12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri Bucak Kültür Merkezinde Adnan Menderes İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.Bucak Kültür Merkezi'nde öğrenci ve velilerle buluşan gösteri büyük ilgi topladı. Minik bedenlerin duyarlı davranışları …

12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri Bucak Kültür Merkezinde Adnan Menderes İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.Bucak Kültür Merkezi’nde öğrenci ve velilerle buluşan gösteri büyük ilgi topladı. Minik bedenlerin duyarlı davranışları herkesi duygulandırdı.

Törene İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin başta olmak üzere siyasi parti temsilcileri, kamu kurumlarının daire amirleri, sivil toplum kuruluşu başkanları,davetliler ve öğrenciler katıldı.

İstiklal Marşı ve Mehmet Akif’in konu alındığı törende zaman zaman duygulu anlarda yaşandı. Törende ayrıca dereceye giren öğrencilere de ödülleri takdim edildi.

Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinliğiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.