif çıkması hem mahalle ve site sakinlerinin yanı sıra ilçede moralleri düzeltti. Yeni Mahallede 1209 sokakta karantina süreci içerisinde bulunan ve pencereden seslenen bir kadın “Allaha şükür test sonuçları negatif çıktı. Korona virüsten korkmuyoruz, Allah’ın izniyle bunu atlatacağız. Biz karantinadayız. Eğer diğer mahalle ve sokak sakinleri karantinaya girmek istemiyorlarsa evlerinden çıkmasınlar. Evde kalın” diyerek seslendi.

bucak korona virüsburdur korona virüsTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.