16 Yıllık Halı Sahada Büyük Değişim Kahraman Halı Saha Yenilenen Yüzü İle Bucak'ta Hizmetinizde

Burdur'un Bucak İlçesi'nde Kahraman Halı Saha hizmete açıldı...

Eski adı Besler Halı Saha olan 16 yıllık işletme Mehmet Kahraman'ın bünyesine geçerek yenilenen yüzü ve ismi ile halı saha tutkunlarının hizmetinde...

Baştan aşağıya değişime uğrayan Kahraman Halı Saha, halısından aydınlatmasına kadar yenilendi. Sporcuların memnuniyetinin önemli olduğunu dile getiren Kahraman Halı Saha sahibi Mehmet Kahraman, "Dinlenme bölümümüzü de yeniden dizayn ettik. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için her şeyden önemlidir. Halı sahamızın eski olan tek şeyi yeridir. Futbol toplarımız profesyonel, sakatlanma durumunda müdahale edebiliyoruz. Artık yağmur damlıyor, branda yırtık, score board yok gibi bir durum söz konusu değil. Her şeyi yeniledik. Çay ocağımız, kahvemiz, soda, gazoz kola içecek çeşitlerimiz mevcut. Halı sahada futbol oynamayı seven herkesi bekliyoruz. Bizi tercih ettikten sonra bırakmayacaklarını söyleyebilirim. Gelip işletmemizin yeni halini görsünler." ifadelerini kullandı.

Pandemi sürecinde saat 22:00'a kadar hizmet veriyor...

KAHRAMAN HALI SAHATEL: 0541 437 22 24ADRES: Sanayi Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:35/37

Kahraman Halı SahaBesler Halı SahaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.