24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Özel Çağdaş Çiçekçilikte Büyük Kampanya

Burdur'un Bucak İlçesinde aranan her türlü çiçek çeşidini bulunduran Çağdaş Çiçekçilik, 24 Kasım Öğretmenler gününe özel yeni kampanya başlattı.

Gelecek nesillerin yetiştiricileri, öğretmenlerimizin günü 24 Kasım'da, öğretmenlerinize en güzel hediyeleri Çağdaş Çiçekçilik'ten alabilirsiniz.

Birbirinden güzel çiçeklerin adresi Çağdaş Çiçekçilik, 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel tereryum, cam bahçe ve hediyelik eşyalarda %20 indirim kampanyası başlattı.

Profesyonel tasarım garantisi verdiklerini belirten Çağdaş Çiçekçilik işletme sahibi Necla Dağaş, " 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel tereryum, cam bahçe ve hediyelik eşyalarda anında %20 indirim kampanyamızı başlattık. Kişiye Özel tasarımlarımızla çeşit çeşit çiçeklerimizi beğeninize sunuyoruz. Müşterilerimiz İster İş yerimize gelerek, ister telefon ile irtibata geçerek adres bilgisi vermeleri halinde istedikleri çiçekleri en kısa sürede teslim ediyoruz... Kız isteme, söz, nişan ve en özel günlerinizde en şık tasarıma sahip çiçeklere uygun fiyatlarla sahip olmak için bize ulaşmanız yeterli" ifadelerini kullandı.

ÇAĞDAŞ ÇİÇEKÇİLİKTEL: 0555 5055 444 - 0533 364 4859Adres: Oğuzhan Mahallesi 3908 Sokak Cumhuriyet Caddesi No:26 Mehmet Akıncı İş Merkezi Z-3 (İş Hanı İçerisinde)

Öğretmenler GünüÇağdaş ÇiçekçilikTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.