22. Kemer Akpınar Yayla Şenliği Başlıyor

30 Haziran 2019 Pazar günü Kemer ilçesi Akpınar yaylasında yapılacak olan 22. Kemer Akpınar Yayla şenliklerinde tüm davetlilere tertemiz havası, bol oksijenli ortamı, soğuk kaynak suları, yöresel yemekler ziyafeti ve müzik şöleni verilecek.

30 Haziran 2019 Pazar günü Kemer ilçesi Akpınar yaylasında yapılacak olan 22. Kemer Akpınar Yayla şenliklerinde tüm davetlilere tertemiz havası, bol oksijenli ortamı, soğuk kaynak suları, yöresel yemekler ziyafeti ve müzik şöleni verilecek. Kemer Kaymakamlığı ve Kemer Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği şenlikler için 30 haziranda herkes Kemer’e davet edildi.

İlçede geleneksel hale gelen şenlikler bir marka haline dönüştü. 30 Haziran 2019 pazar günü gerçekleşecek Akpınar Yayla Şenliklerine Türkiye’nin genelindeki ve Burdur’daki tüm halk davet edildi.

Haftanın yorgunluğundan uzaklaşmak isteyenler için tertemiz havası, bol oksijenli yaylası ve yöresel damak tatlarının ikram edileceği yaylada Türk Halk Müziği Sanatçılarından Özgür Kaya, Bahar Çömek, Nurcan Altınok ve Selcan Kökçen Şahin konserleri de olacak.

Burdur’un en temiz, en doğal yaylalarından olan, buz gibi ve kaynak suları bulunan Akpınar yaylasındaki şenliğe protokol mensupları , iş adamları, sivil toplum örgütleri, siyasetçiler ve vatandaşlar davet edildi.

Kemer Akpınar Yayla Şenliğiburdur yayla şenliğiTürkiyeBurdurKemer

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.