Muğla'da 31. Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri Gerçekleştirildi
Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde bu yıl 31.’si düzenlenen Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri, 13 Temmuz 2025 Pazar günü yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Kavaklıdere Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen organizasyona; Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay, Kavaklıdere Kaymakamı Ali Argama, Yatağan Cumhuriyet Başsavcısı Baki Bozkaya, Ula Belediye Başkanı Mehmet Caner ve önceki dönem CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin de katılım sağladı.
Güreşlerde başpehlivanlık finali Cengizhan Şimşek ile Osman Kan arasında gerçekleşti. Kıran kırana geçen mücadelede başpehlivan unvanını Cengizhan Şimşek kazandı. Bu yılki güreş ağalığını ise İsmail Tekin üstlendi.
Organizasyonun başarıyla tamamlanmasında emeği geçen başta Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir olmak üzere tüm ekibe teşekkür edildi.