1400 adet uyuşturucu hap yakalandı

Afyonkarahisar'da yapılan uygulamada 1400 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi ise tutuklandı.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, yaptığı uygulamada bin 400 adet uyuşturucu hap ele geçirirken, olayla ilgili gözaltına alınan 2 şahıs ise tutuklandı.
Narkotik suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri Afyonkarahisar- Uşak karayolunda şüphe üzerine arama yaptıkları bir araçtan bin 400 adet sentetik ecza maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili A.S.A. ve İ.Ö., gözaltına alınırken, işlemlerinin ardından şahıslar sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

afyon uyuşturucuafyon narkotikTürkiyeAfyonkarahisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.